Γενικά Φέρνουν οι παπαγάλοι γρουσουζιά στο σπίτι;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Stefan
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Λέτε για αυτό να μην έχω πιάσει το τζόκερ τόσο καιρό επειδή έχω και ενυδρεία και παπαγαλους;
 
γρηγορη θα σου εκμυστηρευθω το μυστικο για να πιασεις το τζοκερ. Ο πιο σιγουρος τροπος για να πιασεις το τζοκερ ειναι να... Παιζεις τζοκερ!
 
Πιστεύω ότι τη γρουσουζιά στο σπίτι εμείς την φέρνουμε και όχι οι παπαγάλοι. Αλλοίμονο τώρα αν ένα πουλί έχει τη δύναμη να καθορίσει την ζωή μας και δεν την έχουμε εμείς!
 
το εχω ακουσει και εγω αυτο το παραμυθι και νομιζω οτι δεν φερνουν γρουσουζια οι παπαγαλοι αλλωστε πως μπορουν να σου προκαλεσουν γρουσουζια τα ζωα τα οποια προσεχεις και αγαπας.
 
περισσοτερη γρουσουζια προερχεται απο ανθρωπους παρα απο τα ζωα.
αχ και ειδικα αυτη η βραδινη κρεβατομουρμουρα. Δεν ειμαι παντρεμενοςομως εχω ζησει αυτ το βιωμα, χιχι.
 
Εγω έχω τον έναν παπαγάλο μου 7 χρόνια και τωρα πήρα και έναν ακόμα! Τι γρουζουζιά και βλακείες; Πόσο χρονών είναι η αδελφή σου και λέει κάτι τέτοιο; Κάτι τέτοια τα λένε κάτι θείτσες...
 
Οι παπαγάλοι δεν είναι γρουσουζιά. Το έχω τσεκάρει από χρόνια. :)

Τα ψάρια όμως είναι. Όταν άρχισα να ασχολούμαι με τα ενυδρεία δεν μου έμεινε φράγκο. :D:24:
 
Οι παπαγάλοι δεν είναι γρουσουζιά. Το έχω τσεκάρει από χρόνια. :)

Τα ψάρια όμως είναι. Όταν άρχισα να ασχολούμαι με τα ενυδρεία δεν μου έμεινε φράγκο. :D:24:
ουτε τα ψαρια δεν ειναι, αν τα καθαριζεις ανα 15 μερες τοτε δεν εχεις προβλημα και απωλειες,offtopic
 
Καθότι είμαι νέος όμορφος πλούσιος και επιτυχημένος, θα πάω να αγοράσω μερικά παπαγαλάκια. Αν καταντήσω γέρος άσχημος φτωχός και αποτυχημένος τότε όντως οι παπαγάλοι φέρνουν γρουσουζιά.
 
Διάβασες τι σου έγραψα. Μόνο χαρά θα σου φέρουν και ικανοποίηση που θα τα βλέπεις να μεγαλώνουν και να μαθαίνεις τόσα για αυτά τα πλάσματα. εγώ δεν το έχω μετανιώσει που τα έφερα σπίτι. Το πρωί ξυπνάω με τις φωνούλες τους και τις κραυγές τους. Ασε που με πειράζουν όταν δεν τους δίνω σημασία με τις δουλειές, έχουν διαφορετικό "τσίου" για μένα... όταν το ακούω, λιώνωωω! Κι όταν θυμώνουν, φωνή που βάζουν! Και όταν με βλέπουν με το λάστιχο που πάω να ποτίσω τα λουλούδια, εκεί να δεις τι γίνεται! Χαλάνε τον κόσμο για να τα βρέξω και να κάνουν το μπάνιο τους!
Μην ακούς τι σου λένε για γρουσουζιές, απλά στην αρχή θα ακούς γκρίνια. Στη συνέχεια θα τα ανεχτεί η αδελφή σου, στο τέλος θα τα συμπαθήσει. Το ίδιο πάθαμε κι εμείς εδώ. όταν τα έφερα, ο άνδρας μου ούτε να τα δει 😡! Οταν νοσηλεύτηκα όμως, τα λυπήθηκε, και τα τάϊσε, τα φρόντισε, ακόμα και την εφημερίδα τους άλλαξε! Τώρα έρχεται από τη δουλειά τα απογεύματα και πάει και τα χαιρετάει... :) απίστευτο κι όμως αληθινό!
Ντίνα:)
 
γεια σου φιλε... εγω λεω να φας κ τον παπαγαλο στο τιγανη με αυγα 😀. Δεν υπαρχει περιπτωση γρουσουζιας. εγω διπλα απο το σπιτι μου εγω 3 ειδη απο λατρεμενα παπαγαλακια. κ χελονακι κ καναρινια κ σκυλο στιν αυλη
 
Εμένα να δείτε γρουσουζιά που μου έφερε ο Μπουλούκος... 😀
Μέσα σε λίγους μόνο μήνες που τον απέκτησα, γιατί είναι μόλις 1 χρόνου, άλλαξα δουλειά και ο φίλος μου, μου έκανε πρόταση γάμου... 😀
Για τέτοια κακοτυχία μιλάμε...
 
Back
Top