Φροντίδα Έτοιμη η προστασία για τα καναρίνια μου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Nikolina
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Nikolina

PB Member
Εγγραφή
23 Ιουν 2020
Μηνύματα
424
Πόλη
Κεφαλονιά
Όταν το παθημα σου γίνεται μάθημα,
Έτοιμη η προστασια για τα καναρίνια μου!
Την πληρωσα καλά βέβαια, αλλά είναι καλή κατασκευή και δε θα χω πια το άγχος να τα μπαινοβγαζα, το βραδυ η όταν λείπω!
 

Συνημμένα

  • IMG_20220330_163811.webp
    IMG_20220330_163811.webp
    250,2 KB · Προβολές: 174
Εξαιρετική η κατασκευή Nikolina, σίγουρα στο εξής δεν θα έχεις παρόμοια προβλήματα. Μπράβο! Ο μοναδικός μου ενδοιασμός είναι για τον σκελετό, στη περίπτωση που δεν είναι ανοξείδωτος, πιστεύω ότι θα σκουριάσει σύντομα. Αν αυτό ισχύει προτείνω να τον βάψεις, αφαιρώντας φυσικά πρώτα τα κλουβιά από μέσα.
 
@Nikolina η διαδικασία της οξείδωσης δεν κάνει το υλικό μη λειτουργικό. έτσι κ αλλιώς για προστατευτικο το έχεις. Ασε που μέχρι να γίνει αυτό παιζει να έχεις αλλάξει πολλα κλουβιά.
 
Ωραιότατα! Ο σκελετός που αναφέρει ο φίλος Δημήτρης εμένα μου κάνει για γαλβανιζε που σημαίνει ότι δεν έχει θέμα! (Ενδεχόμενος στις ενώσεις να έχει λίγο θεμα )αλλά για σιγουριά ρώτα τον μάστορα! Μια παρατήρηση μόνο θέλω να κάνω βάλε κάτι στο επάνω μέρος τις κατασκευής(ένα πανί ένα κόντρα πλακέ) έτσι ωστε να μην κάθονται επάνω τα άγρια πουλιά και κουτσουλανε επάνω στα δικά σου!και εννοείται ,τον χειμώνα,νάυλον σε περίπτωση που τα φυσάει αέρας .
 
@CHRISV μάστορας μου το έφτιαξε, ευχαριστώ παντως!
[automerge]1648667289[/automerge]
@Scoros ναι γαλβανιζέ είναι, αυτό μου είχατε γράψει όταν ρώτησα πως πρεπει να φτιαχτεί και του έδωσα τις οδηγίες και για το σύρμα. Αυτό που μου πάτε για απο πανω δεν το ειχα σκεφτεί! Θα το κάνω!
Αέρα δεν εχει εδώ, έχει 7 μέτρα τοίχο, απλά το καλοκαίρι που δουλευει το κλιματιστικό και πετάει ζεστό αέρα στο πλάι του κλουβιο, θα βάλω μέσα ένα φελιζολ. ςν δω ότι παρ ολα αυτα τα ζεσταινει, θα το μετακινήσω!
 
Πολύ καλή και στιβαρή κατασκευή.
ναι γαλβανιζέ είναι,
Αυτό δικαιολογεί κάπως και το υψηλό κόστος της κατασκευής.

Εκτός από το επάνω μέρος που χρειάζεται νάιλον για προφύλαξη από τις κουτσουλιές των ''επισκεπτών'' μπορείς να βάλεις νάιλον και στο πάτωμα για να μαζεύονται τα τσόφλια και οι ακαθαρσίες που πέφτουν από τα κλουβιά, έτσι ο χώρος από κάτω θα παραμένει καθαρός και χωρίς επίγειους ''επισκέπτες'' όπως τα μυρμήγκια.
 
Back
Top