ζιζι
PB Known Member
Μια χαρά θα είναι η τροφή του δικού σου προς το παρόν, απλά δεν θα φάει τους ηλιόσπορους. Άντε μπράβο. Πολύ χάρηκα
Τέλεια πολύ χάρηκα! Μακάρι όλα να πάνε καλάΠαιδιά δόξα τον Θεό όλα καλα για το πουλάκι...️επεισα την φίλη μου να το κρατήσει αφού μένουνε κοντά θα της πάω σε λίγο το κλουβί που είχα ετοιμάσεικαι είπαν στην μικρή ότι έχει αλλεργία η μαμά της και θα ζει στην φίλη μου και θεία της που μένουν κοντά οπότε θα πηγαίνει οπότε θέλει να το βλέπει. Καλό το ψέμα μου;θα το ετοιμάσουμε όπως του αρμόζει και θα στείλω φωτογραφία
[automerge]1559649173[/automerge]
Να του βάλω τροφουλα από το δικό μου; Είναι τροφή για λοβακι..
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και τις πολύτιμες συμβουλές σου τουλάχιστον για μένα από ένα αξιόλογο μέλος του φόρουμ και το λέω με κάθε ειλικρίνεια αυτό και το πιστεύω @Syssi μου.. έχεις απόλυτο δίκιο και απόδειξη, δεν μπήκε στο νέο κλουβί,ίσως το τρόμαξε το παιχνίδι που του έβαλα είχε όγκο και πολλά χρώματα, αύριο θα φτιάξω με καλαμάκια να βάλω.Με συγκινεί το ενδιαφέρον που δείχνεις Βάσω μου!
Μην περιμένεις από ένα άγριο πουλάκι που ζει υπό αυτές τις συνθήκες αδιαφορίας (δηλ ''ασχολούνται'' μαζί του μόνο για να το τρομάζουν-δεν έχει δοκιμάσει άλλες τροφές εκτός κάποιων σπόρων) να ''ξεγελαστεί'' έτσι εύκολα από τη μια στιγμή στην άλλη.
Η πρόταση του Ανέστη είναι η πιο απλή και γρήγορη...
Φρόντισε να υπάρχει και ένα πανί ώστε να σκεπαστεί το νέο κλουβί στις τρεις πλευρές του, στην αρχή τουλάχιστον...
Μη βάζετε παιχνίδια, οι όγκοι τα χρώματα... Είναι άγνωστα γι΄αυτό το πουλί και μόνο θα το τρομάζουν...
Ας εξοικειωθεί για κάποιο διάστημα με το νέο του κλουβί, την καθαριότητα που θα πρέπει να γίνεται και βλέπουμε.
Κάποια μικρά χαρτάκια ή δυο τρία κομματάκια (κοντά σε μήκος) σχοινί, είναι τα καλύτερα παιχνίδια που θα μπορούσες να του βάλεις, ώστε ξεκινήσει ν΄ασχολείται-απασχολείται :)
Σε ευχαριστώ και εσένα Ανέστη για τις χρήσιμες συμβουλές σου..Μη βάλεις απολύτως τίποτα για αρχή. Μόνο πατήθρες και τα απαραίτητα μπολ για φαγητό και νερό. Παιχνίδια κτλ σε μερικές μέρες. Εδώ επέζησε τόσο καιρό χωρίς τα βασικά δεν του είναι απαραίτητα εξαρχής, αντίθετα όπως σωστά είπε η Σίσυ μπορεί να αυξήσουν το στρες του.
Και μια ποτίστρα... Γιατί αυτό το μπολακι από όσο γνωρίζω δεν είναι ανοξείδωτο...Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά... @fortunatos και @ζιζι ! Θέλει και πατηθρες αλλά δεν πρόλαβα να πάρω ότι είχα έβαλα...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας