Christos10
PB New Member
Μια βοηθεια σε αυτο αν γινεται.Θα δίνεις και χόρτα και λαχανικά όχι μόνο φρούτα. Κυρίως χόρτα χόρτα και διάφορα είδη βοτάνων.
Εξυπνο αυτο με το μανταλακιΜπορείς να τα βάζεις με μανταλακι και με μπολάκι
Μια βοηθεια σε αυτο αν γινεται.Θα δίνεις και χόρτα και λαχανικά όχι μόνο φρούτα. Κυρίως χόρτα χόρτα και διάφορα είδη βοτάνων.
Εξυπνο αυτο με το μανταλακιΜπορείς να τα βάζεις με μανταλακι και με μπολάκι
Εδώ υπάρχει λίστα για χόρτα λαχανικά κ φρούτα
Τέλεια, αν έχεις την δυνατότητα μια καθημερινής φροντίδας θα σου πρότεινα να βάζεις απο μια κουταλιά της σούπας σε κάθε ταίστρα. Ο λόγος είναι οτι τα πουλιά τρώνε πρώτα τους λιπαρούς σπόρους και όταν τελειώσουν πάνε στους αμυλούχους. Με τον παραπάνω τρόπο ελέγχεις καλύτερα την καθημερινή ή ανα δύο μέρες πρόσληψη τροφής. Ποια πήρες;Ηδη πηρα συσκευασμενη τροφη
Υπάρχουν και αυτάΕχετε να προτεινετε τροπο να τα βαζω στο κλουβι (φρουτο και μαρουλι); ωστε να μην λερωνει το κλουβι;
Πολλοί κάνουν χρήση αυτών(ενδεικτικά)ψαχνω για κλουβι για να εχουν και οι 2 μεγαλο
Θα βοηθήσεις τους μικρούς σου φίλους!Μακαρι να μπορεσω να βοηθω και εγω αλλους.
Μήν βάζεις αυγό, φρούτα, λαχανικά.
Αυτά τα πολύ σωστά που λέει το παλικάρι μας, αφού τελειώσει η θεραπεία.Χοντρικά να έχεις 2-3 φορές την εβδομάδα χόρτα/λαχανικά, μία αυγοτροφή, μία φρουτο.
Εγώ βρε παιδιά από τις φώτο ούτε που κατάλαβα ποιος είναι ο Μανούσος και ποιος ο Σοφοκλής.
Όπως και να έχει δε θα επέστρεφα κανένα καναρινάκι πίσω. Σιγά σιγά μαθαίνεις για τις ανάγκες τους και την κατάλληλη φροντίδα που χρειάζονται, θα τα κάνεις καλά και θα μάθεις να τα φροντίζεις όπως πρέπει! Είσαι ήδη σε εξαιρετικά καλό δρόμο και μπράβο σου γι αυτό!
Λοιπόν ξεκίνα θεραπεία. Όταν δίνουμε κάτι στο νερό, δίνουμε μόνο σπόρους.
Αυτά τα πολύ σωστά που λέει το παλικάρι μας, αφού τελειώσει η θεραπεία.
Αλήθεια ο γιατρός τα έπιασε στο χέρι του, φύσηξε να δει την κοιλιά τους ο γιατρός; Σου είπε αν έχουν καρίνα, αν είναι αδύνατα; Σου είπε να δώσεις βιταμίνες μετά την αντιβίωση;
Πάντως γενικά η θεραπεία που σας πρότεινε είναι η ασφαλής επιλογή.. Δεν είμαι σε θέση φυσικά να κρίνω τον κτηνίατρο, αλλά για μένα ακολούθησε τις συμβουλές του και αν δεν δεις βελτίωση, ίσως πας σε κάποιον πιο ειδικό. Πάντως και εγώ θέλω να σου δώσω συγχαρητήρια που τα πήγες στον κτηνίατρο! Τα αγαπάς πολύ! :D Και σε λίγο είμαι σίγουρη πως θα ξανατραγουδούν και τα 2 ακόμα καλύτερα!
Πάντως σε γενικές γραμμές θεωρώ πως απλά θέλουν καλύτερη διατροφή (συσκευασμένη, με έξτρα σπόρους περίλλα, αποφλοιωμένη βρώμη, κία, καμελίνα, σπόρους υγείας κτλ), να είναι το κλουβί τους σ ένα σταθερό μέρος (ίσως καλύτερα εσωτερικό χώρο και ζεστό) που να μην έχει φασαρία, καπνούς, να μην τα ενοχλείτε και να κοιμούνται όπως ορίζει ο ήλιος! Στην κατάσταση που είναι δεν κάνει να τα ξενυχτάτε.. Αν τα έχεις στο μπαλκονό προσοχή με τα ρεύματα αέρα! Επίσης να τα καθαρίζεις συχνά! Παρατηρώντας και τις κουτσουλιές τους δεν είναι κάτι ανησυχητικό... Αυτά από μένα γι αρχή. Θα παρακολουθώ το θέμα σας και όλα θα πάνε καλά!
Τα αρπακτικά είναι ένα μεγάλο θέμα που πολλοί ιδιοκτήτες πουλιών πιστεύουν πως τα δικά τους πουλιά δεν κινδυνεύουν μέχρι που την πατάνε (παθούσα και εγώ). Γι αυτό πρέπει να τα προστατέψεις από τα αρπακτικά.Αυτο με τα αρπαχτικα
Αυτό ακριβώς!Μεγαλη προσοχη θελει
Την πατησα και εγω.
Ευχαριστωόλα θα πάνε καλά.. Καλή διατροφή, ασφάλεια από τα αρπαχτικά πάνω από όλα. Πολλοί γνωστοί μου έχασαν πουλάκια σχεδον μπροστά στα ματια τους.
Για ποιο λόγο η ελαφροπετρα Χρήστο;
Πάλι δεν σε πιάνω.Αρχικα γιατι την χρησιμοποω στις γλαστρες μου ηδη και τα 12 λιτρα εχουν 2 ευρω.
Οπτικα μου μοιαζουν με τον ζεολιθο
Εχουν διαφορες;
ΝαιΠάλι δεν σε πιάνω.
Εννοείς για τον πάτο του κλουβιού;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας