Ναι μπανιέρα είναι. Τους την βάζω ανά δύο μέρες γιατί τρελαινονται και τα δυό να μπανιαρίζονται :D Την βάζω το πρωί και την αφαιρώ το μεσημέρι για να προλαβαίνουν να στεγνώσουν πριν πάνε για ύπνοΜια χαρά, Καλά έκανες με τα τσόφλια. Νήμα να μην αλλάξεις τώρα, αφού έχουν μωρό. Στην δεξιά πλαϊνή πόρτα υπάρχει κάτι; Μπανιέρα είναι;
Καλά κάνεις αλλά καλύτερα να την αποφύγεις όσο έχουν το μωρό. Δεν θέλεις να τα απασχολείς με άλλες δραστηριότητες. Επίσης το μωρό δεν ανέχεται σε αυτή την ηλικία υγρασία στα φτερά των γονιών του. Πρέπει να είναι στεγνό και ζεστό!Ναι μπανιέρα είναι. Τους την βάζω ανά δύο μέρες γιατί τρελαινονται και τα δυό να μπανιαρίζονται :D Την βάζω το πρωί και την αφαιρώ το μεσημέρι για να προλαβαίνουν να στεγνώσουν πριν πάνε για ύπνο
Ειλικρινά θέλω πολύ να σώσω αυτό το μωράκι αλλά μπορώ να το ταίσω μόνη μου;Ή είναι αργά;
Δεν χρειάζεται να τα αφαιρείς. Απλά πιάνεις το τσαμπί με ένα μανταλάκι κάπου βολικά και αυτά ξέρουν.θα παραγγειλω. Τους έχω τσαμπιά κεχρί σε μία από τις ταίστρες,τα οποία έχω αφαιρέσει από τα τσαμπιά τους
Μαίρη.. Οι φίλοι γι αυτό το λόγο υπάρχουν! αφού λοιπόν το είδες να έχει ταιστεί από τους γονείς.. Ολόψυχα σου ευχόμαστε να πάνε όλα κατ ευχήν! φρόντισε να διατηρείς το χώρο τους καθαρό, φρέσκο νεράκι κάθε πρωί, βραστό αυγουλάκι σχεδόν κάθε μέρα, καλό μείγμα σπόρων και να μη τα στρεσάρεις και πολύ..και να παρατηρείς τον μπόμπιρα καθημερινά! Θα είμαστε στην διάθεση σου όποτε μας θελήσεις..ότι ώρα κι αν είναι!Σήμερα είδα και τον προλοβό γεμάτο με φαγάκι :D Μάλλον έτυχε χθες να το βγάλω φωτογραφία σε στιγμή που είχε αδειάσει. Οψόμεθα λοιπόν. Θα σας κρατώ ενήμερους. Μακάρι να πάνε όλα καλά
Και πάλι σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τη πολύτιμη βοήθειά σας
Αυτό νομίζω πως πιο πολύ είναι μύθος.. Δε έχουν τόσο καλές οσφρητικές ικανότητες τα πτηνά. Ο λόγος που δεν πιάνουμε τα μικρά είναι περισσότερο για θέμα υγιεινής (τα χέρια μας είναι γεμάτα μικρόβια και τα μικρά πολύ ευαίσθητα). :)Να μην τα πιανεις με το χερι ωστε να μην χασουν την μυρωδια των γονιων τους και τους φανει ''ξενο''.
Who knows? anyway εγω μιλαω ακομα και για τα αυγα οχι μονο για τα μικρα.Αυτό νομίζω πως πιο πολύ είναι μύθος.. Δε έχουν τόσο καλές οσφρητικές ικανότητες τα πτηνά. Ο λόγος που δεν πιάνουμε τα μικρά είναι περισσότερο για θέμα υγιεινής (τα χέρια μας είναι γεμάτα μικρόβια και τα μικρά πολύ ευαίσθητα). :)
Αν σκεφτεις οτι στα καναρινια αντικαθιστουμε τα αυγα με πλαστικα ομοιωματα... και τα κλωσσανε.. Δεν υπαρχει τοσο μεγαλος φοβος.Who knows? anyway εγω μιλαω ακομα και για τα αυγα οχι μονο για τα μικρα.
Καλύτερη η εικόνα του.Πως μας βλέπετε σήμερα; Αν δεν κάνω λάθος είναι καλοταισμένο,έτσι δεν είναι;
Όλα θα πάνε καλά...
Αν δεν έχουν ενόχληση θα το πάνε μέχρι τέλος αυτό το όμορφο ταξίδι της αναπαραγωγής.
σήμερα και με τη φωνούλα του και βλέποντας το ταισμένο αναπτερώθηκε λίγο το ηθικό μου!
όλα καλά θα πάνε,Μαίρη! απλά,όπως πολύ σωστά επισημαίνει ο κος Μισαλούρης.. Προσπάθησε να τα ενοχλείς όσο γίνεται λιγότεροκαι θα δεις! αλλά να καταγράφεις και κάποιες στιγμές από την μαγεία αυτή της φύσης!Αν δεν έχουν ενόχληση θα το πάνε μέχρι τέλος αυτό το όμορφο ταξίδι της αναπαραγωγής.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας