Γενικά Χάθηκαν οι παπαγάλοι μου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Ameli
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Βάλε αγγελία, άσε το κλουβι έξω με τροφή και σκέψου θετικά, ποτέ δεν ξέρεις
 
@kom επειδή είναι άγρια νομίζω προτιμούν την ελευθερία και γι'αυτό δεν νομιζω να μπουνε στο κλουβί.
 
@Ameli @Nausicaa Μου θυμίσατε πως μια φορά είχα βρει ένα μπάτζι πάνω σε έναν χαμηλό τοίχο γύρο στο 1 μετρο και ήταν ματομενο και παρόλο που δεν το ήξερα στεναχορεθηκα που κάποιος το εχασε και τον φρικτό του θάνατο. Αυτό ήταν πολύ παλιά μην νομίζεις ότι ήταν ένα από τα δικά σου επεισης είμαι στην Κρήτη δεν γινετε να έρθουν μέχρι εδώ τα δικά σου. Σου εύχομαι να γυρίσουν. Επεισης μια φορά μου έφυγε ένα γαρδελι μαθυμενο στο χερι και γύρισε μόνο του από το παράθυρο (δεν είναι στην ζωή τώρα)
 
@Tony Forpus Έτσι και αλλιώς σε κανα δίμηνο θα ξαναπαρω και αν. Αμα ειναι κάθε φορά να παθαίνουν κάτι..
[automerge]1623858053[/automerge]
@Tony Forpus Η στενοχώρια μου αυτή την στιγμή δεν περιγράφεται... Είναι ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε και τελείωσε δυστυχώς δίχως αίσιο τέλος.
 
@Tony Forpus Ξέρετε δεν είναι το ίδιο. Δεν μπορει να δεθεί αυτό μαζί μου... Δεν λεω είναι πολυ καλο και ευχομαι να πεθάνει μόνο από γεράματα και να ζήσει πολλα πολλα χρόνια. ..
 
To θεμα ειναι οτι με τον εναν ή με τον αλλο τροπο και τα budgies δεν "δενονται" μαζι σου.

Ισως οταν θα εχεις τον κατάλληλο εξοπλισμο,θα δειχνεις μεγαλυτερη υπευθυνότητα και θα εχεις διαβασει καλα το forum να εισαι πιο ετοιμη.
 
Οτι αν ειχες διαβασει και κυριως κατανοησει τις πληροφοριες εδω στο φορουμ κατα πασα πιθανότητα θα ειχες αποφύγει δυσαρεστα γεγονοτα
 
@Tony Forpus Αρχικά το αν έχω διαβάσει άρθρα δεν έχει καμία σχέση με το ότι χάλασε το κλουβί Και δεύτερον έχω διαβάσει σχεδόν όλα τα άρθρα
 
Η άποψη μου είναι να ηρεμήσεις μετά την απώλεια. Λάθη γίνονται από όλους μας. Μικρους και μεγάλους. Είσαι πολύ μικρή και βίωσες μια χρονιά περίεργη και αναφέρομαι περισσότερο στη σχολική. Η συμβουλή μου ως πολύ πολύ μεγαλύτερη και με παιδιά σχεδόν στην ηλικία σου είναι να περάσεις ένα ξένοιαστο καλοκαίρι, ενδεχομένως με παιχνίδι και διακοπές και όταν είσαι έτοιμη μπορείς να αποκτήσεις ένα ήμερο budgie ώστε να μπορείς να το εκπαιδεύσεις.
 
@marapo Ευτυχώς για εμένα η σχολική χρονιά δεν ήταν δύσκολη επειδή όλα δουλευαν ρόλοι ( στο internet αναφέρομαι) Όλα κομπλέ ήταν. Η χρονιά ήταν χάλια γιατί είχα πολλες απώλειες κατοικίδιων. Μπορεί να ακουγεται ευκολο αλλά όχι Ξέγνοιαστο καλοκαίρι με όλα αυτά δεν θα περασω. Αν παρω καινουριο παπαγαλο πρεπει να τον παρω τώρα γιατί μετά δεν θα έχω χρόνο για εκπαιδεύσεις κλπ.
 
Back
Top