Σ ευχαριστώ πολύ. Καταγράφω όταν μπορώ απλά δεν μπορώ να έχω καμία στιγμή μαζί με τους γονείς γιατί η φωλιά είναι εξωτερική κλειστού τύπου και δεν μπορώ να τα "τσακώσω" μαζί :Dόλα καλά θα πάνε,Μαίρη! απλά,όπως πολύ σωστά επισημαίνει ο κος Μισαλούρης.. Προσπάθησε να τα ενοχλείς όσο γίνεται λιγότεροκαι θα δεις! αλλά νακαταγράφεις και κάποιες στιγμές από την μαγεία αυτή της φύσης!
όταν κλείσει βδομάδα να ξέρεις οι πιθανότητες να ζήσει είναι ακόμα περισσότερες! Στο εύχομαι από καρδιάς να το δεις στο κλαρί! Παραταισμένο είναι χεχεχε
μη φοβάσαι και δείξε εμπιστοσύνη στη φύση και στο ένστικτο των πουλιών σου! Όλα καλά θα πάνε!Λες εκεί που φοβόμουν ότι δεν το ταίζουν να μου το σκάσουν απο το φαι;
αυτό τα λέει όλα Μαίρη! αυτό το σχόλιο της Αλίκης αν κρατήσεις βαθιά στο μυαλουδάκι σου,θα αλλάξεις και συ η ίδια..η αρχή της ζωής θέλει πίστη και εμπιστοσύνη! στα ζουζούνια σου από μένα να πεις ενα μεγάλο μπράβο!δείξε εμπιστοσύνη στη φύση και στο ένστικτο των πουλιών σου! Όλα καλά θα πάνε!
Μια χαρά ταϊσμένο, έτοιμο να σκάσει Αν διακρίνω καλά είναι γεμάτο αυγόΠως μας βλέπετε σήμερα; Αν δεν κάνω λάθος είναι καλοταισμένο,έτσι δεν είναι;
Μαίρη μου και πολύ καλά έκανες! Δεν νομίζω να τον σκότωνε αλλά θα τον καράφλιαζε εντελώς η κοκόνα! Μην αγχώνεσαι και με το μωράκι! Μόνο ένα είναι μια χαρά θα το ταίσει η μαμά του και μια χαρά θα μεγαλώσει! Όλα καλά θα πάνε!
Γι αυτό είμαστε εδώ για να μας τα πρήζετε εσείς οι αρχάριοι! Να μην νιώθεις άσχημα! Σε λίγες μέρες που θα έχει ηρεμήσει το άγριο θηλυκό ξαναδοκίμασε να τα έχεις πάλι μαζί αλλά με παρακολούθηση.. αν αρχίσει πάλι τα ίδια τα ξαναχωρίζεις!Ειλικρινά σας ευχαριστώ τόσο πολύ που με ησυχάζετε με τα λόγια και την εμπειρία σας. Σαν πρωτάρα σας πρήζω λίγο παραπάνω αλλά τι να κάνω αγχώνομαι η φουκαριάρα. Να είστε καλά :D
αυτό να μη το ξαναπείς. Γι αυτό είναι οι φίλοι,Μαίρη! Εμείς για σένα.. Εσύ για μας! Η οποιαδήποτε ανταλλαγή απόψεων, γνώσεων, εμπειριών.. Μας κάνει όλους να μαθαίνουμε και σιγά σιγά να γινόμαστε καλύτεροι!Ειλικρινά σας ευχαριστώ τόσο πολύ που με ησυχάζετε με τα λόγια και την εμπειρία σας. Σαν πρωτάρα σας πρήζω λίγο παραπάνω αλλά τι να κάνω αγχώνομαι η φουκαριάρα. Να είστε καλά :D
Πριν τα χωρίσω το είδα,ήταν λίγο ταισμένο,όχι όπως χθεςΕίναι ταϊσμένο το μωρό; Ξέρεις;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας