Ομορφα πουλακια,να τα χαιρεσαι!
Σίγουρα είναι θηλυκό; Ρωτώ διότι νόμισα ότι ακούω ένα αρσενικό μικρό να "σαλιαρίζει"Πρωτος οροφος αριστερα το λευκο ειναι θηλυκό δεν βαζει γλωσσα μεσα ολο το καλοκαιρι.
και πυρωμένη. στην αρχη ελεγα οτι ειναι θηλυκο κατα το τελος ιούνιο κελαηδουσε. μεσα ιουλιου λεω δεν μπορει να επεσα εξω .τραβαω χωρισμα για δευτερολεπτα να κοψω αντιδρασεις με τον αρσενικο διπλα της και .... λογικο μου ακούγεται εφοσον γεννηθηκε ιανουαρίοΣίγουρα είναι θηλυκό; Ρωτώ διότι νόμισα ότι ακούω ένα αρσενικό μικρό να "σαλιαρίζει"
Να τα χαίρεσαι.
Αυτή η ωραία φάση είναι έξω έτσι?εκεί θα παραμείνουν και τον χειμώνα?Καλημέρα Κόσμε.
Ποια μερα θα ειναι οταν μου χτυπησουν την πορτα δεν ξερω.@johnrider τι ωραίες μελωδίες! Που να έρθει κ η Άνοιξη!
Να τα χαίρεσαι τα φυντανάκια σου κ τους γονείς τους.
Ναι εξω θα μεινουν γιατι αμα μπουν μεσα θα βγω εγω εξω.Αυτή η ωραία φάση είναι έξω έτσι?εκεί θα παραμείνουν και τον χειμώνα?
Ποια μερα θα ειναι οταν μου χτυπησουν την πορτα δεν ξερω.
Ναι εξω θα μεινουν γιατι αμα μπουν μεσα θα βγω εγω εξω.
Ο μόνος λόγος θα είναι για ευχαριστώ που τα μικρά σου τους φτιάχνουν την μέρα!Ποια μερα θα ειναι οταν μου χτυπησουν την πορτα δεν ξερω.
Τελειο!από που?Για Τις Κρύες Νύχτες Του Χειμώνα για ολους τους μπαλκονατους χωραει ανετα 3 κλουβια 60 ποντους
View attachment 95133
View attachment 95132
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας