ianos
PB Supporter
Αφού δεν ειναι δική του...Προθυμοποιείσαι να την κρατήσεις;
Αφού δεν ειναι δική του...Προθυμοποιείσαι να την κρατήσεις;
Αυγοτροφή κιλού για ιθαγενή είπε όμως πως θα αγοράσει...Αφού δεν ειναι δική του...
Ω! Συγγνώμη, δεν κατάλαβα οτι αναφερόσουν στην αυγοτροφη και όχι στην καρδερίνα.Αυγοτροφή κιλού για ιθαγενή είπε όμως πως θα αγοράσει...
Προθυμοποιείσαι να την κρατήσεις;
Στην καρδερίνα αναφέρομαι. :DΩ! Συγγνώμη, δεν κατάλαβα οτι αναφερόσουν στην αυγοτροφη και όχι στην καρδερίνα.
Ωραία τότε όλες τις συμβουλές που δέχτηκες, να τις δώσεις και στον γνωστό σου και εάν μπορείς μίλα του και για τα καταφύγια άγριων ζώων που μπορούν να βοηθήσουν το πουλάκι.Nομιζω οτι ολα τα γιατι απαντηθηκαν απο το γεγονος οτι δεν μου ανηκει το πουλακι.
Απλα προσφερθηκα να το κρατησω για τις 3 μερες που θα εμενε μονο του σε ενα σπιτι και πιστεψε με με δυσκολια το καταφερα.
Με ιθαγενη πουλια δεν εχω σχεση και για αυτο οι πολλες ερωτησεις απο μερους μου και οχι για αλλο λογο :)
Μονομερεις κινησεις δεν μπορω να κανω (ΑΝΙΜΑ) οπως καταλαβαινετε αλλα προσπαθω γλυκα να ωθησω προς εκει τα πραγματα.
Δεν έχω καμία πρόθεση να κάνω το νεντέκτιβ. Απλώς έκανα και ένα παραπάνω σενάριο. Είδα το θέμα από μια άλλη ματιά και για αυτό ρώτησα και τον φίλο μας @Titribit . Εφόσον πήρα την απάντηση μου, καλύφθηκα και θα περιμένω με πολύ χαρά να δω την συνέχεια του θέματος.Ίσως και όλη αυτή η εντύπωση που μου δίνεται από τα μηνύματά σου (είναι και λίγο στυλ ντεντέκτιβ) να έχει να κάνει με τον γραπτό λόγο.
Δεν πειράζει. Και η όλη σου κίνηση να βοηθήσεις το πουλάκι είναι υπεραρκετή. Από μεριά σου δεν μπορούσες να κάνεις κάτι εκτός από το ή να το πάρεις και να το πας εσύ σε κάποιο καταφύγιο ή να πείσεις τον γείτονα σου. Πράγματα που δεν έγιναν οπότε ας ευχόμαστε να είναι καλά το πουλάκι. Που θα είναι σίγουρα!Εχω αυτη την γλυκοπικρη γευση αλλα επειδη ξερω τον ανθρωπο αργοτερα δεν θα μπορουσα να "εκβιασω" καταστασεις
Αν ήταν πρόσφατα αιχμαλωτισμένο, η τοποθεσία που αναφέρεις είναι πολύ καλή για απελευθέρωση.ο μικρος αφεθηκε ελευθερος πριν απο λιγο μεσα στο παρκο Τριτση (για οσους ειναι Αθηνα και γνωριζουν)
Πως πέταξε το πουλάκι όταν το άφησες Αντώνη; Ήταν κινητικό; δραστήριο;
Καλό αυτό, πφφφφ :)Εκανε 2 βηματα εξω απο το κλουβακι του και μετα απογειωθηκε ωσπου δεν μπορουσα να το δω πια..
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας