Αυτό είναι το βασικό, τρώει... Το σημαντικότερο σημείο για την διαχείριση της περίπτωσης του.... Αφού τρώει εγώ δεν θα το έβγαζα...
(πχ ο Μάριος δεν έβαζε ούτε νερό στο στόμα του και είχε ρίγη συνεχώς, δεν θέλω να το σκέπτομαι...)
Αυτό είναι το βασικό, τρώει... Το σημαντικότερο σημείο για την διαχείριση της περίπτωσης του.... Αφού τρώει εγώ δεν θα το έβγαζα...
Η ''εύκολη'' λύση...χωρίς την δυνατότητα εξετάσεων (για οτιδήποτε), ποτέ δεν μπορεί κάποιος να γνωρίζει... Αλλά και έτσι να είναι (οργανικά), ψυχολογικά το πουλί δεν είναι καλά, οπότε μόνο ''υγιές'' δεν είναι... Πως θέλει να του βγάλει το κολάρο;. Ο δευτερος που τον ειδε θεραπευμενο απο τα ακαρεα,ειπε οτι ειναι υγιεστατος.Δευτερα θα τον ξαναδει, εχω ραντεβου ηδη κλεισμενο. Ο συγκεκριμενος γιατρος ειναι και στην κτηνιατρικη σχολη του Α. Π. Θ..
Όπως φαίνεται είναι η μόνη λύση που απομένει Ναταλία μου και αφού νιώθεις πως θα πρέπει να ''επιμείνεις'', ας ελπίσουμε πως θα συμφωνήσει ο γιατρός... Πραγματικά δεν βλέπω να υπάρχει άλλη λύση στο πρόβλημα που τον-σας βασανίζει.... Θα επιμεινω να γραψει καποιο ψυχοφαρμακο ο γιατρος.. Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο πλεον.
...Ο δευτερος γιατρος ομως απεκλεισε την πιθανοτητα να ειχε ποτε το πουλακι ακαρεα, ειπε χαρακτηριστικα οτι αδικα δηλητηριασαμε τον οργανισμο του με ιβερμεκτινη...
Πρόκειται για τον ίδιο γιατρό;Ο γιατρος επιμενει οτι το κολαρο πρεπει να βγει..
* natalia s, σταμάτησε να ξύνεται μετά την εφαρμογή της ιβερμεκτίνης; ... (δεν θυμάμαι αν το έχεις γράψει)Η αλήθεια είναι ότι εφόσον δεν είδε τα ακάρεα και πιθανολόγησε και *το πουλί σταμάτησε για λίγες ημέρες να ξύνεται και να αυτοτραυματίζεται με την εφαρμογή του φαρμάκου, θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε ότι έχει ακάρεα, τα οποία δεν καταπολεμήθηκαν αποτελεσματικά. Αλλά επίσης σκέφτομαι ότι **με την εφαρμογή ιβερμεκτίνης τα πουλιά πέφτουν δλδ για μία - δύο ημέρες τα καναρίνια (δεν ξέρω για τους παπαγάλους) είναι υποτονικά και ίσως να μην αισθάνονται καθόλου καλά, και με αυτό το σκεπτικό θα μπορούσε ίσως να εξηγηθεί ότι το πουλάκι δεν είχε δύναμη ούτε να ξυθεί...
Σίσσυ μου τι εννοείς πως έπεφτε;δηλαδή πως δεν ήταν πολύ στα καλά του;βάζοντας του ο γιατρός (1 σταγόνα) pulmosan ''έπεφτε'' για κάποιες ώρες.
Έδειχνε κουρασμένος-άτονος για μερικές ώρες Εύα μουΣίσσυ μου τι εννοείς πως έπεφτε;δηλαδή πως δεν ήταν πολύ στα καλά του;
Ααα μάλιστα κατάλαβα, απλά μου έκανε εντύπωση, γτ το καναρίνι μου μετά απο κάθε χρήση πουλμοσαν ήταν πολύ ζωηρό... Τέλος πάντων μην βγω κ εκτός.:DΈδειχνε κουρασμένος-άτονος για μερικές ώρες Εύα μου
Σίσσυ στο ποστ 67 το γράφει.* natalia s, σταμάτησε να ξύνεται μετά την εφαρμογή της ιβερμεκτίνης; ... (δεν θυμάμαι αν το έχεις γράψει)
**ο admiral το καναρίνι μου, ζύγιζε 12γρ και βάζοντας του ο γιατρός (1 σταγόνα) pulmosan ''έπεφτε'' για κάποιες ώρες, ο Λέλος ζυγίζει 50 γρ (αν θυμάμαι καλά) οπότε (λογικά) οι παρενέργειες του φαρμάκου δεν θα είναι το ίδιο έντονες όπως με αυτές ενός καναρινιού...ώστε να φτάσει να μην μπορεί να ξυθεί γι΄αυτόν τον λόγο.
Θα πω απλά την γνώμη μου (δυστυχώς από εμπειρία) ας ευχηθούμε να τον πιάσουν τα φάρμακα στην ήδη προχωρημένη κατάσταση που βρίσκεται... Δεν χάνει τίποτα να δοκιμάσει τα βότανα, αλλά δεν πιστεύω πως θα έχει αποτέλεσμα.Να έκανες μία προσπάθεια με φυτικά χαλαρωτικό πριν καταγύγεις σε φάρμακα;
Χαμομήλι, μαντζουράνα, φασκόμηλο κτλ.
Και δεν υπάρχει η δυνατότητα να γίνει από κάποιον... ΔυστυχώςΕκτος απο αναλυση κουτσουλιας,καμμια αλλη εξεταση δεν εγινε απο κανεναν.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας