Γενικά Χάθηκε ο Γιούτζι

melagio80

PB Member
Εγγραφή
20 Οκτ 2008
Μηνύματα
1.993
Πόλη
Αθήνα
Παιδια τι θα κάνω;
Ειχα διπλα μου το Γιουτζακο και επειδη τρομαξε απο τον πατερα μου, πεταξε και εφυγε.
Και δεν καθησε πουθενα, ουτε τον ακουμε να φωναζει.
Τι θα κανω τωρα χωρις το Γιουτζακο, μαζι κοιμομασταν και μαζι ξυπνουσαμε. Ειμαι απαρηγορητη.
Τι θα κάνω;
 
δεν είδες προς ποια κατεύθυνση πήγε;
βάλε έξω το κλουβί του με φαγητό και νερό, καποια στιγμή θα πεινάσει και θα γυρίσει, κάνε μια βόλτα στην περιοχή και βάλε φωτογραφίες σε κολώνες και κτηνιατρεία
ελπιζω να τον βρεις
 
Πουθενα δεν ειναι.
Τρια ατομα τον ψαχναμε αλλα δεν ξερω που και πως εξαφανιστηκε ετσι.
 
Τι λες βρε Ιωαννα μου;

Πω πω τι επαθες!

Βγαλε το κλουβι εξω και βαλε ηχους ρικ νεκ σε κανα στερεοφωνικο για να τον τραβηξουν προς τα κει...

Απο το youtube αμα ειναι...
 
Να μιλας δυνατα και να τον φωναζεις Ιωαννα. Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να τον βρεις γρηγορα!
 
Παιδια δεν ειναι πουθενα.
Ουτε φωναζει, ουτε καθησε καπου.
Τι θα κανω που ειναι αδειο το δωματιο τωρα;
 
Δεν είναι μόνο το άδειο δωμάτιο είναι τι θα βρει να παλέψει μόνο του! Τροφή, φόβο, ξάφνιασμα, άγνωστο κλπ. κλπ. Πες περιοχή μήπως είμαστε κοντά, να βάλουμε αφισούλες σε κεντρικά μέρη & να ρωτάμε!
 
Ένα πουλί σε αιχμαλωσία δεν θα πάει μακριά εκεί έξω στον άγνωστο κόσμο που βρέθηκε. Όταν σουρουπώνει είναι η καλύτερη ώρα αλλά και νωρίς το πρωί να τον ψάξεις. Σκέψου ότι πέριση που έφυγε ο Πάρης μου τον βρήκα τον βρήκαν οι δικοί μου το βραδάκι 30 μέτρα από το σπίτι σε ένα δεντράκι. Τον φώναζε η μητέρα μου και απάντησε.Ωστόσο και τώρα να του λες το όνομά του όπως είπε η Σίσσυ. Μακάρι να τον βρεις.Ακόμα έχουν βρεθεί πουλιά και ματά από μια εβδομάδα.Αν υπάρχει μπαλκόνι, βεράντα βάλε το κλουβί του μα ανοιχτή πόρτα, αμν πετά να το δει και να έρθει να φάει.
 
Στη Δαφνη μενω.
Κωνσταντινε το πουλι εβγαινε καθε μερα εξω και πετουσε, εφυγε πολυ ευκολα.
 
Ιωαννα πως εφυγε; Μεσα στο σπιτι ηταν ελευθερος η τον ειχες εξω σε μπαλκονι-αυλη; Τα φτερα του ηταν ψαλιδισμενα; Αν ναι ποσα και ποια φτερα απο καθε φτερουγα; Δεν βοηθανε οι ερωτησεις αυτες για τον βρεις αλλα για να εχουμε μια πιο ολοκληρωμενη εικονα του πως συνεβη το ολο θεμα.
Δεν το λεω για να σε στεναχωρησω περισσοτερο απ'οσο ηδη εισαι αλλα αφου ειχε ξανασυμβει στο παρελθον δεν επρεπε να τον εμπιστευεσαι τοσο στο οτι δεν φευγει. Βεβαια ατυχηματα απο την κακια στιγμη γινονται καμια φορα κι ας προσεχεις. ☹
 
εγω πιστευω οτι ειναι σε κανενα παρκο π.χ. Αντωνη Τριτση μαζι με αλλα κοπαδια ρικνεκ που ζουν εδω στην Αθηνα. Ευχομαι να τον βρεις!
 
Τα φτερα του ηθελαν παλι κοψιμο αλλα οσο ημουν εγω μαζι του ποτε δεν εφευγε απο διπλα μου. Τωρα τρομαξε απο τον πατερα μου, διπλα μου τον ειχα στο δωματιο και πεταξε στην κουζινα απ'οπου βγηκε.
Τον βρηκα πανω σε ενα μπαλκονι, ημουν πανω απο μιση ωρα απο κατω με το κλουβι, του μιλουσα, μου μιλουσε, επαιζε με κατι φυλλα και ξαφνικά τρομαξε απο ενα αμαξι και εξαφανιστηκε.Αυτη τη φορα τελειως,τον εχασα αμεσως, πεταξε προς το τελος του τετραγωνου οπου και τον εχασα απο κει και περα.
Χτυπησα και τα κουδουνια αλλα μαλλον ειναι σε διακοπες...
Παει αυτο ηταν.
Του ειχα αγορασει και καινουργια παιχνιδακια σημερα
 
πω... Εχω ερθει σε αυτη τη θεση 3 φορες... Κριμα αλλα η αληθεια ειναι οτι πρεπει να τον ξεχασεις, συγγνωμη που το λεω... Μακαρι να εισαι τυχερη και να τον βρεις... Και ολοι εσεις που τον βρηκατε μενατε σε χωρια οχι σε Αθήνα η Θεσσαλονίκη... λυπαμαι πολυ σε καταλαβαινω
 
, αλλα οσο ημουν εγω μαζι του ποτε δεν εφευγε απο διπλα μου...

κι ομως απεδειξε το αντιθετο αρα τα ποτε δεν φευγει δεν ισχυουν η ισχυουν μεχρι αποδειξεως το εναντιου (αρα και παλι δεν ισχυουν αφου μιλαμε για πουλια). Αυτο νομιζω πρεπει να γινει μαθημα σε ολους εμας (βαζω βεβαια και τον εαυτο μου μεσα) που λεμε ποτε δε φευγει.
 
Ιωαννα ειδα τον τιτλο κι επαθα. Δεν το πιστευω... Μην τα παρατας ομως.Βγες εξω και ψαξε τον.Βαλε ηχους απο το youtube με ρικνεκ να παιζουν ασε ανοιχτες πορτες και βγες να τον ψαξεις. Το μονο που δεν σε ευννοει ειναι οτι στην Ελλαδα εχουμε κι αλλα ρικνεκ και μπορει να τα ακολουθησει.

κριμα αλλα η αληθεια ειναι οτι πρεπει να τον ξεχασεις
Τι λες τωρα; Ποιος τα λεει αυτα;Η Εφη (Yasmin) εχασε τον παπαγαλο της και γυρισε μετα απο μερες μονος του και δεν μενει ουτε καν επαρχια. Μενει Αθηνα.


και ολοι εσεις που τον βρηκατε μενατε σε χωρια οχι σε Αθήνα η Θεσσαλονίκη... λυπαμαι πολυ σε καταλαβαινω
 
Στο μεταξυ βγαλε και τα κοκατιλ σου εξω να τα ακουει που θα φωναζουν.
 
Τα κοκατιλακια εξω τα εχω αλλα για εναν περιεργο λογο δε φωναζουν σημερα.
Ημουν παλι εξω καμια ωρα αλλα δεν βρηκα η ακουσα κατι.
Οταν εφυγε και απο το μπαλκονι που τον ειχα εντοπισει τοτε τον εχασα μια και καλη.
 
Βαλε βιντεακια με κοκατιλ τοτε να τα ακουνε για να τα αναστατωσεις να φωναζουν.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Sissy
Back
Top