Γενικά Υπάρχουν εμπειρίες φιλοξενίας πουλιών σε πανσιόν;

maria_athens

PB New Member
Εγγραφή
23 Ιουν 2017
Μηνύματα
23
Πόλη
Αθήνα
Επειδή ο πιο καλός προγραμματισμός, στραβώνει, δημιουργήθηκε πρόβλημα με τα κοκατιλάκια και την φύλαξη τους. Μετά απο ψάξιμο καταλήξαμε τελικά και αναγκαστικά στην λύση της φιλοξενίας τους σε πανσιόν.
Υπάρχουν εμπειρίες απο άλλα μέλη;
 
Kαλημέρα σε όλους. Απο χθες τα κοκατιλάκια μας φιλοξενούνται για τις επόμενες 2 εβδομάδες σε πανσιόν. Οι πρώτες εντυπώσεις θετικές. Παρελήφθησαν απο τον ιδιοκτήτη με πεντακάθαρο κλιματιζόμενο αυτοκίνητο. Ο άνθρωπος φάνηκε να έχει γνώσεις. Η τιμή είναι 10 ευρώ την ημέρα με καθημερινό καθαρισμό κλουβιού και τάισμα (συμπεριλαμβάνονται και λιχουδιές). Υπάρχει κτηνίατρος (αχρείαστος να είναι) και ο χώρος φύλαξης είναι κλιματιζόμενος. Η στιγμή του αποχωρισμού ήταν λίγο... Δύσκολη καθότι τα μικρά μας τέρατα είχαν καθήσει στην σειρά όλα μαζί λες και κάτι διαισθάνονταν.
Ελπίζω να πάνε όλα καλά και θα σας ενημερώσω για τις εντυπώσεις μου.
Ξέχασα να γράψω ότι στην τιμή προβλέπεται δωρεάν παραλαβή και παράδοση κάτι που διευκολύνει πολύ. Οσοι ενδιαφέρονται ας μου στείλουν μήνυμα για να τους ενημερώσω για τα στοιχεία της πανσιόν.
 
Καλές διακοπές και χωρίς παρατράγουδα!
Οσοι ενδιαφέρονται ας μου στείλουν μήνυμα για να τους ενημερώσω για τα στοιχεία της πανσιόν.
Αν θες γράψε το από τώρα, γιατί όταν θες κάτι είναι που δεν το βρίσκεις. Επιτρέπεται.
 
Καλές διακοπές και χωρίς παρατράγουδα!

Αν θες γράψε το από τώρα, γιατί όταν θες κάτι είναι που δεν το βρίσκεις. Επιτρέπεται.
Eπειδή το ζήτησες και αφού επιτρέπεται ιδού: https://avrafarm.gr/
 
Όπως υποσχέθηκα μεταφέρω την εμπειρία απο την φιλοξενία των κοκατίλ μας στην πανσιόν που με μια λέξη περιγράφεται ως ΑΨΟΓΗ! Παράδοση και παραλαβή με κλιματιζόμενο αυτοκίνητο, συνέπεια στην ώρα, κλουβί πεντακάθαρο, δωράκι τροφούλα μα πάνω απο όλα άνθρωποι με αγάπη και γνώσεις!
 
Back
Top