Πλάκα πλάκα... :)Ένας μεγάλος έρωτας γεννήθηκε!
Πλάκα πλάκα... :)Ένας μεγάλος έρωτας γεννήθηκε!
φανταζομαι για διαφημιστικους λογους δεν τον αναφερεις..Ο εκτροφέας είναι γνωστός στο χώρο με συμμετοχές και διακρίσεις σε διαγωνισμός στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
εχε στο νου σου οτι η σκύλα ολοκληρώνεται σαν προσωπικότητα, περνώντας από τα στάδια της εγκυμοσύνης, του τοκετού και του θηλασμούκαι κατ' επέκταση συμβάλλει αυτό στην τελική διαμόρφωση του χαρακτήρα της.Σχετικά με την αναπαραγωγή, όχι δεν έχω σκοπό.
Με αγχώνει κάπως η διαχείριση της κατάστασης του οίστρου της, αλλά η σκέψη και η ευθύνη για την ανεύρεση αναδόχων των κουταβιών με αγχώνει περισσότερο, ακόμη και τώρα που είναι κουτάβι και η ίδια της.
εχε στο νου σου οτι η σκύλα ολοκληρώνεται σαν προσωπικότητα, περνώντας από τα στάδια της εγκυμοσύνης, του τοκετού και του θηλασμούκαι κατ' επέκταση συμβάλλει αυτό στην τελική διαμόρφωση του χαρακτήρα της.
Φίλτατε Φοίβο, σαν ελεύθερη (έτσι νομίζω τουλάχιστον) πολίτης υποθέτω πως μου αναγνωρίζεις το δικαίωμα να εκφράζω την άποψή μου ακριβώς όπως έκανες κι εσύ.Ποιος τα λεει αυτα; Δειξε μου σε παρακαλω καναδυο επιστημονικες ερευνες που να καταληγουν εκει αλλιως καλο θα ηταν να μην εκφερεις δημοσια τετοιες "επικινδυνες" αποψεις. Με τετοιες αντιληψεις γεμισε ο τοπος αδεσποτα να πεθαινουν σε καθε γωνια.
Εσύ μπορεί να μην αναφέρεσαι στο κουτάβι του Σταύρου, αλλά εγώ αναφέρθηκα σε αυτό.Σαφως και δεν αναφερομαι στο εκτροφικο κουταβι του Σταυρου αλλα σε ολα τα υπολοιπα που θελουν κατα τους ιδιοκτητες τους να "νιωσουν τη χαρα της μητροτητας" ή του ερωτα και λοιπες φαιδροτητες.
Ορθά.Και δεν ειναι ολα τα εκτροφικα σκυλια αξια αναπαραγωγης. :)
Αλλα οταν πιστευεις πραγματα τα οποια δεν μπορεις να τεκμηριωσεις και μαλιστα οπως ξαναεγραψα ευθυνονται για τον υπερπληθυσμο των αδεσποτων (γι'αυτο και το χαρακτηρισα ως επικινδυνο) και τα γραφεις κι ως συμβουλες ειναι και δικο μου δημοκρατικο δικαιωμα να τα κρινω. Διοτι δυστυχως πολυς κοσμος σκεφτεται ετσι αλλα ελαχιστοι ασχολουνται προσφεροντας μια λυση στο προβλημα. :)
Αλλη πονεμενη ιστορια... Τα πρότυπα σκύλων σήμερα, εστιάζουν στην εμφάνιση η οποία ωστόσο "κλέβει" χώρο από την ποιότητα ζωής του σκύλου. Ο υπερτυπικός σκύλος Φοιβο είναι και παραμένει ο προβληματικός σκύλος.να επιστρεψουμε στο θεμα ομως, λογο εχει ο εκτροφεας στην προκειμενη περιπτωση αν συμφωνει κι ο Σταυρος :)
Σε αυτο ακριβως που σε ρωτησα.εχε στο νου σου οτι η σκύλα ολοκληρώνεται σαν προσωπικότητα, περνώντας από τα στάδια της εγκυμοσύνης, του τοκετού και του θηλασμούκαι κατ' επέκταση συμβάλλει αυτό στην τελική διαμόρφωση του χαρακτήρα της.
Σε τι ακριβως χρειαζεσαι τεκμηριωση Φοιβο;
Οχι.Δεν αλλαζει ο χαρακτηρας του σκυλου μας μετα το πρωτο ζευγαρωμα, μετα απο μια εγκυμοσυνη;
Δεν εισαι η μονη που εχεις σκυλια, για να μιλαω σαφως και ειχα και εχω.Ειχες ποτε σκυλο;
Ειτε σου αρεσει ειτε οχι, ναι αυτο ευθυνεται διοτι και η κουτση Μαρια που δεν ξερει που ειναι το κεφαλι και που η ουρα εβαλε τη μπουμπου της να γεννησει. Την ενοιαξε πρωτιστως να νιωσει η σκυλα αυτα που ανεφερες τα οποια δεν ειναι αποδεδειγμενα, και μετα παρατησε τα κουταβια στο βουνο, στα σκουπιδια ή τα ξεφορτωθηκε για να ζουν δεμενα σε δεντρα, βαρελια κτλ.Ευθυνεται αυτη μου η αποψη για τον υπερπληθυσμο των αδεσποτων;
Πιστεψε με εκει που μιλαει η επιστημη εγω σιωπω.Δεν έχει σημασία πόσα επιχειρήματα έχει κάποιος. Ακόμα και χιλιάδες να έχει, στην καλύτερη περίπτωση το μόνο που θα δικαιούται είναι αμφιβολίες, ειδικα οταν τα επιχειρήματα βασίζονται στη διάθεση του άλλου να πιστέψει..
Ελληνα κτηνιατρου; Ευχαριστω οχι, μιλαω για σοβαρη επιστημονικη ερευνα κι οχι αυτην που βγηκε απο 30 κυριες που πηγαιναν εκει τα σκυλια τους και τον πληρωναν.Δηλαδη εαν σου ποσταρα την επιστημονικη ερευνα ενος γιατρου, που δεν ειναι εν ζωη και δεν παρακολουθει τις εξελιξεις θα ημουν πιο σωστη;
πραγματικά είναι εξερετικό σκυλί καλού χαρακτήρα. Απο τήν ματιά της βλέπεις ότι έχεις να κάνεις μες ένα σκυλί που θα είναι πάντα πιστό και καλόκαρδο και μεζεμένο. μαζεμένο είναι το σκυλί που ξέρει από μόνο του να κοντρολάρει αυτά που νιώθη σε κάθε στιγμή. Το μόνο βασικό για περιβάλλον με παιδιά. η ευχή μου είναι να ζήσετε αρμονικά και χαρούμενα μαζί της.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας