Στα κλαδιά κοιμούνται κανονικά.Νομιζα θα κοιμάται σε κλαδάκι
Αλλά τώρα στο είπαν αυτό γιατί είναι έτσι η κατάσταση.
Στα κλαδιά κοιμούνται κανονικά.Νομιζα θα κοιμάται σε κλαδάκι
Πολύ σωστή ερώτηση, από κει βρίσκουμε μόνοι μας τον εκτροφέα. Μπράβο βρε Τάκη και σε ξέχασα στο προσκλητήριο. :)Δακτυλιδι δεν εχει;
Eχει εναν κρικο στο ποδι, ναιΔακτυλιδι δεν εχει;
Διάβασε τι γράφει, να βρούμε μόνοι μας τον εκτροφέα του.Eχει εναν κρικο στο ποδι, ναι
Εξαιρετικά, αρκετές απορίες τότε εύκολα θα λυθούν.Eχει εναν κρικο στο ποδι, ναι
Αυριο μάλλον δεν θελω παλι να το πιασω κ να το τρομάξωΔιάβασε τι γράφει, να βρούμε μόνοι μας τον εκτροφέα του.
Το έπιασες; Τι έγινε; Πες μας καλέδεν θελω παλι να το πιασω
Ε το επιασα προσεκτικα κ το εδωσα 4 ml κρεμα, δεν μπορεσα παραπάνωΤο έπιασες; Τι έγινε; Πες μας καλέ
Το πουλί το πηρα απο Κομοτηνή, 99% έρχονται απο ΤουρκίαΤο έπιασες; Τι έγινε; Πες μας καλέ
Πάντως το σωστό είναι να πάρεις τηλέφωνο στο μαγαζί και να του εκθέσεις την κατάσταση, ώστε να ξέρει και ο ιδιοκτήτης ότι δεν πρέπει να εμπορεύεται πουλάκια τόσο μικρής ηλικίας.Το πουλί το πηρα απο Κομοτηνή, 99% έρχονται απο Τουρκία
Λαθος μου εκ των υστέρων
Αλλά τώρα το θεμα ειναι να ζησει το πουλί
Ξαναδώσε πριν τον ύπνο, είναι μικρή η ποσότητα για το μέγεθός του. Και πάλι νωρίς-νωρίς το πρωί.Ε το επιασα προσεκτικα κ το εδωσα 4 ml κρεμα, δεν μπορεσα παραπάνω
Όλα σωστά! ΒασίληςΠριν απαντήσω στην πρόσκληση της Μαρίας,θα ήθελα να διευκρινίσω ότι έχω παραβρεθεί σε τάισμα νεοσσών γνωρίζω τη διαδικασία από κοντά αλλά δεν έχω ταϊσει προσωπικά νεοσσούς. Όσες φορές είχα νεοσσούς από τα ζευγάρια μου (είτε μπάτζι παλιότερα είτε πάρροτλετ τώρα) πάντα ταϊζονταν αποκλειστικά από τους γονείς τους. Σίγουρα η περίπτωση του Pecher είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση και πολύ δύσκολη. Εφόσον το πουλί είναι αρνητικό και δεν δέχεται να φάει τότε η μόνη μέθοδος είναι αυτή του πιασίματος και του αναγκαστικού ταϊσματος.Αυτό θα έκανα και εγώ σ' αυτήν την περίπτωση προκειμένου να μη χαθεί το πουλάκι και νομίζω πολύ σωστά έπραξε ο Pecher (αν θες γράψε μας το όνομά σου). Το ότι έφαγε έστω και λίγο είναι πολύ θετικό και μπράβο για την επιμονή σου και το ενδιαφέρον σου. Συνέχισε την προσπάθεια και σιγά σιγά θα σε συνηθίσει και εσένα και την σύριγγα και θα είναι πιο εύκολο το τάισμα.
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Παναγιώτη (kouklakis), το πουλάκι δεν πρέπει να έχει ταϊστεί με κρέμα (σύμφωνα με τη συμπεριφορά του ) και το πιο πιθανό είναι να απομακρύνθηκε "βιαία" από τους γονείς και από τη φωλιά προκειμένου ο υποτιθέμενος εκτροφέας να μην χάσει την πώληση και να μπορέσει να ξεφορτωθεί το πουλάκι. Όσο για τον καταστηματάρχη, που θέλει να λέγεται και επαγγελματίας και το μόνο που τον ενδιέφερε μόνο είναι να τσεπώσει τα λεφτά αδιαφορώντας τόσο για το πουλάκι όσο και για το ψυχικό βάρος που "φόρτωσε " τον άνθρωπο που το αγόρασε (συνηθισμένο βέβαια φαινόμενο) και που δεν μπορούσε να δώσει ούτε μια σοβαρή πληροφορία σχετικά με το πουλί απ' ότι κατάλαβα, δεν θέλω να τον σχολιάσω γιατί θα πρέπει να χρησιμοποιήσω εκφράσεις που δεν ταιριάζουν στο ύφος, το ήθος και και τον χαρακτήρα του Petbirds και από σεβασμό σε όλους εσάς που διαβάζετε ή θα διαβάσετε αυτό το κείμενο. Το μόνο που θα σε συμβούλευα Pecher είναι να μην ξανασχοληθείς με το συγκεκριμένο κατάστημα.
Το πουλί ήρθε υγιέστατο, αλλά δεν τρώει τίποτα, μου ειπαν πως ετρωγε κρεμα
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας