Φροντίδα Kατασκευη κλουβιου 60x60

Φίλε μπορείς να αγοράσεις το λεγόμενο "κουνελόσυρμα" συνήθως κάνει γύρο στα 4 € το τετραγωνικό και να κάτσετε με ένα φίλο σου που πιάνουν τα χέρια του ή κάποιον τελος πάντων και να κανετε πολύ ωραία πράγματα!
(βέβαια θέλει να αφιερώσεις 2-3 ώρες να το κάνεις αλλα θα βγει πολύ καλό και πολύ φθηνό αλλα χρειάζεται μια τεχνική κατάρτιση ή απο εσένα ή απο κάποιον που θα σε βοηθήσει )

Φίλε μπορείς να αγοράσεις το λεγόμενο "κουνελόσυρμα" συνήθως κάνει γύρο στα 4 € το τετραγωνικό και να κάτσετε με ένα φίλο σου που πιάνουν τα χέρια του ή κάποιον τελος πάντων και να κανετε πολύ ωραία πράγματα!
(βέβαια θέλει να αφιερώσεις 2-3 ώρες να το κάνεις αλλα θα βγει πολύ καλό και πολύ φθηνό αλλα χρειάζεται μια τεχνική κατάρτιση ή απο εσένα ή απο κάποιον που θα σε βοηθήσει )
To σκεφτηκα αλλα ειναι αρκετα δυσκολο. Γιατι το κλουβι αντε το κανω εγω. Ενωνω 4 πλευρες και ολα καλα. Ομως πορτες; Ανοιγματα για ταιστρες. Αυτο δεν το 'χω

Μπορεις λοιπον να πας να παρεις συρμα απο ενα μαγαζι που να εχει συρματα για περιφραξεις μιας και αυτοι εχουν ποικιλια συρματων και να παρεις συρμα..
Μπορεις να φτιαξεις το γυρω γυρω με μονοκοματο συρμα και να το ραψεις στην μια μερια με συρμα παλι, και να βαλεις μετα τα 2 πλαινα ωστε να δεσει η κλουβα σου και να γινει γερη.
Χρειαζεσαι χοντρικα γυρω στα 4 μετρα μαζι με πορτες.
Καλυτερα λιγο παραπανω, γι'αυτο σου λεω 4 μετρα.
Και φτιαχνεις και ενα ταψι απο κατω και εισαι αρχοντας.

Χρειαζεσαι χοντρικα γυρω στα 4 μετρα μαζι με πορτες.
Καλυτερα λιγο παραπανω, γι'αυτο σου λεω 4 μετρα.
4 μέτρα είναι πάρα πολύ ! Εγώ έφτιαξα το δικό μου κλουβί 80*50*40 με 2,50 μέτρα (10 €):) βέβαια εξαρτάται απο το ύψος της κουλούρας με το σύρμα...

4 μέτρα είναι πάρα πολύ ! Εγώ έφτιαξα το δικό μου κλουβί 80*50*40 με 2,50 μέτρα (10 €):) βέβαια εξαρτάται απο το ύψος της κουλούρας με το σύρμα...

Εγω που εφτιαξα μια κλουβα στις ιδιες διαστασεις με την δικη σου με χοντρο συρμα, βεβαια πηρα 4 μετρα γιατι λεω ολο και κατο αλλο θα φτιαξω ή θα βγει εδωσα 20 ευρω για το συρμα..συν αλλα 10 ευρω που εφτιαξα στραντζαριστο πιατο με 4 γωνιες.

Mε ψηνεις σιγα σιγα :D πως εκανες τις πορτες και τα ανοιγματα;

βρισκεις το κεντρο και μετρα αποστασεις.. Π.χ. 3 τετραγωνακια δεξια,3 αριστερα, 3 πανω και 3 κατω και μετα κοβεις απο το αλλο συρμα που περισεψε μια πορτα η οποια θα ποιανει γυρω γυρω απο 2 τετραγωνακια για ασφαλεια..
Τωρα για ταιστρες εγω εχω εσωτερικες.. Αλλα σε μια αλλη κλουβα που εφτιαξα προχθες εκανα πατεντα και παιρνει ταιστρες κανονικου κλουβιου.

Back