Καλο μηνα!!! Να περνάτε όμορφα!!
Καλό μήνα!
Άτσα και grand βεράντα με ομπρελίνο και θέα τη θάλασσα, το δρακουλίνι....ποιος τη χάρη του
Το εξοχικό βρίσκεται εκτός πόλεως και τα περιστέρια δεν τολμούν να εμφανιστούν στην περιοχή @MARY58 μου (διότι φαντάζονται το μέλλον τους με τόσα άγρια που κυκλοφορούν στην περιοχή).Σίσσυ μου είναι αποτελεσματικός κ για περιστέρια ο νέος φίλος του Barney;
Τα φαινόμενα απατούν Μαιρούλα!!.....Κ φαίνεται καλό κ υπάκουο παιδάκι! Από φαγητό δεν πρέπει να είναι δύσκολος ο Barney.
Οι δεκαοχτούρες ζουν στη στοά που δημιουργούν οι πολυκατοικίες (πάνω δηλ από τα πεζοδρόμια που περιτριγυρίζουν ένα οικοδομικό τετράγωνο). Σχεδόν πάντα υπάρχει νερό μεταξύ δρόμου και πεζοδρομίου από υδρορροές, τα 2-3 τυροπιτάδικα, ενός ανθοπωλείου κτλ.Έχεις σημείο να βάζεις νερό στις δεκαοχτουρες μακριά απο την βεράντα σου;
Ανυπομονώ πολυμήχανη Σίσσυ μου. Καλές κ άγιες οι δεκαοχτουρίτσες αλλά επίμονες κ πεισματάρες. Ακούνε κ το κελαιδισμα του Σοφοκλή κ έρχονται για τράκα.αλλά ψάχνω έναν άλλο τύπο κατασκευής...όταν το βρω θα σας το δείξω.
Τώρα με τόσο κόσμο Μαιρούλα μου, δεν κατεβαίνουν τα προβατάκια, ούτε και οι πέρδικες...τον χειμώνα πάλι!!..... Ανυπομονώ για φωτογραφία με τα φιλαράκια προβατάκια στην παραλία.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας