Αναπαραγωγή Timbrados Aναπαραγωγή 2023

Ένας χρόνος μετά.. ηχογράφηση από 10 αρσενικά που κράτησα.
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.

Αν και τα βίντεο είναι "πειραγμένα", εντούτοις μας δίνουν μια καλή εικόνα. Η φωνή του είναι πεντακάθαρη! Αξίζει κανείς να έχει τέτοια πουλιά!

Αν και τα βίντεο είναι "πειραγμένα",
Καλησπέρα. Εννοείς ότι αποτελούνται κυρίως από τμήματα στα οποία κελαηδά το πουλί;
Πράγματι, κι εμένα μου έκανε εντύπωση ότι η φωνή του είναι καθαρή και το κελάηδημά του όχι τόσο "σκληρό" στα αφτιά

Έγραψα για "πειραγμένα βίντεο" και κάποιοι προβληματίστηκαν , για αυτό και ο ianos ζήτησε διευκρινίσεις.
Η αλήθεια είναι ότι χρησιμοποίησα τον όρο επίτηδες. Όταν βλέπω να γίνονται τέτοιες παρεμβάσεις, κρατώ πολλές επιφυλάξεις.

m.youtube.com/watch?v=nOrUIf0eitY&t=52s

Αυτό το πουλί είναι φοβερό και τρομερό, όμως έχει nasalidad, κοινώς βράχνιασμα!
Την κάνει εμφανώς στο 0.50" ή στο 0.46" στο χρονόμετρο που φαίνεται στην εικόνα του βίντεο. Τα δύο χρονόμετρα έχουν 4" διαφορά μεταξύ τους. Στο 1.06-1.07" ή στο 1.02", είπαμε 4" διαφορά. Και στο 1.52-1.53" ή στο 1.48". Την κάνει και σε μερικά άλλα σημεία, αλλά αυτά είναι τα πιο χτυπητά.
Άραγε με την ανάλογη "κοπτοραπτική", δεν θα μπορούσε να αποκρυβεί επιμελώς; Λέω εγώ τώρα...
Δεν αμφισβητώ την ποιότητα του καναρινιού του johnrider ,για αυτό και το σχόλιο μου ήταν θετικό . Απλά θίγω ένα θέμα που θα έπρεπε να το λάβουμε σοβαρά υπόψιν. Θεωρώ ότι τα βίντεο θα πρέπει να ανεβαίνουν χωρίς καμιά επεξεργασία, ώστε να μην πλανάται η παραμικρή υποψία.

καλησπερα.η αποψη μου αν ενδιαφερει
Ο σκοπος του youtube video ειναι για να δουμε εδω τα μελη τις αναπαραγωγικες προσπαθειες για το 2023 του @johnrider.
Δεν θεωρω οτι ειναι για να συγκεντρωσει views ή subscribers η να εχει οφελη απο πωλησεις του συγκεκριμενου καναρινιου ουτε το ανεβασε προς κριση και βαθμολογια.
Η αποψη μου :-)
Στο τεχνικο κομματι αν ενα βιντεο δεν κοβει τα κενα διαστηματα του θα γινει κουραστικο και ισως ο θεατης σταματησει να το βλεπει αν περνανε 30 40 δευτερολεπτα που δεν τα λεει κλπ. Θα ηταν για καποιους αδιαφορο. Επισης επειδη καποιοι βαζουνε βιντεακια στα πουλια για να τα "δασκαλευουν" η να τα προκαλουν να τα λενε και αυτα τι νοημα θα ειχε η αναπαυλα ενος 2 η περισσοτερων λεπτων ?
Να πω οτι εχουμε μελος εδω με παρα πολλα τετοια εκπαιδευτικα βιντεο και 201k subscriptions ενω εδω μιλαμε για ενα καναλι που ισως εγινε για να ανεβαινουν τα βιντεο στο pb μεσω youtube link και οχι απευθειας λογω μεγεθους

@Evagelos Malamis , πρώτα από όλα να ξεκαθαρίσω ότι το ερώτημα που σου έθεσα ήταν εντελώς διευκρινιστικό, καμία δεύτερη σκέψη δεν υπήρχε από πλευράς μου.
Έπειτα να σου πω ότι το link που έχεις βάλει στο προηγούμενο μήνυμά σου μου βγάζει κάτι γυναίκες από λατινική αμερική και μαντόνα, όχι καναρίνι πάντως 😀 οπότε αν μπορείς βάλε το σωστό (εκτός κι αν ο ίδιος κάνω κάτι λάθος)
Τέλος, με τη διευκρίνισή σου να πω ότι μας έδωσες μια πιο πλήρη εικόνα λόγων για τους οποίους γίνεται κοπτοραπτική. Παρόλα αυτά, ειλικρινά, αν δεν ήταν να αγοράσω ένα καναρίνι το οποίο θα αξιολογούσα από το βίντεο, θα προτιμούσα να ακούω αυτά τα "πειραγμένα" βίντεο, ώστε να μην υπάρχει κακοηχεία.

καλησπερα.η αποψη μου αν ενδιαφερει
Ο σκοπος του youtube video ειναι για να δουμε εδω τα μελη τις αναπαραγωγικες προσπαθειες για το 2023 του @johnrider.
Δεν θεωρω οτι ειναι για να συγκεντρωσει views ή subscribers η να εχει οφελη απο πωλησεις του συγκεκριμενου καναρινιου ουτε το ανεβασε προς κριση και βαθμολογια.
Η αποψη μου :-)
Στο τεχνικο κομματι αν ενα βιντεο δεν κοβει τα κενα διαστηματα του θα γινει κουραστικο και ισως ο θεατης σταματησει να το βλεπει αν περνανε 30 40 δευτερολεπτα που δεν τα λεει κλπ. Θα ηταν για καποιους αδιαφορο. Επισης επειδη καποιοι βαζουνε βιντεακια στα πουλια για να τα "δασκαλευουν" η να τα προκαλουν να τα λενε και αυτα τι νοημα θα ειχε η αναπαυλα ενος 2 η περισσοτερων λεπτων ?
Να πω οτι εχουμε μελος εδω με παρα πολλα τετοια εκπαιδευτικα βιντεο και 201k subscriptions ενω εδω μιλαμε για ενα καναλι που ισως εγινε για να ανεβαινουν τα βιντεο στο pb μεσω youtube link και οχι απευθειας λογω μεγεθους
Έτσι ακριβώς

Φέτος δεν πήγα για αναπαραγωγές και ούτε έχω σκοπό και του χρόνου. Η σκέψη μου ήταν να πάρω ένα ζευγάρι ένα λευκό και ένα κίτρινο από εκτροφέα χωρίς να έχουν πάει σε κάποιο διαγωνισμό και τα μικρά που θα βγουν θα κρατήσω ένα αριθμό μόνο απο αρσενικα. Αρχικά έλεγα για 4 να κρατήσω έλα μου που έχω 9 αρσενικά+1 ο μπαμπάς και δεν θέλω να τα αποχωριστό. εκτός και εάν δημιουργηθεί πρόβλημα με τους γείτονες γιατί ξεκινάνε να κελαηδάνε από τις 5:00 το πρωί έως αργά τη νύχτα. Τα βίντεο που ανεβάζω κόβονται σε στιγμές πού το πουλί δεν κελαιδαει γιατί είναι κάπως βαρετό σε αυτόν που το βλέπει. Δεν τα κόβω για να κρύψω κάτι . Τα έχω για εμένα .

Σχετικά θέματα

Back