σας ευχαριστω ολους παρα πολυ. Θα παω να δω αυριο μετα την δουλεια που εγινε η παρεξηγηση και αντι για κοκατιλ πηρα κακαρικι χωρις να το θελω.ηθελα πολυ ενα κοκατιλ! Κριμα. Αφου ειμαι ασχετος με τους παπαγαλους γιατι δεν ρωταγα πρωτα;καληνυχτα
Ti les?! Tosa xalia ta pragmata;Αν μου δώσετε το οκ έχω πολλά να πω...Μόνο αυτό σας λέω βάζανε Lexotanl στο νερό των πουλιών για να τα πουλάνε για ημερα...
![]()
εγώ, πάλι, δε κατάλαβα για που μιλάμε...Παιδιά μιλάμε για μεγάλη απάτη κάνει ο άνθρωποςΟχι μόνο στα πουλιά αλλά και στα σκυλάκια και σε ότι άλλο ζωντανό πουλάει. Είχα ψάξει τότε να κάνω καταγγελία κάπου αλλά δυστυχώς δεν έβγαλα άκρη. Οσο μπορείτε να αποφεύγετα να αγοράζεται απο τον τύπο ζωάκια. Εγω δεν έχω Pet άρα δεν έχω να κερδίσω τίποτα. Για προστασία δική σας. Εχουν δει πολλά τα μάτια μου εκεί μέσα!
![]()
Το πήρες το PM κατάλαβες τώρα για πιο μιλάω;εγώ, πάλι, δε κατάλαβα για που μιλάμε...
βρε,Μαιρούλα, στείλε ένα pm, μη ενισχύουμε οικονομικά αυτάτα "ανθρωποειδή"
Καλύτερα τα τα πούμε με Pm.μαιρη να σε ρωτησω τωρα κατι... Μερικους παπαγαλους που ειχαν εντελως φτερα και τους πουλουσε για μωρα ηταν οντως; Γιατι ειχε και κατι παπαγαλακια που ηταν ετοιμα για ζευγαρωμα και τα πουλουσε για 30 ημερων... Και μου φανηκε πολυ περιεργο...
Tον αγόρασες απο το συγκεκριμένο μαγαζί;κοιτα κι εγω οταν αγόρασα τον RINGNECK μου, δεν ειχε πολλα φτερα...
Μετά ομως εβγαλα πολλα...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας