GreekMan72
PB Known Member
Κάναμε περίπου 3.5 ώρες για να πάμε και να έρθουμε.
Ααα... Νορμάλ δηλαδή για την Πόλη.
Κάναμε περίπου 3.5 ώρες για να πάμε και να έρθουμε.
Νορμάλ αλλά αν σκεφτείς ότι άλλες τόσες ώρες έμεινα εκεί και ότι είναι ανοιχτά μόνο το πρωί κι εγώ δουλεύω μονο το πρωί δεν βολεύει και πολύ, αλλά θα προσπαθήσω οπωσδήποτε να πάω τις κουτσουλιές τη ΔευτέραΑαα... Νορμάλ δηλαδή για την Πόλη.
Δυστυχώς όχι. Πρέπει να ακολουθήσεις ολόκληρη διαδικασία εκεί. Παιρνεις αριθμό πρωτοκόλλου, μετά πηγαίνεις αλλού για να πληρώσεις επίσκεψη, επιστρέφεις με την απόδειξη για να πάρεις αριθμό, πηγαίνεις στον πτηνιατρο να πάρεις παραπεμπτικό και μετά στο τμήμα που κάνουν τις εξετάσεις που πρέπει να κάνεις, μετά πάλι στον πτηνιατρο κτλ. Αν είχα πάει πριν τρία χρόνια που δεν ήξερα τουρκικά, ούτε μέχρι τον πρώτο γιατρό δεν θα εφτανα.με κουριερ δεν πανε;
Ναι, προς το παρόν. Εγώ βέβαια για εσωτερικά παράσιτα φοβόμουν, τα υπόλοιπα που κάναμε ούτε καν τα είχα σκεφτεί.Ωραια οποτε ολα καλα προς το παρον!
ΜακάριΤίποτα δε θα έχει... Όλα οκ... Είναι απλά στρεσαρισμενη υπναρου :)
Αυτό που εύχομαι περισσότερο είναι να είναι όλα όπως τα λέτε και απλά εγώ να είμαι υπερβολική. Η αλήθεια είναι όμως ότι νιώθω πολύ καλύτερα που πήγαμε για εξετάσεις και θα νιώσω ακόμη καλύτερα όταν βγούνε και τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις που έμειναν. Πράγματι είμαστε πολύ τυχερές και νιώθω πια απίστευτη σιγουριά που ξέρω ότι υπάρχει ένα μέρος όπου μπορούμε να κάνουμε οποιαδήποτε εξέταση αν παραστεί ανάγκη.Το πρώτο που επηρεάζεται πάντα (σε ανθρώπους και ζώα), είναι το γαστρεντερολογικό.. Σε σχέση με τον (παραπάνω) ύπνο, η άποψη μου είναι πως πρόκειται ακόμα για ένα... Μωρό!
Και σε ότι αφορούσε-αφορά τα δικά μου πουλιά, ποτέ δεν επαναπαύομαι στο τι πιστεύω ή αντιλαμβάνομαι εγώ... Πάντα μα πάντα η γνώμη του (ή και των) γιατρού και οι εξετάσεις, είναι αυτέ που έχουν αξία!Αυτό που εύχομαι περισσότερο είναι να είναι όλα όπως τα λέτε και απλά εγώ να είμαι υπερβολική. Η αλήθεια είναι όμως ότι νιώθω πολύ καλύτερα που πήγαμε για εξετάσεις και θα νιώσω ακόμη καλύτερα όταν βγούνε και τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις που έμειναν.
Η μικρή από μια μέρα πριν πάμε στο γιατρό έχει ζωηρεψει πολύ και δεν κοιμάται σχεδόν καθόλου. Δεν είναι βέβαια νευροσπαστο σαν τον Σαχαμπ αλλά είναι δραστήρια και άρχισαν με τον μικρό να ανταλλάσσουν καλέσματα και να συναγωνίζονται ως προς το ποιος έχει την πιο δυνατή φωνή
Κανονική συναυλία!
Ναι αλλά και τι άντρα θα πάρει!Τσοκ Γκιουζελ η μικρή
Άντε μπράβο μπράβο! Περιμένουμε φωτογραφίεςΜετά από πολύωρη αναμονή πήραμε επιτέλους τα αποτελέσματα. Η μικρή δεν έχει τίποτα. Η ακτινογραφία δεν έδειξε τίποτα. Η ανάλυση περιττωμάτων το ίδιο. Γιατί οι κουτσουλιές παραμένουν κίτρινες οεο; Τέλος πάντων, αφού μου είπαν ότι είναι υγιέστατη θα ηρεμήσω κι εγώ.
Πήγα και κουτσουλιές του Σαχαμπ προληπτικά και είναι μια χαρά και αυτός!
Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια σας!
Αχ Βάσω μου, νιώθω σαν να μου έφυγε ένα τεράστιο βάρος. Περίμενα ότι κάτι θα μας βρούνε και χάρηκα πάρα πολύ που με διέψευσανΆντε μπράβο μπράβο! Περιμένουμε φωτογραφίες
Είδες Ζωή μου!άγχος άγχος. Πάντως τέλος καλό όλα καλά!Αχ Βάσω μου, νιώθω σαν να μου έφυγε ένα τεράστιο βάρος. Περίμενα ότι κάτι θα μας βρούνε και χάρηκα πάρα πολύ που με διέψευσαν
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας