Ασθένειες Το Parrotlet μου μάλλον είναι άρρωστο και έχω απορίες

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης greinder
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Δεν τρώει με τίποτα ούτε νερό τωρα με το ζόρι τον βάζουμε σταγόνες νερό με σύριγγα και πριν απο λίγο μάζεψε Τα ποδαράκια του δεν κάθεται στα πόδια του! Πηγα και στην κτηνιατρική κλινική με είπανε μόνο Τρίτη εξετάζουμε τους είπα οτι δεν είναι καλλα επείγον αλλα τίποτα έχω απελπίστει τελείως
 
Κρίμα... αν πας στα επείγοντα; Δεν μπορούν να σε διώξουν... ☹
 
Δεν τρώει με τίποτα τον δίνουμε νέρο με σύριγγα και σταγόνες δεν κάνει τίποτα τωρα μάζεψε και τα ποδαράκια του δεν εχει δύναμη πήγα στην κλινική κςι με είπαμε μόνο Τρίτη εξετάζουνε τους είπα επείγον αλλα τίποτα έχω απελπίστει δεν μπορο να βλέπει το πουλάκι άλλο έτσι!
 
Δώσε του λίγο ζαχαρόνερο να πιει με το ζόρι. Αν δεν πίνει, ρίξε το μέσα στα ρουθούνια θα το καταπιεί.
 
Δεν είναι καλά το πουλί, δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά πρέπει να προετοιμαστείς. Δεν άντεξε τα φάρμακα. Δώσε ζαχαρόνερο και αν μπορείς βρες ενεργό άνθρακα ή ζεόλιθο.
 
Το πουλάκι ηρέμησε μια για πάντα! Συγχαρητηρια στους ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥΣ τωρα επειδή είμαι παρά πολύ στεναχωρημένος δεν θα πω τίποτα αλλα κόπροσκυλα να ξέρετε ολά εδώ πληρώνονται!
 
Κρίμα.. Λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου.. Τουλάχιστον εσύ έκανες ότι ήταν δυνατόν από την δική σου πλευρά.. Δυστυχώς είναι άδικη η ζωή κάποιες φορές, αλλά δεν πρέπει να το αφήσεις να σε βάλει κάτω φίλε μου, σου εύχομαι σύντομα να αποκτήσεις έναν καινούριο φίλο και να του δώσεις όλη την αγάπη σου και θα είσαι και καλύτερα προετοιμασμένος, θα ξέρεις αν ποτέ ξαναχρειαστεί να κάνεις κατευθείαν Μικροβιολογική εξέταση στον φτερωτό σου φίλο..
 
Λυπάμαι πάρα πολύ και γι' αυτό και για τον αγώνα που έκανες. Δυστυχώς δεν γίνεται να μην λυπάσαι για τον μικρό άγγελο που έχασες κι έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν φτάνει που δεν ξέρουν είναι και ανεύθυνοι. Ηρέμησε και τα λέμε όταν θα είσαι καλύτερα.
 
Πωωω λυπάμαι πάρα πολύ! Ότι και να πεις έχεις δίκιο, ότι και να σου πούμε δε θα νιώσεις καλύτερα... κουράγιο... ☹
Καλό ταξίδι στον πανέμορφο αυτόν άγγελο! Τουλάχιστον όντως έκανες ότι έπρεπε για να το σώσεις.. έκανες τα πάντα.. και όσο ήταν δίπλα σου ήταν ευτυχισμένο και έπαιρνε πολύ αγάπη...

Αν μπορείς πες μας από που το είχες πάρει το μικράκι;
 
Λυπάμαι πάρα πολύ. Απο την περιγραφή σου το περίμενα, όμως ήλπιζα να κάνω λάθος. Δυστυχώς δεν έχουμε εξειδικευμένους πτηνιάτρους διαθέσιμους σε όλες τι πόλεις. Θεωρώ την αντιμετώπιση προς εσένα στο ΑΠΘ ελεεινά απαράδεκτη για να μην πω τίποτα χειρότερο.
 
Back
Top