Μαρίνα μου φαίνεται ξεκάθαρα ότι αν τα αφήσεις έτσι δε θα αναγνωρίζει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα του! Οι αρσενικοί θα τραγουδάνε "Τίνος είναι βρε γυναίκα τα παιδιά!". Και σίγουρα θα υπάρξει ανταγωνισμός μεταξύ των αρσενικών και των θηλυκών (μπορεί η μία να μπαίνει στη φωλιά της άλλης και να κάνει αυγά κτλ). Εγώ πιστεύω πρέπει να τα χωρίσεις τα ζευγάρια. Αυτός που πάει και με τις δύο (πολύ μάγκας για παπαγαλάκι )να τον βάλεις με αυτή τη θηλυκιά που δεν πάει ο άλλος αρσενικός! Δε ξέρω αν έγινα κατανοητή..Καλησπέρα παιδιά. O παπαγάλος από το πρώτο το ζευγάρι εκτός του ότι συνεχίζει και ζευγαρώνει με το ταίρι του ζευγαρώνει και με το θηλυκό του άλλου ζευγαριού! Τώρα τον τελευταίο μήνα που τα έχω σε ένα αρκετά μεγάλο κλουβί όλα μαζί, o αρσενικός από το πρώτο ζευγάρι κυνηγάει τον μικρό!o μικρός σαν έχει αρχίσει να γίνεται ζευγάρι με την θηλύκια του πρώτου ζευγαριού και το ταίρι της πηγαίνει και με τις δύο! Πρέπει να τα χωρίσω; Επίσης επειδή έχω δύο φωλιές τα θηλυκά πηγαίνουν σε οποία θέλουν κάθονται αρκετή ώρα πηγαίνουν στην άλλη... Δεν έπρεπε να τα βάλω και τα τέσσερα μαζί;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας