Katerina
PB Member
Μάκη,θα την πατησεις! Οι καρδεριναδες χαριζουν τα σκαρτα... Το εχουν γρουσουζια να χαριζουν καλα πουλια!
μην εισαι και πολυ απόλυτος. Πηγα δικαστηριο και αθωωθηκα, οταν απεδειξα οτι κανω αναπαραγωγη, και απελευθερωνω και πολλα πουλιαΝα σου πώ ΕΝΑΝ, απο τους 101 λόγους που έχω πρόχειρους.
Για τον ίδιο λόγο που θα ήμουν αντίθετος
να σου κλέψουν το σπίτι,
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.
Se pio dekastirio ; Pou kai pote ;μην εισαι και πολυ απόλυτος. Πηγα δικαστηριο και αθωωθηκα, οταν απεδειξα οτι κανω αναπαραγωγη
Pos apodixtikes afto;και απελευθερωνω και πολλα πουλια
Η σύλληψη και κατοχή αγρίων πτηνών είναι παράνομη ακόμη και όταν αυτά προορίζονται για αναπαραγωγή. Η σύλληψη συγκεκριμένου αριθμού πουλιών μπορεί να γίνει μόνο κατόπιν ειδικών συνθηκών, με ειδική άδεια και υπό την παρουσία των αρμοδίων οργάνων και για συγκεκριμένο σκοπό.πηγα δικαστηριο και αθωωθηκα, οταν απεδειξα οτι κανω αναπαραγωγη, και απελευθερωνω και πολλα πουλια
Έχω μια απορία όμως… από τη στιγμή που όλοι οι γείτονες κατέθεσαν υπέρ σου στο δικαστήριο, πώς κατέληξε η υπόθεσή σου εκεί;πριν 5-6 χρονια. Ολοι οι γειτονες ηρθαν μαρτυρες, που ωλεπουν τι κανω 40 χρονια
Όχι εντάξει, πιθανόν να μην κατάλαβα εγώ σωστά το νόημα αυτής της φράσης σουxoisnic είπε:ποιος ειπε οταν ηταν λαθος; Πολυ καλα καναν. (περισσοτερα μπορω να σου πω εκτοσ φορουμ, αν θελεις)
μετά την διευκρίνισή σου όμως δεν έχω κάποια άλλη απορία. :)xoisnic είπε:στην ελλαδα ολα γινονται
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας