Έχει τροφή αλλά είναι αυτή που έτρωγε απο την ταϊστρα πεσμένη κάτω!
αυτά τα κίτρινα ήταν παντός γύρω γύρω απο το Ράμφος του και κολουσανε κιόλας
αυτά τα κίτρινα ήταν παντός γύρω γύρω απο το Ράμφος του και κολουσανε κιόλας
Είναι σκόνη, θα την βάλεις πασπαλισμένη πάνω στους σπόρους ή ανακατεμένη με την αυγοτροφή.Για μαγιά Μπύρας σε pet shop θα ζητήσω και πως θα του το δωσω;
Να οργανωθείς να του τα βάλεις αύριο το πρωί πριν φύγετε.απλώς σχολαμε περίπου κατα της 4 30 και μετά να ασχοληθούμε μαζί του
Πρέπει να κοιμάται από δύση έως ανατολή. Όσες ώρες είναι αυτό ανάλογα με την εποχή. Για τον εμετό δεν ξέρω, η πρώτη σκέψη μου είναι μήπως του ήρθε βαρύ το φάρμακο. Τελειώνετε αύριο και παρακολούθησέ το να δούμε. Γι αυτό σου είπα πιο εντατικά τα προβιοτικά.Δηλαδή πόσες ώρες πρέπει να κοιματε; Τον εμετός απο τη μπορεί να τον προκάλεσε
Όλες οι συσκευασμένες αυγοτροφές κάνουν. Αλλά να γράφουν στην συσκευασία eggfood.σε αυγόυροφη μπαίνει! Εχετε καμοια να με προτείνετε Και αν υπάρχει φυσικά θεσσαλονικη
Είδες που τελικά οι εξετάσεις είναι απαραίτητες και δεν δίνουμε φάρμακα για ψύλλου πήδημα (δεν το λέω για σένα, πιοπολύ για τους υπόλοιπους που θα διαβάσουν το θέμα σουΠήγα σήμερα σε έναν άλλον Γιατρό τον κάναμε μικροβιολογικές εξετάσεις και έχει τελικά σκουλήκια στο έντερο απο την τροφή όπως με είπε θα είναι! Τωρα θα τον δώσω σήμερα teniazer σε σταγόνες και απο αυριο πολυβιταμίνες σε νερό για μια βδομάδα!
Το πουλάκι σημερα εχει χάλια δεν κάνει τίποτα δεν τρώει δεν πίνει κάθεται με κλειστά τα μάτια τη άλλο να κανω;
Φοίβος θέλεις να σου στείλω σε πμ το τηλ μου η να μου στείλεις το δικό σου για να μιλήσουμε στο τηλ γιατι τα πράματα είναι σοβαρά
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας