Με τα υπόλοιπα κρατάμε σταθερά τα ίδια με τις θηλυκά να μην φτιάχνουν φωλιές... Συνεχίζω τρωφες αυγά αυγό τροφές και βιταμίνη Ε στο νερό και ακόμα τίποτα... Προχθές έκανα μια απόπειρα και άφησα το ένα ζευγάρι για λίγο μαζί και μάλιστα εκτός από ότι την κυνηγούσε την βατεψε κιόλας μπροστά στα μάτια μου!! Οσον αναφορά στο ζευγάρι που έχουν αυτά τα τρία μωράκια σήμερα που κλαρωσε το πρώτο και εφόσον είχα βάλει ήδη εδώ και 3 μέρες νήμα και νέα φωλιά σήμερα την ολοκλήρωσε κιόλας η μάνα!! Με τα άλλα ζευγάρια έχω απευδισει!!Μπράβο να τα χαίρεσαι
με τα υπόλοιπα ζευγάρια τι γίνεται;
Υπομονή!Με τα άλλα ζευγάρια έχω απευδισει!!
Καλησπέρα φίλε μου κάθομαι και ψάχνω γιατί ακόμα δεν έχω καταφέρει να φτιάξουν φωλιά και επιτέλους βρήκα την λύση... Το πρόβλημα ήταν δικό μου και έχει να κάνει με το εξής.. Το ένα το μωρό τώρα θα χρονίσει δεν έχει χρονίσει ακόμα και άρα τσάμπα προσπαθω... 16 Μαΐου θα χρονιση... Το άλλο θυμήθηκα ότι είχα πρόβλημα το καλοκαίρι και ενώ την είχα κόψει από τον αρσενικό μου έκανε αυγά στο πάτο του κλουβιού τον Αύγουστο(πράγμα που με κάνει να πιστεύω ότι θέλει κάποιο χρόνο μέχρι να ξανά μπορέσει) ενώ η άλλη είναι απλά απυρωτη και γι αυτό δεν έχει γίνει ακόμα η φωλιά!! Ερώτηση τώρα σταματάω την προετοιμασία και στα 2 που σας είπα και συνεχιζω μόνο με το άλλο; η συνεχίζω με όλα και απλά τους βάζω χώρισμα;Μπράβο να τα χαίρεσαι
με τα υπόλοιπα ζευγάρια τι γίνεται;
Εγώ θα συμφωνήσω με τον ianos θα τα άφηνα μαζί με φωλιές και νήμα αν είναι να κάνουνε κάτι θα το κάνουνε και θα τα έδινα αυγόΚαλησπέρα φίλε μου κάθομαι και ψάχνω γιατί ακόμα δεν έχω καταφέρει να φτιάξουν φωλιά και επιτέλους βρήκα την λύση... Το πρόβλημα ήταν δικό μου και έχει να κάνει με το εξής.. Το ένα το μωρό τώρα θα χρονίσει δεν έχει χρονίσει ακόμα και άρα τσάμπα προσπαθω... 16 Μαΐου θα χρονιση... Το άλλο θυμήθηκα ότι είχα πρόβλημα το καλοκαίρι και ενώ την είχα κόψει από τον αρσενικό μου έκανε αυγά στο πάτο του κλουβιού τον Αύγουστο(πράγμα που με κάνει να πιστεύω ότι θέλει κάποιο χρόνο μέχρι να ξανά μπορέσει) ενώ η άλλη είναι απλά απυρωτη και γι αυτό δεν έχει γίνει ακόμα η φωλιά!! Ερώτηση τώρα σταματάω την προετοιμασία και στα 2 που σας είπα και συνεχιζω μόνο με το άλλο; η συνεχίζω με όλα και απλά τους βάζω χώρισμα;
Κοίταξε να σου πω τι θα κάνω... Σκευτομαι να βγάλω τον έναν το αρσενικό που έχω μαζί με την αχρονιστη να τον βάλω με χώρισμα σε άλλο κλουβί και να την αφήσω μόνη της γιατί είναι αμαρτία κιόλας να είναι στενά και τα δύο... Και όσον αναφορά την άλλη την αφήνω όπως είναι μαζί με χώρισμα και απλά αναμένω να περάσει λίγο ο καιρόςΛέω να τα αφήσεις μαζί και ό,τι γίνει και όποτε.
Σε σχέση με το κατά πόσο έχουν πυρώσει μπορείς να τα πιάσεις και να κοιτάξεις την αμάρα τους. Αν τα ελέγχεις ας πούμε μία φορά την εβδομάδα, θα δεις τις διαφορές που θα συμβούν εύκολα.
Από την στιγμή που έκανε την φωλιά θα κάνει και τα αυγά δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνειΣτα ήδη κλαρωμενα πουλάκια που υπάρχουν πλέον μέσα 2 φωλιές η μάνα έχει χυσει ήδη φωλιά εδώ και 3 μέρες ακόμα αυγό δεν έχω δει για δεύτερη γέννα... Τα μικρά είναι 18 ημερών πλέον
Αυτο προσπαθώ να δω έτσι ώστε να μπουν σε νέο κλουβίΑπό την στιγμή που έκανε την φωλιά θα κάνει και τα αυγά δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνει
Το θέμα είναι αν τα μικρά τρώνε από μόνα τους γιατί θα πρέπει να τα χωρίσεις
Έχω βάλει είδη και τα δύο μαζί με σπόρους Cia αλλά το θέμα είναι ότι το κλουβί αυτό είναι χωρίς χώρισμα άρα με κάνει να προβληματιζομαι... Σήμερα να κατακαβεις έχει μέσα μήλο και cia και αύριο cia KAI νιζερΕγώ θα έβαζα χώρισμα στην ζευγαρωστρα από την μία τα μικρά από την άλλη οι γονείς θα έβαζα στα μικρά λίγο μηλο σκέτο νιζερ γιατί είναι πιο εύκολο να το σπασουνε τροφη και νερό και θα τα έβλεπα τι κάνουνε
Τα έβαλα για αρχή και τα 3 σε ένα ξύλινο κλουβάκι με σπόρους τροφή και αυγό τροφή... Λέτε να υπάρξει κίνδυνος να τα χάσω;Έχω βάλει είδη και τα δύο μαζί με σπόρους Cia αλλά το θέμα είναι ότι το κλουβί αυτό είναι χωρίς χώρισμα άρα με κάνει να προβληματιζομαι... Σήμερα να κατακαβεις έχει μέσα μήλο και cia και αύριο cia KAI νιζερ
Ας με διορθώσουν και οι πιο έμπειροι αλλά νομίζω είναι πολύ νωρίς για μικρά 18 ημερών να μείνουν μόνα τους.Τα έβαλα για αρχή και τα 3 σε ένα ξύλινο κλουβάκι με σπόρους τροφή και αυγό τροφή... Λέτε να υπάρξει κίνδυνος να τα χάσω;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας