Χαρίζω Χαρίζω καναρινάκια για κάθε γούστο

.. Και βέβαια θα το ήθελα! Μπορείς να τις στείλεις σε πμ, ώστε να μην ''επιβαρυνθεί'' το θέμα σου, και να συνεχιστεί ομαλά η αναζήτηση και των υπολοίπων άξιων αναδόχων.
Μπράβο Δημήτρη για την επιλογή σου
 
Τι όμορφη χειρονομία εκ μέρους σου. Από αυτές τις μικρές λεπτομέρειες φαίνεται ότι η παρέα εδώ είναι κυρίως αγάπη για τους φτερωτούς μας φίλους και όχι κέρδος ή συμφέρον.
 
Μπραβο οντως ωραια πουλακια αλλα θα επισημανω κ εγω οτι δεν ειναι Αρλεκινοι ουτε κατα διανοια. Αλλα ειπαμε πανεμορφα κ ελπιζω να τα δωσης κ καποιοι να ευχαριστηθουν την παρεα τους
 
Μπραβο οντως ωραια πουλακια αλλα θα επισημανω κ εγω οτι δεν ειναι Αρλεκινοι ουτε κατα διανοια.
Βρε το ειπαμε το ξαναειπαμε το διευκρινισαμε... Λαθος μου που τα "ονομασα" έτσι... Είναι κοινά καναριάκια 100%!

Τώρα μένει από τον Dimitris.P να διαλεξει ποιο ή ποια θέλει. :)
 
Αλίκη καλημέρα κατ' αρχάς πάρα πολύ ωραία η χειρονομία σου,θα με ενδιέφερε αν υπαρχή θηλυκό
 
Αλίκη καλημέρα κατ' αρχάς πάρα πολύ ωραία η χειρονομία σου,θα με ενδιέφερε αν υπαρχή θηλυκό
Γεια σου! Αν θελεις πες μας το ονομα σου, αν εχεις καναρινακια, ποιας ρατσας κτλ καθως και πως τα φροντιζεις για να μπορεσω και εγω να σου εμπιστευτω ενα θηλυκο.

Μην με παρεξηγεις αλλα αυτα τα καναρινακια εχουν γεννηθει σε ενα σπιτι που τους παρεχουμε πολυ αγαπη και φροντιδα και θα θελαμε το σπιτι που θα πανε να τους προσφερει οσον το δυνατον τις καλυτερες συνθηκες διαβιωσης. :)
 
Γεια σου! Αν θελεις πες μας το ονομα σου, αν εχεις καναρινακια, ποιας ρατσας κτλ καθως και πως τα φροντιζεις για να μπορεσω και εγω να σου εμπιστευτω ενα θηλυκο.

Αλίκη καλημέρα είχα την εντύπωση ότι είχα ενημέρωσή το προφίλ μου αν δεν μου το έλεγες δεν θα το πρόσεχα. Με λένε Μανώλη μένω στον Πειραιά και έχω καναρινάκια συντροφιάς ( και από ότι κατάλαβες δουλεύω στον ΗΣΑΠ. )
 
καλησπέρα αλίκη, εγώ έχω ένα ζευγάρι mozaik και ένα τιμπραδος από καναρίνια και από ιθαγενή ένα ζευγάρι φλώρια εκτροφής και μια προσπάθεια για μούλους με σκαρθάκι και μια σκαρθοκαναρα που μου χάρισε μια φίλη αν υπήρχε διαθέσιμο ένα αρσενικό θα με ενδιέφερε sorry για τα greek english αλλα δεν μπορώ να αλλάξω γλώσσα στο πληκτρολόγιο τα έχει παίξει
 
καλησπέρα Αλίκη είμαι ο Νίκος μένω Γλυφάδα και ενδιαφέρομαι για ένα καναρινάκι αρσενικό ισως να με θυμάσαι και από ποιο παλιά ποστ τα οποιο μου είχες δώσει συμβουλές...
 
και έχω καναρινάκια συντροφιάς
Γεια σου Μανωλη! Αν θελεις πες μας τι καναρινακια εχεις; Το θηλυκο που θελεις με τι αρσενικο θα ηθελες να το ζευγαρωσεις; Τι χρωμα εχει; Ή ποιας ρατσας ειναι; Για να δω με τι θηλυκο θα ταιριαζε.. :)

an ypirxe diathesimo ena arseniko tha me endiefere
Το αρσενικο το θελεις για αναπαραγωγη ή για τραγουδι; Και αν το θελεις για αναπαραγωγη με τι θηλυκο το θελεις; Πχ αν θελεις για το μωζαικ εχω 2 αρσενικα μωσαικα διαθεσιμα (το ενα με σκουφι το άλλο χωρις σκουφι).

και ενδιαφέρομαι για ένα καναρινάκι αρσενικό
Το αρσενικο το θελεις για αναπαραγωγη ή για τραγουδι; Και αν το θελεις για αναπαραγωγη με τι θηλυκο το θελεις;
 
Για φετος εχω κλεισει με τα ζευγαρωματα οτι εβαλα εβαλα και πολυ ανοιχτικα (εχω και διδυμα 19 μηνων καιδεν προλαβαινουμε ουτε να.)για παρεα και τραγουδι με τα ζευγαρωματα χανουμε την απλοτητα, αλλα γιατου χρονου σιγουρα μην γινει και καλογερος
 
Αλικη καλησπερα, ενδιαφερομαι για ενα ζευγαρι καναρινια αν υπαρχουν διαθεσιμα, τα πουλακια τα θελω για αναπαραγωγη και τα θα τα φροντιζει η κοπελα μου η οποια εχει ηδη ενα δικο μου ζευγαρι καρδερινες.

Αν υπαρχουν διαθεσιμα και αποφασισεις να μου τα δωσεις θα δημιουργηθει αντιστοιχο θεμα οπου θα παρακολουθειτε την πορεια τους καθως και την προσπαθεια για αναπαραγωγη τους την ανοιξη.
Ευχαριστω.
 
Back
Top