Ασθένειες Είναι ευλογιά αυτό που έχουν τα καναρίνια μου;

@MARY58 πάντα με θυμάστε και πάντα ρωτάτε και ευχαριστώ! Είμαστε καλύτερα , από την επόμενη μέρα είχε ξεπρηστει αρκετά και την δεύτερη μέρα με τη fucidin υποχώρησε σχεδόν τελείως το πρήξιμο,, εγώ συνεχίζω και βάζω και στην μεγάλη μου τη θηλυκιά που της έβγαλε και αυτηνής σαν καφκαλο , τους βάζω και την αντιβίωση και tobrex στα ματάκια σταγόνες γιατί άρχισαν κάποια να αραιώνουν γύρω γύρω.
Πήρα και κρέμα tobrex αλλά φοβάμαι να τους βάλω μη μπαίνει στο μάτι τους,,,
(Να ενημερώσω ότι τα φαρμακεία εδώ τουλάχιστον στο νησί έχουν έλλειψη σ αυτά τα φάρμακα και βρήκα με δυσκολία , απλά να γνωρίζετε και οι υπόλοιποι)
Από κει και πέρα ταΐζω αυγουλακι κάθε μέρα να πάρουν τα πάνω τους , βάζω και μιλλετ να δυναμώσουν και περιμένω να δω ποτέ να τους βάλω να κάνουν ένα μπανάκι γιατί τα λυπάται γ ψυχή μου έτσι που έχει γίνει το πτέρωμα τους με τις κρέμες!
 
@Nikolina μπράβο. Πολύ χαίρομαι. 👏👍😊Θα κάνει τον κύκλο της κ θα αναρρώσουν οι μικροί σου μαχητές. Νικολινα μου, να με διορθώσουν τα έμπειρα μέλη αν κάνω λάθος, θα πρέπει να ζουν χωριστά από τα άλλα. Κ το τούλι είναι απαραίτητο κ στα μεν κ στα δε. Καλημέρα να έχουμε.
 
Back
Top