Αγορά Χαρίζεται παπαγάλος μεγάλος

Χαρίζεται παπαγάλος

Γκρίζος με κόκκινη ουρά.
Περίπου 15 ετών.
Το ονομα αυτού Αρθούρος

μ' ενδιαφέρει πολύ. είχα για λίγο έναν τέτοιο που τον λένε Μόνικα... Δεν ήταν δικός μου. χαρίστηκε τελικά στο απέναντι πετ σοπ. την βλέπω κάθε μέρα, και τη χαϊδεύω, δεν την πουλά, την έχει δική του και την αφήνει έξω, όταν έχει καλό καιρό. όλοι το αγαπάμε το πανέξυπνο και τολμηρό πουλάκι... η ουρά της εκείνης δε φαίνεται από πάνω, τα κόκκινα, από κει κάτω δεν είναι κόκκινα, είναι σκούρα, είναι μπωρντό... Δες αν μπορείς να μου τον δώσεις τον δικό σου... Αρθούρος είναι υπέροχο όνομα. είναι σίγουρα αρσενικός; και, πώς το βλέπεις αυτό... είναι πολύ ευαίσθητος, αγχώνεται εύκολα και ξεπουπουλιάζεται; δε με νοιάζει, αρκεί να μην έχει καμιά βαριά αρρώστεια... Ξέρω να τον φροντίσω. Να μην ανησυχείς. και θα τον βλέπεις, όποτε μας βολεύει. Περιμένω απάντηση... είναι τόσο παλιά η αγγελία σου...
 
πάρε με στο 694***** ή στο 210*****
Απάντηση: Χαρίζεται παπαγάλος μεγάλος

Δώθηκε σήμερα νωρίτερα. Τον έδωσα γιατί έμενε πολλές ώρες μόνος του.
α, συγγνώμη, τώρα το είδα. εύχομαι να είναι καλά εκεί που πάει. Να ζήσει πολύ και να 'ναι χαρούμενος, τυχερός, υγιής... (αν όμως κάτι αλλάξει, κρατήστε τ' όνομά μου και το τηλ. (δε χάνω τίποτα)
694*****
210*****
 
... (αν όμως κάτι αλλάξει, κρατήστε τ' όνομά μου και το τηλ. (δε χάνω τίποτα)
694*******

Χαίρομαι πολύ για τον Αρθούρο. Είμαι άσχετη από τέτοια σάιτ, δεν είχα προσέξει τις απαντήσεις... Να ζήσει χαρούμενος ως τα βαθιά του γεράματα, και πάντα να 'χει φίλους να τον αγαπούν και να χορεύει ετςι στραβά ο γλυκούλης. Μπράβο Αρθούρε, σύντροφε των love birds... Χαιρετώ! (με συνοδευτική υπόκλιση)
 
Back
Top