Γενικά Το σμήνος της Citrus

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης myr
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
@Sissy
Είναι η δομή του τέτοια ίσως ειχε ριζίδια εκεί ή οφθαλμούς ή παλιά ζημιά. Ηλιοκαμμενο θαλασσοξυλο είναι, πιθανά πεύκο. Μετά έχει περάσει πολύ πλύσιμο και φούρνο και ξανα ήλιο, δεν εχει έντομα ή μούχλα απλά το χρωμα του έμεινε ετσι παράξενο μισοξασπρισμένο.
[automerge]1602805269[/automerge]
@ΜΑΡΙΑαα
Έχουν πολλή πλάκα όντως τα γλυκούλια!(εγώ είμαι και προκατειλημμένη βέβαια) Και τα πάνε και πολύ καλά μεταξύ τους πλέον, έχουν βρει τις ισορροπίες τους😊

@fortunatos
Μόνο 'σόγαμπρους δεχόμαστε, το κορίτσι δεν πάει πουθενά! 😁
Είναι φοβερός και ο δικός σας, τον είδαμε στις διακοπές του!

Πλάκα πλάκα έναν κοκατιλακο θέλουμε να της φέρουμε κάποια στιγμή για παρεούλα για αυτήν(αν τον θέλει βέβαια, γιατί μπορεί απλά να καταλήξουμε με 10 κλουβιά) και έξτρα τρέλα για εμάς, απλά τότε θα πρέπει να βρούμε και στον Κρί-κι φιλαράκο να κάνουν μαζί καραόκε-πάρτι γιατί αλλιώς θα τα πρήξει τα κοκατιλ άμα δεν τον παίζουν και δεν έχει και ο γλυκούλης κανέναν να τον χτενιζει (αφού εμάς μας ντρέπεται για χάδια).
Άρα διπλή δόση αυστραλιανού χάους 😅🙃

Τα νέα του σμήνους.
Αναβαθμιστήκαμε! Νεο σπίτι, δικό τους δωμάτιο(😄) και δέντράκια παντού να αλωνίζουν σε όλο το σπίτι άνετα. Προσπαθώ να παραγγείλω και μια κοκατιλόκλουβα Montana αλλά με τα κουριερ φρακαρισμενα δεν φέρνουν προς το παρόν. Στο επόμενο διάστημα σκοπεύουμε να προσθέσουμε και νεο φτερωτό μέλος όπως θα καταλάβατε 😁🐣
received_397589104673346.webp
Κρίκης: (χεχε κοιμάται... ευκαιρία να πάω κοντά της...)
received_464109618301100.webp
Σίτρους: Σε βλέπω. Κανόνισε!
Κρίκης: (abort mission)
[automerge]1611693986[/automerge]
received_487061419363149.webpreceived_689864631695270.webpreceived_442335510136070.webpreceived_2553447804957899.webp

Και παμε και στα bloopers:received_317396393021122.webp
received_769052373964047.webp

Τελευταία επεξεργασία:
@Φοίβος Ευτυχώς είμαστε μακριά λοιπόν 😛
Είναι όμως ο άτιμος... και από χαρακτήρα εξίσσου καλός! Ηταν τζακποτ και γι'αυτόν και για εμάς που τον βρήκαμε😊 Βέβαια μας βασανίζει λίγο που έχει τέτοια φάτσα για ζούλιγμα και δεν μας επιτρέπει χάδια, αλλά δεν πειράζει έχουμε την Σίτρους για αυτά.

@fortunatos
Μόνο το The creatures ξερω να φέρνει Montana. Αλλά εχουν σταματήσει προσωρινά λόγω καρονο-φρακαρίσματος των κούριερ και ειμαι σε επικοινωνία.
Αλλιώς στην Ελλάδα βρίσκω μόνο ενα που το εισάγει η Donald αλλά δεν λεει κατασκευαστή, η τιμή του είναι αντίστοιχη με Μοντανα και νομίζω θα μας φάει ολον τον χώρο, είναι 90x60x150, ενώ εμείς σκεφτόμαστε ενα 60x60x150 (και ελπίζουμε να δεχτεί η Σιτρους το νεο κοκατίλ ώστε να μεινουν μαζί αλλιώς θα χρειαστούμε και 2η κλούβα😝).
[automerge]1611782811[/automerge]
Αυτό ειναι που βρισκω στην Ελλάδα.
20210127_232400.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
@myr προσωπικά, δεν έχω εμπειρία. Μόνο στα reviews είχα κοιτάξει και δεν είχα δει τίποτα περίεργο. Μου είχε κάνει εντύπωση η τιμή γιατί ήταν πολλή καλή για κλουβί της montana. Είναι και προηγούμενο μοντέλο όμως. Τώρα το βλέπω διαθέσιμο μόνο στο zooplus.it

Πάντως και από το the creatures, 1, 5 μήνα περίμενα

Ειναι ΟΛΑ καταπληκτικά (προσωπική αδυναμία είναι τα budgie, οπότε πρόσθεσε το κλαμπ του Κρι Κρι αλλο ενα μελος)! Να τα χαίρεσαι κι ευχαριστουμε για το φωτογραφικό υλικό, ειμαι σίγουρη ότι όλα τα μέλη απολαμβάνουν τις περιπέτειες τους!

@Nikoletta
😊 Ευχαριστούμε! Χαχα θα ενημερώσω τον Κρί-κι ότι το φαν κλαμπ του μεγαλώνει 😁 Φοβάμαι όμως μη το πάρει απάνω του, είναι ηδη λίγο ψώνιο, ολο σε καθρέφτες παει και φλερτάρει με το είδωλο του😛

Ωραίο το κουνελάκι σας! Ηλικία, φύλο, προέλευση θα μάθουμε? 😄 https://community.petbirds.gr/threads/Εκτός-από-πουλιά-έχετε-άλλα-κατοικίδια-ζώα.1168/
Ευχαριστούμε! Ναι πρέπει να ανεβάσω και σε αυτη την ενότητα, θα σας πω και αναλυτικότερα καποια στιγμή.
Είναι σχεδον 1ος χρόνου, απο υιοθεσία (υπαρχουν δυστυχώς αρκετα ανεπιθύμητα και εγκαταλειμμένα επειδή αγοράζονται πολλά παρορμητικά και καποιοι εθελοντές ασχολούνται). Είναι στειρωμένος και το πιο καθαρο πλασμα στον κόσμο! Πολύ έξυπνα και γλυκά ζωάκια αλλά θέλουν καλή προετοιμασια εκ μέρους μας και εξειδικευμενους γιατρούς (για εξωτικα σαν τα πτηνα).

IMG-2c806f47fcdf6c5be40eec104fc3cff0-V.jpgΤί εννοείς είμαστε καλομαθημένα;!
Επίσης να ξέρεις το συζητήσαμε και αν δεν βάλεις σύστημα μπουρμπουληθρών στο τζακούζι δεν πρόκειται να μπούμε για μπάνιο όσα λουλούδια και να βάλεις.

IMG-17673d5de11bf16db338a3f78e6eba30-V.jpgIMG-dbdf93b6ea6c273d00c01bd263ec697b-V.jpgIMG-9aa3c0ec03e7ed4d4b67253f5c64b248-V.jpgIMG-8f6974886625c420799f10d50516cf83-V.jpg

@myr Όσο αριστοκρατικά και κακομαθημένα και να είναι (παρόλο που δεν το παραδέχονται) είναι πανέμορφα! Και έχουν δίκιο σε αυτό με το Τζακουζι.Τι να τα κάνεις τα λουλούδια άμα δεν έχεις μπουρμπουληθρες;

Back