Χαρίζω Χαρίζω καναρινάκια για κάθε γούστο

Καλημέρα σας. Εαν τα έχετε ακόμα τα καναρίνια και τα χαρίζεται μένω Αθήνα. Ενδιαφερομαι για να μου χαρίσετε ένα καναρίνι. στειλτε μου μήνυμα.

Μετα απο εναμιση χρονο έχουν δωθει τα πουλακια.
 
Πάντως η προσφορά της ήταν γενναιόδωρη τα μικρά ήταν πανέμορφα.
Το κακό είναι ότι το κορίτσι από τότε έχει να ξανασυνδεθεί.
[automerge]1569147745[/automerge]
Έχω μεγάλη περιέργεια να δω τα μικρά πως είναι σήμερα μετά από ένα χρόνο, αν θέλει κάποιος πού πήρε πουλάκια να ανεβάσεις καμία φωτογραφία νομίζω θα είναι και ένας φόρος τιμής στην χειρονομία της Αλίκης.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Καλημέρα σε όλη την όμορφη παρέα που τόσο μου έχει λείψει! Επιστρέφω και ευελπιστώ να κάνω ένα σωστό come back, για να τα λέμε!

Θα ήθελα λοιπόν να σας ενημερώσω πως πλέον μοιράζομαι την ταράτσα μου με πάνω από 30 πολύχρωμα καναρινάκια, μιας και η αναπραγωγή του 2017 πήγε αρκετά καλά χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Δυστυχώς λόγω φόρτου εργασίας και λίγου διαθέσιμου χρόνου, θα πρέπει να τα αποχωριστώ με πολύ βαριά καρδιά. Τα χαρίζω λοιπόν σε φιλόζωους καναρινογονείς που έχουν τη διάθεση να τα φροντίζουν όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται.

Γεννήσαμε λοιπόν και γεμήσαμε καναρινάκια για κάθε γούστο! Κόκκινα μωσαικα (γραμμής θηλυκού), κόκκινα μωσαικά με ή χωρίς σκουφί (μείξη μωζαίκ με μωσαικό γερμανικό λοφιοφόρο), πορτοκαλί, κίτρινα, καφέ-κόκκινα, πρασινοκαφέ και παρδαλά αρλεκινάκια (με ή χωρίς σκουφί) γεννημένα όλα το 2017, αρσενικά και θηλυκά όλα τους υγιέστατοι και καλοζωισμένα (που λένε και στο χωρίο μου)!

Περιμένω λοιπόν από όλους τους ενδιαφερόμενους να μου πουν ποιο καναρινάκι θα ήθελαν να αποκτήσουν (έβαλα και μερικές φώτο λιγάκι παλιές). Εννοείται πως δε θα τηρήσω σειρά προτεραιότητας. Καναρινάκι/-α θα πάρει κάποιος που θα μπορεί να το (τα) φορντίζει, όπως πρέπει. Οπότε όποιος θέλει κάποιο ή κάποια από τα καναρινάκια που χαρίζω, θα τον συμβούλευα να μοιραστεί μαζί μου και τις συνθήκες φροντίδας που θα του προσφέρει για να κρίνω κατά πόσο είναι κατάλληλος. :)

Ευχαριστώ πολύ!
Ενδιαφέρομαι για ένα θηλυκό έχω αρσενικό k θέλω να έχω ζευγάρι αν γίνετε θα χαρώ πολύ, ευχαριστώ
 
Τελευταία επεξεργασία:
Αν ενδιαφέρεται κάποιος, μπορώ να του χαρισω
[automerge]1581253733[/automerge]
Ενδιαφέρομαι για ένα θηλυκό έχω αρσενικό k θέλω να έχω ζευγάρι αν γίνετε θα χαρώ πολύ, ευχαριστώ
Θέλεις να σου χαρίσω;
 
Υπάρχουν καναρίνια αρσενικά διαθεσιμα για χάρισμα; Κατοικώ στην Αθήνα και επιθυμεί ένα η μητέρα μου.
 
Υπάρχουν καναρίνια αρσενικά διαθεσιμα για χάρισμα; Κατοικώ στην Αθήνα και επιθυμεί ένα η μητέρα μου.
Βλέπω στο προφίλ σου ότι έχεις διάφορα είδη πτηνών. Θα σου προτείνω να ανοίξεις θέματα και να μας τα παρουσιάσεις. Έτσι, όπως αντιλαμβάνεσαι, θα γίνεις πιο γνωστός σε εμάς και κάποιος στην πορεία ενδέχεται να βρεθεί για να σου εμπιστευτεί το καναρίνι του. Παρεπιπτόντως, τα δικά σου καναρίνια δεν ζευγαρώνουν;
 
Καλησπέρα σας. Εαν έχετε ακόμα καποιο καναρίνι και το χαρίζεται μένω Αθήνα. Ενδιαφερομαι για να μου χαρίσετε ένα καναρίνι. στειλτε μου μήνυμα.
ευχαριστώ
 
Αλίκη κι εγώ θα ήθελα το άσπρο με το ροζ έχω ήδη τρία καναρινακια αρσενικά που τα έχω σε ξεχωριστά κλουβιά το καθένα αλλά τα λατρεύω όλα μα όλα... Είναι σαν τα τατουάζ αν ξεκινήσεις με το ένα ποτέ δε σταματας
 
Back
Top