ianos
PB Supporter
Κουκλάκια ειναι.
Μπράβο Δημήτρη για την επιλογή σου.. Και βέβαια θα το ήθελα! Μπορείς να τις στείλεις σε πμ, ώστε να μην ''επιβαρυνθεί'' το θέμα σου, και να συνεχιστεί ομαλά η αναζήτηση και των υπολοίπων άξιων αναδόχων.
Βρε το ειπαμε το ξαναειπαμε το διευκρινισαμε... Λαθος μου που τα "ονομασα" έτσι... Είναι κοινά καναριάκια 100%!Μπραβο οντως ωραια πουλακια αλλα θα επισημανω κ εγω οτι δεν ειναι Αρλεκινοι ουτε κατα διανοια.
Γεια σου! Αν θελεις πες μας το ονομα σου, αν εχεις καναρινακια, ποιας ρατσας κτλ καθως και πως τα φροντιζεις για να μπορεσω και εγω να σου εμπιστευτω ενα θηλυκο.Αλίκη καλημέρα κατ' αρχάς πάρα πολύ ωραία η χειρονομία σου,θα με ενδιέφερε αν υπαρχή θηλυκό
Γεια σου! Αν θελεις πες μας το ονομα σου, αν εχεις καναρινακια, ποιας ρατσας κτλ καθως και πως τα φροντιζεις για να μπορεσω και εγω να σου εμπιστευτω ενα θηλυκο.
Προσπάθησε με το μάους.den mporv na allaxw glwssa sto pliktrologio ta exei paixei
Γεια σου Μανωλη! Αν θελεις πες μας τι καναρινακια εχεις; Το θηλυκο που θελεις με τι αρσενικο θα ηθελες να το ζευγαρωσεις; Τι χρωμα εχει; Ή ποιας ρατσας ειναι; Για να δω με τι θηλυκο θα ταιριαζε.. :)και έχω καναρινάκια συντροφιάς
Το αρσενικο το θελεις για αναπαραγωγη ή για τραγουδι; Και αν το θελεις για αναπαραγωγη με τι θηλυκο το θελεις; Πχ αν θελεις για το μωζαικ εχω 2 αρσενικα μωσαικα διαθεσιμα (το ενα με σκουφι το άλλο χωρις σκουφι).an ypirxe diathesimo ena arseniko tha me endiefere
Το αρσενικο το θελεις για αναπαραγωγη ή για τραγουδι; Και αν το θελεις για αναπαραγωγη με τι θηλυκο το θελεις;και ενδιαφέρομαι για ένα καναρινάκι αρσενικό
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας