Τωρα μαλιστα, δεν ειναι τερατινιαΤωρα ειναι πολυ ομορφα... Δωσε στο πρωτο ενα φιλακι απο μενα!:DΠαντως για το πρωτο αν βγει αγορι προτεινω το ονομα γιγαντας η γιγας!
αυριο-μεθαυριο ερχονται νεες φωτο!
τα δυο πρωτα δεν ειναι τοσο αχαρα πλεον... Ισοροπουν και στο δαχτυλο μου! Και αρχισαν να ανοιγουν τα πουπουλα-φταρα τους στις ακρες!
Αχ τι φοβερό συναίσθημα πρέπει να είναι αυτό, να μεγαλώνεις μικρά πουλάκια! Να σου ζήσουν Άγγελε! Δηλαδή κι εμένα η Ζουζούκα μου έτσι ήταν!Χα χα χα! Τέλεια έιναι τα μικροτσουλουφάκια!
η joyce θελει να παιξει μαζι τους αλλα δεν την αφινω να τα ακουμπισει.. Μονο να τα μοιριζει...η joyce γενικα θεωρει τους παπαγαλους φιλους της, αφου πηγενει τα παιχνιδια της μπορστα στο κλουβι τους και τα κοιταει...
Κάθε φορά και πιο όμορφα! Πως να μην ζηλέψει κανείς; Είσαι πολύ τυχερός Άγγελε που βιώνεις τέτοια συναισθήματα και απίστευτες στιγμές με τα ζουζούνια σου!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.