Παιδια τα εχω χωρισει οπως μου ειπατε αλλα βλεπω οτι η νεφελη που την εβαλα μαζι με τον παρη, τον αποφευγει και τον τσιμπαει καμια φορα. Οταν βγαζω εξω τα πουλακια στη βεραντα κι εχω τα κλουβια διπλα το ενα στο αλλο βλεπω την νεφελη να καθετε πανω στα καγκελα του κλουβιου και να τιτιβιζει με το αλλο τον παπαγαλο που τα ειχα παλια. Ο Ορφεας και η Ναταλη τα πανε πολυ καλα μαζι. Επεισης οταν τα βγαζω εξω η Νεφελη καμια φορα (τις περισσοτερες φορες) χωνει το κεφαλι της αναμεσα στο διαχωριστικο της ταιστρας και δαγκωνει με το ραμφος της εκει που κουμπωνει η ταιστρα. Καμια φορα περναει κι απο εκει αναμεσα και βγαινει απο πανω. Δε ξερω αν το εχει βρει για παιχνιδι η οχι αλλα φοβαμαι μη παθει κατι...
Όχι ακριβώς... Αντι για αυγοτροφη τους βαζω αυγο... Τωρα για τα υπολοιπα πιστευω οτι ειμαι οκ.
Ναι αλλαζω.
Συμφωνώ απόλυτα και σχετική ηρεμία, όχι έντονοι θόρυβοι κοντά στα πουλάκια.Αυτο ειναι το προβλημα σου. Αφησε τα σε σταθερο ακινητο σημειο που δεν θα αλλαξεις ουτε τον προσανατολισμο του κλουβιου, οχι μονο τη θεση του.
Οι ωρες φωτος ειναι μια χαρα. :)
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας