Συνηθίζω να λέω όλους τους παπαγάλους Κοκούς, καθώς για μένα που είμαι περισσότερο των καναρινιών, όλοι οι παπαγάλοι έχουν το ίδιο ενδιαφέρον. Ο Ανέστης φυσικά δεν συμφωνεί με αυτό και τα υπόλοιπα μπορείς να τα φανταστείς. :)
Συνηθίζω να λέω όλους τους παπαγάλους Κοκούς, καθώς για μένα που είμαι περισσότερο των καναρινιών, όλοι οι παπαγάλοι έχουν το ίδιο ενδιαφέρον. Ο Ανέστης φυσικά δεν συμφωνεί με αυτό και τα υπόλοιπα μπορείς να τα φανταστείς. :)
Εχμ... Παπαγαλάκιας μεν, αλλά σε ψαξιμο στον γουγλη "Coco The Parrot" μου έβγαλε κοντα τρια εκατομμύρια αποτελέσματα οπότε ναι, μαλλον ειναι κοινό :D
Εχμ... Παπαγαλάκιας μεν, αλλά σε ψαξιμο στον γουγλη "Coco The Parrot" μου έβγαλε κοντα τρια εκατομμύρια αποτελέσματα οπότε ναι, μαλλον ειναι κοινό :D
Γιατί κάποιος πήγε να με βγάλει τρελό.![]()
George Kouth καλό είναι αρκεί που επιτέλους μπήκες στο σωστό δρόμο...![]()
είναι μικρούλι ακόμα.σιγά σιγά θα τα συνηθίσει (σχεδόν ) όλα :)Γενικά φοβάται τα πάντα...
Οντως!Γιώργο, και το πουλάκι αλλά και οι φωτογραφήσεις σου είναι πολύ όμορφα.
..
Υ. Γ. Τη φράουλα δεν την άγγιξε. Γενικά φοβάται τα πάντα...
πολύ γλυκούλικο το μικρό σου! Και το όνομα του πάει πολύ :)
είναι μικρούλι ακόμα.σιγά σιγά θα τα συνηθίσει (σχεδόν ) όλα :)
να το χαίρεσαι!
Γιώργο, και το πουλάκι αλλά και οι φωτογραφήσεις σου είναι πολύ όμορφα.
Σας έχω ευχαριστήσει πόσες φορές αλλά θα συνεχίσω. Ευχαριστώ και για τις φωτογραφίες, την βγάζω με DSLR πλέον!Οντως!
Ειδικά η τελευταία είναι τέλεια. Πολύ όμορφο!
Θα το κάνω σήμερα του έβαλα και διπλή ποικιλία. Έκανα και αυτό που λες με το να τα τρώω εγώ με τις φράουλες. Δεν ασχολήθηκε καν. Πιστεύω με τον καιρό θα μάθει. Έχει δοκιμάσει ήδη μήλο και μαρούλι. Το μόνο κακό είναι ότι έχει βρει ένα ψηλό σημείο σε μια ντουλάπα και με το που του βάζω κάτι και τρομάζει, πετάει εκεί και δεν κατεβαίνει ποτέ. Γενικά έξω από το κλουβί πέρα από το να μου τρώει τα μαλλιά όταν τον βάζω στον ώμο μου και να δαγκώνει υφάσματα δεν παίζει με τίποτα άλλο. Ακόμα και με τα παιχνίδια από το κλουβί του. Του τα βγάζω και τα αποφεύγει.Nα συνεχίσεις να του δίνεις ότι φρέσκο λαχανικό και φρούτο μπαίνει στο σπίτι. Και να κάθεσαι δίπλα του και να τρως κι εσύ επιδεικτικά κι αργά στριφογυρνώντας το στα δάχτυλά σου σαν να το περιεργάζεσαι. Πιάνει το κόλπο. :)
... Πιστεύω με τον καιρό θα μάθει. Έχει δοκιμάσει ήδη μήλο και μαρούλι. Το μόνο κακό είναι ότι έχει βρει ένα ψηλό σημείο σε μια ντουλάπα και με το που του βάζω κάτι και τρομάζει, πετάει εκεί και δεν κατεβαίνει ποτέ. Γενικά έξω από το κλουβί πέρα από το να μου τρώει τα μαλλιά όταν τον βάζω στον ώμο μου και να δαγκώνει υφάσματα δεν παίζει με τίποτα άλλο. Ακόμα και με τα παιχνίδια από το κλουβί του. Του τα βγάζω και τα αποφεύγει.
Ευχαριστώ πολύ,!Να το χαίρεσαι, κουκλάκι ειναι!
Ευχαριστώ πολύ! Είναι πανέμορφα τα άτιμα. Μακάρι να βγει ο Κοκο...Τι ωραιο μωρακι ειναι αυτο! Μολις ειδα φατσα μου ρθε το δικο μου μωρακι στο μυαλο. Αφου καθομουν εψαχνα το 1ο μου θεμα για την ηλικια του Μαικλ πριν 2 χρονια σχεδον και συγκινηθηκα αφου εχει αλλαξει πολυ.
Φτου φτου κ παλι να χερεσαι τον (το πιο πιθανο) Κοκο σου
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας