Γενικά Το lovebird μου ο Νούλης

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης valjean
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
14 παπαγαλακια; Που τα εχεις; Θα παρουμε ακόμη ενα αλλά πρεπει να είμαι σίγουρος οτι ο Νούλης είναι αρσενικός.
 
μόνο με τεστ dna μπορείς να σιγουρευτείς, νομίζω έχει γύρω στα 25 ευρώ

15 ευρω εχει στο tavros diagnostik. Πολλοι που λενε οτι κανουν τεστ DNA τα στελνουν και οι ιδιοι εκει χρεωνοντας παραπανω. Το ταχυδρομειο δεν κοστιζει πολλα αφου δεν εχει βαρος ο φακελος. 😉
 
Κι αν ο Νουλης δεν ειναι Νουλης αλλα Νουλα; Γιατι να μην του παρεις ενα Νουλη;:) Περα απο την πλακα που κανω ακομα και δυο αρσενικα ή και δυο θυλικα μπορει να κανουν τοσο καλη παρεα που να τρελαθεις! Οσο για το που εχω τοσα παπαγαλακια θα σου πω ενα πραγμα ολοι οι καλοι χωρανε κι επειδη ολα τα παπαγαλακια ειναι καλα χωρανε σε επτα κλουβια το θεμα ειναι πως χωραω εγω ακομα μεσα στο σπιτι και δεν με εχει πεταξει εξω η γυναικα μου:)
 
Συνήθως έτσι είναι όπως τα λέει ο Μάρκος αλλά έχω δει επιθετικότητα ακόμα και από Budgies , όσο για τα Lovebirds, τουλάχιστον τα δικά μου, δεν τα αφήνω ποτέ ελεύθερα στο δωμάτια με τα redrumpes και τις ροζέλλες γιατί τους την "πέφτουν" με μεγάλη επιθετικότητα και τ' άλλα είναι φιλήσυχα.
 
Θέλω να πάρω ενα ακόμη αλλά θα περιμένω λίγο μήπως καταλάβω αν είναι αρσενικό. Το να δώσω χρήματα για τεστ δεν το κάνω προτείνω να πάρω ακόμη ενα πουλάκι και οτι γίνει.άλλωστε το ενα θα είναι για την κόρη μου και το άλλο. Για τον γιο μου
 
Δεν θυμάμαι αν το έχουμε πει, ξέρεις καθόλου ηλικία του;
 
όχι δεν την ξερω και ουτε θα το μαθω γιατι δεν εχει δακτυλιδι. Εγω εμπειρικα από τακαναρινια νομιζω είναι πουλι του 13 .
 
μπραβο σε καλο δρομο εισαι ενα για την κορη σου ενα για το γιο σου... ενα για σενα και θα γινεις σαν και μενα! 😛
 
για πειτε μου τωρα ο νουλης τι γενος Lovebird είναι; για να τον ζευγαρωσω και να εχει γονιμους απογονους τι πρεπει να προσεξω;
 
upload_2014-3-17_22-18-44.webp


αυτό το χρωμα μου αρεσει πολύ αν βρω ένα τετοιο πουλι θα το παρω.
 
Έχουμε μια φίλη μέλος εδώ που κάνει γέννες Lovebirds και έχει υπέροχα πουλιά αλλά δεν ξέρω αν δίνει κιόλαςΟ δικός μου ο αρσενικός είναι παρόμοιος, όχι τόσο όμορφος βέβαια, αλλά πάντως κούκλος :)
 
Έχουμε μια φίλη μέλος εδώ που κάνει γέννες Lovebirds και έχει υπέροχα πουλιά αλλά δεν ξέρω αν δίνει κιόλαςΟ δικός μου ο αρσενικός είναι παρόμοιος, όχι τόσο όμορφος βέβαια, αλλά πάντως κούκλος :)

αν μαθεις ότι δινει πουλια πεσ το μου.
 
Τετοιο χρωμα ειναι ο Σταυρος μου ο παπαγαλος που εχω πει στο παρελθον πως ειχα βρει με συναδεφο εξω απο τη δουλεια μου ειναι πραγματικα ομορφος οπως και ολοι τους!
 
Καλημέρα αν κελαιδαει είναι αρσενικός; Όταν λέω κελαιδισμα εννοώ παρατεταμένο ήχο όχι τσιπ τσιπ που κανει συνήθως.
 
δεν εχει καμια σχεση ο ηχος που βγαζει με το φυλο του με αυτο το τρωπο διακρινουμε συνηθως τα αρσενικα κοκατιλ τα Lovebird τα διακρινουν απο το μεγεθος του κεφαλιου καποιοι απο το αν πατανε με ανοικτα τα ποδια που για μενα δεν νομιζω πως υσχυει και τοσο αυτο ειναι ευδιακρητο οταν το πουλι γενησει και μετα και τελευταια απο το μικρο ή μεγαλο κενω αναμεσα στα δυο κοκαλακια μετα το τελος του θωρακα του αλλα και παλυ ενα θυλικο αν φοβατε μπορει να φανει αρσενικο γιατι σφηγκετε και κλεινει το κενο που εχει. Οπως καταλαβαινεις ειναι δυσκολα τα πραγματα!
 
Οι φωτο δεν φαίνονται είναι. Μεγάλες συν γνώμη. Αυτό που ήθελα να πω είναι οτι το πουλί δεν έμαθε καθόλου να τρώει αλλες τροφες παρα μόνο σπόρους προσπαθώ αλλά δεν τρώει τίποτα πράσινο. Σήμερα αγορά σα Έμα σπρέι για τις ψείρες μου. Ειπαν είναι ακίνδυνο.
 
Back
Top