Δεν είμαι ειδικός.. αλλά υπάρχει υλικό κάτω ικανό να προστατέψει τα πιθανά "χτυπήματα" από το αυγό?Καλησπερα. Για αλλη μια φορα φετος τα παπαγαλακια μου εκαναν ενα σπασμενο αυγο... Χθες πρεπει να το εκανε το θηλυκο... Τελος παντων το αυγο εχει ενα μεγαλο βαθουλωμα κ ενα μικρο... Λογικα το πεταω κ αυτο... Τους εβαλα λιγο νερο κ 8σταγονες ασβεστιου μηπως κ κανει κανα κανονικο... Καλα δεν εκανα; Τι αλλο μπορω να κανω;
Ναι βέβαια το πετάς.Λογικα το πεταω κ αυτο..
Πάντα πρέπει να υπάρχει στο κλουβί, καθ'όλη την διάρκεια του έτους. Έχει εμφανώς έλλειψη το πουλάκι σου. Σουσάμι ωμό.Χρειαζεται να παρω ομως;
Ενταξει θα τους δωσω αν κ το συγκεκριμενο θηλυκο πινει πολυ νερο σε αντιθεση με τα αλλα μπατζι που εχω...Δεδομενου οτι τα μπατζι μπορει να πινουν ελαχιστο νερο δεν μπορεις να εισαι σιγουρη οτι παιρνει αρκετο ασβεστιο ακομη κι αν βαζεις καθε μερα στο νερο. Μπορεις επισης να τους δωσεις αμυγδαλα ωμα σπασμενα στο γουδι. Ειναι εξαιρετικη πηγη ασβεστιου οπως κι αυτα που σου προτεινε η Μαρια.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας