Εντομεταξυ την αντιβίωση μασ την έδωσε γιατι φτερνίζεται. Τώρα είδα ανοιγοκλείνει το στόμα της
Έχουμε αρσενικό αλλά είναι σ3 καραντίνα. Έχω μόνο ένα μωράκι μπατζι π βγαίνει σε λίγο από την καραντίναΚαι εμένα το έκανε αυτό το αρσενικό μου Μπάτζι και είπαν είναι η όρεξη για να βρει ταίρι καταλάβατε τι εννοώ
Τα κακα δεν έχουν βελτιωθεί είναι πράσινο λευκό αλλά μαλακά. Η ίδια έχει διάθεση τρωει παίζει τσακώνεταιΠως ειναι το πουλακι?
Φυσικά σήμερα θα την αλλάξω θα βάλω χάρτι λευκόΒαλε οπως σου ειπα μιο πανω Α4 και ανεβασε φωτο εδω να δουμε κι εκεις αυτο που βλεπεις εσυ!
Έκαναν το Σάββατο κ δεν βρήκαν τίποταΝα ζητήσεις να κάνουν μικροβιολογική εξέταση της κουτσουλιάς του για να βρεθεί το πρόβλημα.
Αυτό τους το ανέφερες ?Απλά σήμερα είδα κ κακα κολλημένα πίσω
Μου είπαν μετά να την πάω για επανέλεγχοΑυτό τους το ανέφερες ?
Όταν τελειώσει η αντιβίωση θα δώσεις πολυβιταμίνες και προβιοτικά ? ρώτησέ τους αν δεν σου έχουν πει.
Θα πάμε σήμερα κ στην κυρία ΔουκάκηΠήγαινε το πουλάκι σε ένα γιατρό να το δει ο ίδιος ο γιατρός και όχι η reception
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας