Ασθένειες Το Parrotlet μου μάλλον είναι άρρωστο και έχω απορίες

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης greinder
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Έχει τροφή αλλά είναι αυτή που έτρωγε απο την ταϊστρα πεσμένη κάτω!

αυτά τα κίτρινα ήταν παντός γύρω γύρω απο το Ράμφος του και κολουσανε κιόλας
 
Δεν είχε υγρά μόνο κουτσουλιές και σπορακια απο την τροφή ! Θα το ξαναδώ το απόγευμα γιατι τωρα πάω για δουλειά
 
Δεν ξέρω τι να σου πω, για εμετός μου φαίνεται... Πότε τελειώνει το φάρμακο; Η γενική του εικόνα πως εξελίσσεται; Σταμάτησαν τα ημερήσια φουσκώματα; Πάντως αν ξενυχτάει, ίσως ήθελε να κοιμηθεί απλά κατά την διάρκεια της ημέρας και κακώς φαρμακώθηκε το πουλάκι. Μην ξεχνάμε πως είναι τριών μηνών μωρό.
 
Αύριο είναι τελευταία μέρα! Να σου πω την αληθεία κοιματε κατα της 8 άλλες φορές και 9 μπορεί να είναι και απο αυτό; Παντός απο σήμερα με το σούρουπο στο άλλο το δωματειο! Γις τα φουσκώματα που λέτε πάλι έχει αλλά όχι σε έντονο βαθμό! Θα σας βάλω λίγες φοτο απο χθες.
 

Συνημμένα

  • 01-image.webp
    01-image.webp
    36,9 KB · Προβολές: 1
  • 03-image.webp
    03-image.webp
    25,7 KB · Προβολές: 1
  • 02-image.webp
    02-image.webp
    40,2 KB · Προβολές: 1
Τα πουλάκια σ' αυτήν την ηλικία είναι μωρά και σαν μωρά, κοιμούνται και κατά την διάρκεια της ημέρας. Όταν ετοιμάζονται για ύπνο φουσκώνουν και χουχουλιάζουν. Τις πρώτες μέρες ίσως δεν το έκανε γιατί βρισκόταν σε στρες αλλαγής περιβάλλοντος. Τείνω να πιστέψω πως η αλλαγή που σε τρόμαξε οφειλόταν στην ανάγκη ύπνου και όχι σε ασθένεια. Αυτό χωρίς να είμαι γιατρός ούτε μάγος.
Τελείωσε την θεραπεία που σου έδωσε ο γιατρός αύριο και δώσε μεγάλη σημασία στην αποκατάσταση του οργανισμού από την λήψη του φαρμάκου. Προβιοτικά συνέχισε για αρκετές μέρες, δώσε και μαγιά μπύρας που θα βρεις σε petshop. Και στην συνέχεια βιταμίνες στο νερό για καμιά εβδομάδα έως 10 μέρες. Καλόν ύπνο και καλό φαγητό και σχολαστική παρατήρηση στις κουτσουλιές και την στάση σώματος.
Πιστεύω όλα καλά θα πάνε.
Αν συνεχίσει τον εμετό, γράψε αμέσως.

Α, το αριστερό του ποδαράκι τυχαία φαίνεται στραβό στις φωτογραφίες ή έτσι είναι πάντα;
 
Στην φοτο έτσι είναι το ποδαράκι του! ΜΓια μαγιά Μπύρας σε pet shop θα ζητήσω και πως θα του το δωσω; Iπροβιοτικά και βιταμίνες τη να του δώσω;απλώς σχολαμε περίπου κατα της 4 30 και μετά να ασχοληθούμε μαζί του, λίγο το ενα λίγο το άλλο περνάει η ωρα! Αλλα τωρα με το που σουρουπώνει χαλάρωμα και μετά ύπνο! Τον έχω τρεις εβδομάδες στη αρχή ήταν κρατημένος μετά ξεψαρωσε και τωρα δεν ξέρω τη να πω! Μακαρι να πάνε όλα καλλα!

Δηλαδή πόσες ώρες πρέπει να κοιματε; Τον εμετός απο τη μπορεί να τον προκάλεσε
 
Για μαγιά Μπύρας σε pet shop θα ζητήσω και πως θα του το δωσω;
Είναι σκόνη, θα την βάλεις πασπαλισμένη πάνω στους σπόρους ή ανακατεμένη με την αυγοτροφή.
απλώς σχολαμε περίπου κατα της 4 30 και μετά να ασχοληθούμε μαζί του
Να οργανωθείς να του τα βάλεις αύριο το πρωί πριν φύγετε.
Δηλαδή πόσες ώρες πρέπει να κοιματε; Τον εμετός απο τη μπορεί να τον προκάλεσε
Πρέπει να κοιμάται από δύση έως ανατολή. Όσες ώρες είναι αυτό ανάλογα με την εποχή. Για τον εμετό δεν ξέρω, η πρώτη σκέψη μου είναι μήπως του ήρθε βαρύ το φάρμακο. Τελειώνετε αύριο και παρακολούθησέ το να δούμε. Γι αυτό σου είπα πιο εντατικά τα προβιοτικά.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Myra
Στο νεράκι του τον βάζω ultra levure Gia να μην τον πειράξει για την σκόνη που λέτε είναι η μαγιά! Προβιοτικα και βιταμίνες να του βάλω απο αύριο; Τη βιταμίνες να βάλω και τι προβιοτικά!

Βρήκα μια που λέγεται beer yest της Quiko αλλα με είπε μόνο σε αυγόυροφη μπαίνει! Εχετε καμοια να με προτείνετε Και αν υπάρχει φυσικά θεσσαλονικη
 
Πήγα σήμερα σε έναν άλλον Γιατρό τον κάναμε μικροβιολογικές εξετάσεις και έχει τελικά σκουλήκια στο έντερο απο την τροφή όπως με είπε θα είναι! Τωρα θα τον δώσω σήμερα teniazer σε σταγόνες και απο αυριο πολυβιταμίνες σε νερό για μια βδομάδα!
 
σε αυγόυροφη μπαίνει! Εχετε καμοια να με προτείνετε Και αν υπάρχει φυσικά θεσσαλονικη
Όλες οι συσκευασμένες αυγοτροφές κάνουν. Αλλά να γράφουν στην συσκευασία eggfood.
 
Πήγα σήμερα σε έναν άλλον Γιατρό τον κάναμε μικροβιολογικές εξετάσεις και έχει τελικά σκουλήκια στο έντερο απο την τροφή όπως με είπε θα είναι! Τωρα θα τον δώσω σήμερα teniazer σε σταγόνες και απο αυριο πολυβιταμίνες σε νερό για μια βδομάδα!
Είδες που τελικά οι εξετάσεις είναι απαραίτητες και δεν δίνουμε φάρμακα για ψύλλου πήδημα (δεν το λέω για σένα, πιοπολύ για τους υπόλοιπους που θα διαβάσουν το θέμα σου 😉 ). Μπράβο σου που το έτρεξες και σε 2ο γιατρό αμέσως! Εϊμαι σίγουρη πως θα γίνει "περδίκι"! Περαστικά σας!
 
Το πουλάκι σημερα εχει χάλια δεν κάνει τίποτα δεν τρώει δεν πίνει κάθεται με κλειστά τα μάτια τη άλλο να κανω;
 
Το πουλάκι σημερα εχει χάλια δεν κάνει τίποτα δεν τρώει δεν πίνει κάθεται με κλειστά τα μάτια τη άλλο να κανω;

Να το κρατήσεις σε ζεστό μέρος (30 βαθμούς ή να βάλεις λάμπα) και καλό θα ήταν να αγοράσεις μια μικρή συσκευασία κρέμας νεοσσών να το ταίσεις λίγο εσύ αν δεν τρώει. Εκεί μέσα θα του δώσεις πολύ ευκολότερα και τα φάρμακα. Σε ποιους γιατρούς πήγες και τι εξετάσεις του έκαναν ακριβώς, μπορείς να μας γράψεις;
 
Φοίβος θέλεις να σου στείλω σε πμ το τηλ μου η να μου στείλεις το δικό σου για να μιλήσουμε στο τηλ γιατι τα πράματα είναι σοβαρά
 
Φοίβος θέλεις να σου στείλω σε πμ το τηλ μου η να μου στείλεις το δικό σου για να μιλήσουμε στο τηλ γιατι τα πράματα είναι σοβαρά

Μα δεν θα μπορέσω να σου προσφέρω περισσότερη βοήθεια απο το τηλέφωνο, δυστυχώς. Μακάρι να μπορούσα. Ήδη ότι μπορούσες να κάνεις το έχεις κάνει φαντάζομαι. Τελευταία λύση να πας άμεσα στην κλινική του ΑΠΘ αφού πάρεις τηλέφωνο να βεβαιωθείς ότι είναι εκεί ο γιατρός που εξετάζει τα εξωτικά. Και αν πας να το πας σκεπασμένο και με ζέστη στο αυτοκίνητο.
 
Τωρα μίλησα με τον γιατρό και μου είπε να τον βάζω νερό με την σύριγγα μέχρι αυριο και αυριο να του δίνω βιταμίνες! Επειση που δεν τρώει με είπε σκοπός είναι να πιει το νερό του ώστε να δράσει το φάρμακο! Θα δείξει..
 
Για σημερα όχι μόνο teniazer χθες κςι προχθές την αντιβίωση που μου έδωσε ο γιατρός και το ultra levure στο νερό!
 
Και το πουλάκι κατέρρευσε με το νέο φάρμακο; Πως είναι τώρα; Είπες στον δεύτερο γιατρό την ηλικία του και πως έχει πάρει ήδη αντιβίωση; Κρέμα αγόρασες να το ταΐσεις με το ζόρι;
 
Back
Top