Ψηφίζω θα πάρουμε :)αν και τι απάντηση θα πάρουμε κιόλας παιδιά...
Αυτό αποκλείεται να συμβαίνει. Είναι παράλογο.
Θεωρώ οτι δεν μπορεί να εξαπατηθεί ενας καταναλωτής βλέποντας ενα πουλι σε αυτην την κατάσταση.σε τι αναφερεσαι Γιαννη;
Θεωρώ οτι δεν μπορεί να εξαπατηθεί ενας καταναλωτής βλέποντας ενα πουλι σε αυτην την κατάσταση.
Νομίζω ότι έτσι πρέπει να γίνει.Για αυτό θα ήθελα η όποια επιστολή να κοινοποιηθεί στο ΔΣ και στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας
Μπα, το βρίσκω too much. Θέλω να πιστεύω πως με μια πιο προσεκτική προσέγγιση θα υπάρξουν καλύτερα αποτελέσματα. Στην επιθετικότητα όλοι οχυρώνονται και οι καταστάσεις πολώνονται. Εμείς προσδοκούμε σε μια συνολικά θετική εξέλιξη στο διηνεκές και αυτό απαιτεί μια μίνιμουμ συνεργασία.Επίσης, καλύτερο θα ήταν η επιστολή να σταλεί μέσω δικηγόρου (όχι ως εξώδικο), αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν μπορώ να αναλάβω τα έξοδα.
Αυτό είναι το καλύτερο.Εγώ παιδιά μπορώ να το στείλω μέσω του PetBirds ως επιστολή διαμαρτυρίας της κοινότητας μας.
Μπα, το βρίσκω too much
Δεν πρόκειται για επιθετικότητα αλλά για τυπικότητα. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να απαντήσουν και να έχουν το νου τους, θέλουν δεν θέλουν ενώ στην περίπτωση που σταλεί απλώς από το PetBirds θα φύγει απευθείας στον κάδο ανακύκλωσης.Στην επιθετικότητα
Μια σοβαρή επιχείρηση, ενδιαφέρεται τόσο πολύ για όσα γράφονται γι αυτήν, που συνεργάζεται με ειδικά γραφεία που σταχυολογούν και της στέλνουν ό,τι δημοσιεύεται, οπουδήποτε.στην περίπτωση που σταλεί απλώς από το PetBirds θα φύγει απευθείας στον κάδο ανακύκλωσης.
Μια σοβαρή επιχείρηση φροντίζει να μην υπάρχουν λόγοι για τέτοιου είδους παράπονα. :)Μια σοβαρή επιχείρηση...
Ετοιμόλογε :DΜια σοβαρή επιχείρηση φροντίζει να μην υπάρχουν λόγοι για τέτοιου είδους παράπονα. :)
Αυτά ψάχνω τώρα, πρέπει πάνω-πάνω να υπάρχει η επισήμανση "υπερ-επείγον".Όποιος μπορεί μόνο ας μου στείλει στοιχεία επικοινωνίας, της διοίκησης η των κεντρικών γραφείων για να κάνω την αποστολή.
Εδώ @StavrosΘα δω σε ποια στελέχη πρέπει να κοινοποιηθεί.
Είχα την εντύπωση ότι είχα ενημερώσει ότι έστειλα την επιστολή χθες το απόγευμα. Συγνώμη. :|Παιδιά, @Stavros, προχωράμε εδώ; Αύριο Δευτέρα.
Μπράβο Σταύρο!Είχα την εντύπωση ότι είχα ενημερώσει ότι έστειλα την επιστολή χθες το απόγευμα. Συγνώμη. :|
Και στη Βάρη.. Δίπλα από το pet shop στο οποίο υπάρχουν ζωα που υποφέρουν, υπάρχει κτηνιατρείο, για το οποίο έχω μάθει τα χείριστα! Και οι τιμές φυσικά στα ύψη.Σημειωτέον πως γράφουν και το γνωρίζω ότι έχουν κτηνιατρική κλινική στην Γλυφάδα με 4 κτηνιάτρους. Δεν κάνουν αυτοί βόλτα στα μαγαζιά;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας