Αγορά Ψάχνω κοκατίλ κατά προτίμηση θηλυκό, ήμερο μέχρι 60€

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Poppitsa
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Θα το πάρω λοιπόν έχω την οικονομική άνεση πιστεύω, θα πάρω ένα μεγαλύτερο κλουβακι ,θα το πάω στον πτηνιατρο από βδομάδα και θα σας στείλω και φωτογραφία . Που μπορώ να διαβάσω σχετικά με το θέμα ,έχω ψάξει αρκετά άρθρα και θα προσπαθήσω να βρω κι άλλα !Ευχαριστώ που με έχετε βοηθήσει τόσο πολύ και θαυμάζω παρά πολυ την προθυμία και την ευγένεια σας !🌟
@Poppitsa σε κάποια μυνηματα σου φαίνεται ότι δεν κάνεις εσύ την επικοινωνία σε άλλα όχι. Εσύ θα κάνεις την αγορά ή οι γονείς σου?
Εγώ καλέ 😎

@Poppitsa αφού αποφάσισες να το πάρεις καλορίζικο κ ελπίζω από καρδιάς όλα να είναι περαστικά. Όπως κ ναχει είναι όμορφο αυτό που θα κάνεις κ είμαι σίγουρη ότι θα καταφέρεις να το φροντίσεις κ θα έχεις ένα υγιές κ ωραίο φιλαράκι.
Υπάρχουν σχετικά άρθρα στο φόρουμ για να ενημερωθείς, όπως αυτό

@MariaSK η @Poppitsa δεν το έχει πάρει ακόμα. Πιστεύω ότι η παρουσίαση του πουλιού από τον εκτροφέα δεν ήταν κ πολύ αθώα. Έδειχνε περισσότερο την πλευρά που δεν είχε πρόβλημα, χωρίς προηγουμένως να της εξηγήσει την κατάσταση του πουλιού. Κ τα φτερά δεν φαίνονται μόνο ψαλιδισμένα αλλά η μία φτερούγα δεν φαίνεται καθόλου καλά.
@Poppitsa την άποψη μου την ξέρεις. Μην το πάρεις. Επέλεξε ένα άλλο εκτροφέα που υπάρχουν κ εδώ στο φόρουμ κ είναι αξιόπιστοι.
Πείτε μας βρε παιδιά και εμάς ποιοί εκτρέφετε να ξέρουμε και πού να απευθυνόμαστε 😃😃! Εγώ πάντως σκέφτομαι σε δεύτερο χρόνο να πάρω ένα ακόμη πουλάκι να του κάνει παρέα...δε θα ήθελα να πάρω από petshop...τόσοι και τόσοι βλέπουν αυτό το site γιατί να μην μπορούν να σας βρουν 😊;; Κρίμα είναι...

@Ledagcc ευχαριστώ πολύ 😃😃
[automerge]1664624212[/automerge]
@Ledagcc είναι κανένας από αυτούς Αθήνα;; Ο geokilkis προφανώς όχι...δεν εμφανίζονται πολύ στο forum...

Και εγώ θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους, καλό θα ήταν να μην το πάρεις το πουλάκι , να περιμένεις να βρεις ένα σε καλή κατάσταση και μικρό σε ηλικία να σε μάθει από νωρίς . Μπορεί ο ενθουσιασμός να είναι μεγάλος επειδή θα πάρεις πουλάκι αλλά στην πορεία μπορεί να αντιστραφεί για τους λόγους που σου εξήγησαν και τα παιδιά . Επίσης αν είναι κομμένα τα φτερά όπως είπαν και οι πιο έμπειροι αν το αγοράσεις επικροτείς και αυτούς που το κάνουν . Αν πάλι το έχεις πάρει τότε καλορίζικο

Εμείς αποφεύγουμε τις αποστολές γιατί αυξάνεται το κόστος για τον ιδιοκτήτη και σίγουρα θα βρει κάποιον αξιόπιστο εκτροφέα πιο κοντά στη περιοχή του, δεύτερον το πουλάκι στρεσαρεται αρκετά και ανησυχούμε ιδιαίτερα αν θα φτάσει όπως θέλουμε και θα είναι όλα καλά.
Τώρα για πιο δυσεύρετα είδη όπως ringneck,monk, conure, lineolated κτλ η επιλογή ενός αξιόλογου εκτροφέα αξίζει πιστεύω να το ρισκάρει κάποιος.

Back