Αναπαραγωγή Το πρώτο μωράκι

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης kimi
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Σας ευχαριστώ! Ξερετε ποτε θα αρχισει να βγαινει απο τη φωλιά; Θα θέλει κανένα μήνα; Σήμερα είναι 11 ημερών.
 
Σε ενα μηνα ηδη θα ειναι ετοιμο να ζησει μονο του σε δικο του κλουβακι... σε λιγε ςμερες θα ξεπεταχτει και θα βγει απο τη φωλια!Βαλτου ενα κλαδακι κοντα στη φωλια, να ευκολυνεται!:D
 
αναλογος το φαει που τρωι παντως στις 17 με 19 μερες θα ειναι σιγουρα εξω και αμα δεν βγει αυτο δεν θα πει οτι δεν εχει τη δυνατοτητα να βγει απλα του αρεσει η φωλια του.
 
Eυχαριστώ παιδιά.
Κατερίνα του εχω βάλει απο τώρα κλαράκι κοντά στη φωλιά. Αλλά μετα θα λυπάμαι να το χωρίσω απο τη μαμά του. Πάντως αργοτερα τον αρσενικό θα τον βγάλω απο τη φωλιά. Και θα πάει με άλλη κανάρα.
 
να ξερεις οτι οταν το μικρο βγει απο την φωλια δεν θα αρχισει να τρωει μονο του για αυτο χωρισε το απο τους γονεις του οταν θα εισαι σιγουρη οτι μπορει να φαει μονο του οταν το χωρισεις αμα δεις οτι καθετε αδιαθετο η κλαιει συνεχεια τοτε επιστρεψετο γρηγορα στους γονεις του γιατι δεν θα τρωει καλα.Αυτο ειναι το μαθητευομενο καναρινακι μου στο να καθετε στα χερια και να μην φοβατε ειναι 17 ημερων και ενω οταν το βγαζω εξω χαιρετε και τρεχει δεξια και αριστερα οταν τον βαζω στο κλουβι τρεχει και ξαπλωνει στην ζεστη φωλια του μαζι με τα αλλα 3 αδερφακια του.

[x]
 
Ευχαριστω, ετσι θα κανω. Θα το αφησω με τη μαμα του μεχρι να μαθει να τρωει μονο του. Αυτη η κατσικα η καναρα εχει βγει απο τη φωλια εδω κ μιση ωρα κ τσιμπαει το χαρτι απο το κλουβι, εχει αφησει το μωρακι μονο του εδω κ πολλη ωρα.

Το μωρακι σου ειναι μια σκετη γλυκα! Αχ θα μεγαλωσει κ εμενα σε λιγες μερες. Απ οτι ειδα πριν λιγο ανοογοκλεισε τα ματαια του.
 
Το μωρακι ειναι 13 ημερων. Μηπως πρεπει να βγαλω τον αρσενικό και να το αφήσω μόνο με τη μαμά του; Γιατι ο ασρενικός κυνηγάει τη κανάρα συνέχεια για να ζευγαρώσουν πάλι.
 
Εάν ο αρσενικός φροντίζει το μικρό δεν υπάρχει πρόβλημα να ξαναζευγαρώσει με την θυληκιά. Η θυληκιά θα ετοιμάσει την φωλιά και ο μικρός θα είναι στα καλά χέρια του μπαμπά του.
 
τωρα μαλιστα :D
εγινε πουλι... Κ πηρε κ ποζα.. Θα τρελαθω...
κουκλος!( η κουκλα θα δειξει) το τσιου...
να το χαιρεσαι κιμι μου!:D
 
Συμφωνώ απόλυτα με την Εύα! Είναι γλύκα!
 
Να πω κι εγώ τις ευχές μου.. Να σου ζήσει! Είναι πανέμορφο!
 
Το μωράκι έφτασε 23 ημερών. Πότε μπορώ να το χωρίσω απο τη μαμά του. Αυτή ακόμα το ταίζει. Αλλα το έχω πετύχει να τρωει κ μόνο του.
 
[x]

Το ταιζει συνεχεια. Εχει γινει μπαλακι. Λετε να το παρακανει;! 😕
 
Back
Top