Ασθένειες καναρα αρρωστη

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης boys
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

boys

PB Member
Πόλη
Ξάνθη
Kαλησπερα σε ολους.
εχω μια καναρα που εδω και 2 μηνες περιπου εχω παρατηρησει τα εξης.
εχει πτεροροια μεχρι τωρα, εχει αδυνατιση παρα πολυ, η φωνη της ειναι παρα πολυ βραχνηκαι πολυ δυσπνοια. Μετα απο οσα εχω διαβαση στο site και σας ευχαριστω
για τις πληροφοριες που δινετε σε μας τους αρχαριους, πιστεψα λοιπον οτι μπορει
να εχει ακαρεια τις τραχειας εδω και δυο ημερες τις εχω βαλει μια σταγονα
Pulmosan απο χθες την βλεπω οτι κουναει τα φτερα της συνεχεια, τα κρεμαει
προς τα κατωκαι φταιρνιζεται συνεχεια. Ενω πριν δεν ειχε τιποτα αλλο εκτος αυτα
που εχω προαναφερει.
ΜΗΠΩΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ.

να κοιταξεις το ποστ με τις διευθυνσεις των γιατρων και να το πας νομιζω ο σταυρος θα μπορεσει να στο δωσει μιας και δεν θυμαμαι τον τιτλο του καλυτερα να το πας εκει να σου πει τι εχει γιατι βλεπω πρεπει να ειναι χαλια αν εισαι αν. αττικη μπορω να σε βοηθησω παντως

νομιζω ο σταυρος θα μπορεσει να στο δωσει μιας και δεν θυμαμαι τον τιτλο του

πραγματι η καναρα ειναι σχεδον ετοιμοθανατη, μεταφορα απο ξανθη σε θεσ/νικη-Αθήνα ειναι αδυνατη,θα προσπαθησω μονο με τηλ.

Να σε ρωτήσω κάτι Γιάννη…
  • Που την έχεις την κανάρα, μέσα ή έξω από το σπίτι, σε δωμάτιο που βρίσκεστε όλη την ημέρα ή σε κάποιο δωμάτιο που δεν χρησιμοποιείται πολύ;
  • Τι της δίνεις να τρώει; Σπόρους μόνο ή και κάτι άλλο και πόσο συχνά;
  • Οι κουτσουλιές της πως είναι, τις παρατηρείς καθόλου; Έχεις προσέξει κάποια αλλαγή;

την εχω σε χωρο που δεν χρησιμοποιειται πολυ υπαρχει αρκετο φως τις πρωινες ωρες εχει και ηλιο, η διατροφη ειναι ολοι η σποροι [κελαιδινη-καναβουρι-νιζερ-ρουπσεν] 1φορα την εβδομαδα αυγοτροφη συσκευασμενη και επισης λιγο βρασμενο αυγο. Τα λαχανικα τα σταματησα γιατι εχει διαροια. Μετα το pylmosan τις δινω και πολυβιταμινη[multi-vit]

η διαρροια ειναι ασπρη και κολλαει στον πρωκτο και οταν την τραβας ειναι σαν κλωστη; Εαν ναι ειναι ασπρη σδιαρροια και το καλυτερο φαρμακο ειναι το esb3% ειδικα για αυτον το τυπο σαλμονελλας ειναι το καλυτερο φιλε μου

Σας ευχαριστω πολυ φιλοι μου.
πολυ χρησιμο το νεο σου αρθρο [διαροια στα πτηνα] ΣΤΑΥΡΟ, νασαι καλα.
[το παλευη ακομη η καναρα]

Back