Παιδιά ο εκτροφέας μου μου είπε να το βγάλω έξω αλλά επειδή δεν δέχεται τα χέρια μου το έπιασα πάλι με γάντια για μια δοκιμή και κατάφερα να το βγάλω για 10 λεπτά αλλά με δάγκωνε ασταμάτητα ευτυχώς π είχα τα γάντια ποια είναι η γνώμη σας να το ξανά κάνω εσάς μετά από ποσό καιρό τα καταφέρατε να τα βγάλετε με το χέρι σας ;;
Καλημερα
Μια συνοψη της καταστασης με αυτα που εικαζω οτι γινονται και με διορθωνεις απλα για να υπαρχει μια σχετικα σαφης εικονα της καταστασης και των ενεργειων
1) το να βγει εξω το επραξες βαζοντας γαντι , το χερι μεσα στο κλουβι, καποιο χτυπημα του πουλιου περα δωθε μεχρι να το καταφερεις και μετα το ελευθερωσες σε ενα μεγαλο δωματιο σχετικα ?
2) Στο τελος για να το επιστρεψεις παλι κυνηγητο και παλι με το γαντι και επιστροφη στο κλουβι?
3) οταν λες πεταει , εννοεις οτι απλως προσγειωνεται στο σημειο που θελει οταν ηταν ελευθερο χωρις να γκρεμοτσακιστει η πχ πεταξε απο το πατωμα προς την οροφη του δωματιου σε καποιο φωτιστικο.Εννοω μπορεσε να "ανυψωθει" ?Το λεω γιατι με το ελαφρυ κοψιμο φτερων που καποιοι εφαρμοζουν διατηρει τον ελεγχο κατα την πτηση αλλα δεν μπορει να παρει υψος.Δεν τραυματιζεται αλλα δεν μπορει (στην θεωρια) να δραπετευσει και στην θεωρια το χειριζεσαι ευκολοτερα
4) λες οτι σε δαγκωνε ασταματητα. Ενω ηταν εξω ελευθερο προχωρουσε σε απροκλητη επιθεση σε σενα η εσυ με το γαντι το πλησιαζες περιμενοντας να ανεβει στο χερι σου κλπ? η να το πιασεις για να το επιστρεψεις?
5) το κλουβι, το οποιο, στην οποια θεση το εχεις ειναι ψηλοτερα απο εσενα η στο υψος σου ή στο πατωμα?
6) τα κλουβια συνηθως για αυτα τα ειδη δεν χρειαζεται να βαλεις χερι μεσα για να φτασεις το σκευος ειναι εξωτερικα προσβασιμα .Δεν ισχυει αυτο στο κλουβι του?
Ευχαριστω εκ των προτερων