Για να δούμε ποια θα είναι η επόμενη επιλογή του γιατρού...
Αν και σε ψυχοφάρμακο προβλέπω να καταλήγετε κι εσείς. Το θέμα βέβαια είναι να έχει και αποτέλεσμα, ώστε να καταφέρετε να βγει το κολάρο κάποια στιγμή... Το εύχομαι μέσα από την ψυχή μου, κουράγιο και δύναμη Ναταλία μου σε αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο που περνάτε.
Σισσυ μου, κατι αλλο εκτος απο το ψυχοφαρμακο δεν βλεπω κι εγω... Ο δευτερος γιατρος που τον ειδε, ηταν καθετος σχετικα με το θεμα του κολαρου... Πρεπει συντομα να βγει ειπε... Τρεμω στην ιδεα...Αν βγει το κολαρο, με μαθηματικη ακριβεια, ο Λελος θα πεθανει ή απο αιμοραγια ή απο μολυσμενη πληγη.
Αχ μακαρι να βρεθει λυση! Πολυ στενοχωριεμαι. Ευτυχως ομως που εχει μια μαμα ετοιμοπολεμη και ειμαι σιγουρη οτι θα κανεις οτι χρειαστει.
Η σχεση σας προχωραει καλα ε; :)
Η σχεση μας ειναι παρα πολυ καλη, ειναι τοσο τρυφερο και συναισθηματικο πουλακι... Τρελαινεται να του δινω φιλια στο ραμφος και τωρα ανακαλυψαμε αλλο τροπο απολαυσης,τον παιρνω αγκαλια ανασκελα και τον χαιδευω στα αυτακια του,ωρες ατελειωτες καθεται ετσι, μεχρι που πιανεται το χερι μου κ τον βαζω μεσα στο κλουβι :)
Τα ψυχολογικά προβλήματα, που δεν είναι όλα ένα πρόβλημα αλλά χιλιάδες διαφορετικά, ούτε στον άνθρωπο που ασχολείται μία ξεχωριστή ιατρική ειδικότητα δεν έχουν διερευνηθεί απολύτως.
Τα περισσότερα οφείλονται σε οργανικά ελαττώματα και μέχρι στιγμής οι θεραπείες αφορούν το σύμπτωμα και όχι την αιτία.
Μαρια μου,υποτειθεται οτι παθολογικα δεν εχει κατι, τον ειδανε δυο γιατροι. Ο πρωτος ειπε οτι εχει ακαρεα και τυ καναμε θεραπεια. Ο δευτερος που τον ειδε ειπε οτι ειναι υγιεστατος.
Δεν πιστευω οτι μπορει να θεραπευτει κατι, αν δεν ξερεις την αιτια.
Εμεις οτι καναμε και κανουμε ειναι πειραματισμοι.Απο την στιγμη που δεν εχει εντοπιστει η αιτια του προβληματος, παλευουμε με εναν αορατο εχθρο...
Ποσο ευτυχισμενο μπορει να ειναι ενα πουλακι, με ενα κολαρο για ολη του την ζωη; Πολλες ωρες της ημερας, αντι να παιζει και να ειναι χαρουμενο,τις σπαταλα προσπαθοντας να βγαλει το κολαρο απο πανω του και ειναι φυσιολογικοτατο αυτο, γιατι τον ενοχλει. Για ευτυχια ουτε λογος...