Καλά ρε μεγάλε τι διαστάσεις χρειάζεται; να είναι 2m Χ 2m x 4? Για κατσε με το ζορι χωραει και αυτο στο μπαλκονι μας. Όσο αναφορά την εμφάνιση. Αφού το είπα και μόνος μου ότι είναι... Τι μου το χτυπάς; Τη δουλειά του δε τη κάνει; ειπαμε 0 ευρώ χάλασα για τη κατασκευή. Περίμενες κάτι σαν από εργοστάσιο;Προσωπικά το βρίσκω οριακό και πάλι για 2 κοκατίλ. Επίσης δεν μπορώ να κρύψω ότι το αισθητικό αποτέλεσμα δεν μου αρέσει καθόλου.
Εντάξει όπως το ειπες τώρα ακούγεται πολύ καλύτερα. Πριν ηταν σα προσβολή@Ντέιβιντ τη γνώμη μου έγραψα. Λυπάμαι που δεν σου αρέσει. :) Τα πουλιά δείχνουν κάπως τεράστια μέσα στο κλουβί. Το κάθε κλουβί απο αυτά προορίζεται για μικρότερα πουλιά όπως budgies κτλ. Ενώνοντας 2 δεν σημαίνει ότι γίνεται και άνετο.
Δεν το συνιστώ.
Εύκολα ξεφλουδίζουν το πλαστικό περιτύλιγμα, το συρματάκι δεν είναι ανοξείδωτο=δηλητηρίαση, συν ότι είναι τόσο λεπτό που κόβεται πανεύκολα ( πιο εύκολα και από τα πλαστικά δεματικά)
Και τα δύο!Τι είναι αυτό που δηλητηριάζει τα πουλιά,
ο ψευδάργυρος που περιέχει το γαλβανισμένο μέταλλο ή σκουριές που δημιουργούνται από την οξείδωση του;
Αυτό που εύκολα παρατηρεί κάποιος είναι πως:Το ανοξείδωτο αν και ολα τα κλουβια ειναι γαλβανιζε
Τι είναι αυτό που δηλητηριάζει τα πουλιά,
ο ψευδάργυρος που περιέχει το γαλβανισμένο μέταλλο ή σκουριές που δημιουργούνται από την οξείδωση του;
Και τα δύο!
Υπάρχουν κι εξαιρέσεις φαίνεται...Αυτό που εύκολα παρατηρεί κάποιος είναι πως:
Μπορεί τα πουλιά να κρατιούνται για να σκαρφαλώσουν στα ''όποια'' κάγκελα κλουβιών, αλλά δεν τα δαγκώνουν και δεν προσπαθούν να τα κόψουν ή δεν ασχολούνται για να ''παίξουν'' με αυτά χρησιμοποιώντας το ράμφος τους...
Σισσυ ο δικος μου το εχει καταγδαρει σε καποια σημεια το κλουβι κ οταν το γδαρει μια φορα και βγει η φλούδα του χρωματος μετα επιμενει στο ιδιο σημειο 100 φορες
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας