Μου είπαν
Όχι έλειπαν όλοι την είδαν οι κοπέλες στην υποδοχή με την καθοδήγηση της κυριας πατρίσιαΓια τις κινήσεις που κάνει με το κεφάλι, τι σου είπε; Αν θες πες μας αναλυτικά τι σου είπε. Να φανταστώ ότι ήταν ο κυριος Μπουμπαρης που το εξέτασε;
Τι είναι αυτές ?@Mariannatsak
Εννοειται πως θα σου ελεγαν!
Δεν μ είπε κάτι για αυτό με το κεφάλι για Τι δεν το έκανε ξανα από χθεςΓια τις κινήσεις που κάνει με το κεφάλι, τι σου είπε; Αν θες πες μας αναλυτικά τι σου είπε. Να φανταστώ ότι ήταν ο κυριος Μπουμπαρης που το εξέτασε;
Όχι έλειπαν όλοι την είδαν οι κοπέλες στην υποδοχή με την καθοδήγηση της κυριας πατρίσια
Δεν είχα τίποτα έτσι είπαν παίρνει 2ο φάρμακοΘα συνεχίσετε την θεραπεία με το αρχικό φάρμακο ή θα πάρει κάτι άλλο το πουλάκι, η διάγνωση στο 2ο γιατρό ποια ήταν ?
Δεν ξέρω ήξερα μόνο ότι ήταν το καλύτερο κέντροΣυγνώμη, αλλά εξέτασαν τις κουτσουλιες οι γραμματείς του κέντρου; Δεν θέλω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, αλλά πόσο σίγουρη είσαι ότι πήρες σωστή διάγνωση; Φοίβο, με πρόλαβες.
Δεν ξέρω να πάρω κ 3η γνώμη;Παιδιά, η ανησυχία για τα πεπραγμένα είναι λογική αλλά φοβάμαι ότι η Μαριάννα που προσπάθησε σε πρώτη φάση να κάνει το καλύτερο για το πουλάκι της, θα αισθανθεί απολογούμενη και δεν πρέπει. Αν έχουν γίνει λάθη το τελευταία το 24ωρο, δεν αφορούν αυτήν.
Ποιο φάρμακο σας έδωσαν ?παίρνει 2ο φάρμακο
Αυτό είναι το θέμα ενημερώθηκε; Η έγινε λάθος διάγνωση κ θα το κλαίω?@Mariannatsak Συγνώμη αν σε στενοχώρησαμε. Έχει δίκιο ο Σταύρος. Αλλά δεν έχουμε κάτι με εσένα αλλά με το συγκεκριμένο ιατρείο, που δεν σταματάει να μας εκπλήσσει. Το καλό με εσένα είναι ότι ενημερώθηκε η κα. Γκρέυ. Εμάς μας είδε ο βοηθός της.
Είναι πολύ καλύτερα από χθες αυτό με το κεφάλι δεν το έχει ξανα κάνει κ έχει όρεξη πιο πολύ από χθες μόνο τα κακά είναι τ8 θέμαΤο Marbofloxacin πως σου το είπαν, αν δεν το πρότεινε η πτηνιατρος; Μην ανησυχείς. Θα πρότεινα να ηρεμησετε για το υπόλοιπο του σαββατοκύριακου και να το παρακολουθειτε.
Από βδομάδα να την πάω Δουκάκη?Φυσικα και δεν φταίει η Μαριαννα.
Ο πρώτος γιατρός δινει χωρις κανενα τυπικο συμπτωμα αγωγη για τριχομοναδες με αναφορα σε παρασιτα.
Στο δευτερο δεν ξερουμε καν αν εξετάζεται κλινικα απο γιατρο και χορηγείται αντιβίωση ευρεους φασματος και φυσικά δεν ξεχασαν να ενημερωσουν για τα ανυπαρκτα "εμβόλια" της ψιττακωσης.
Εδωσαν και οι 2 βαρια αγωγή χωρις διαγνωση.
Προσωπικα αμφιβάλλω οτι το πουλακι ασθενει.
Τρωει κανόνικα κ πίνει. Verse laga δική τροφήΑυτα με την προϋπόθεση οτι το πουλακι τρωει, πίνει και δεν εχει ανορθωμενο πτερωμα.
Ποιο μειγμα σπορων δινεις?
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας