Φροντίδα Αγορά νέου κλουβιού

kostaspap

PB New Member
Εγγραφή
27 Απρ 2015
Μηνύματα
145
Πόλη
Αθήνα
Έχω αποφασίσει να πάρω ενα μεγαλύτερο κλουβί για το καναρίνι μου και σκέφτηκα να πάρω ενα κλουβί ζευγαρώστρα 60 εκατοστών βέβαια μας λείπει ή θηλυκιά αλλά θα την αποκτήσουμε και αυτή σιγά σιγά! Αυτό που είδα και με κέρδισε ηταν ενα λευκό μεταλικό με μεταλικό πάτο που βγαίνει και έχει δυο ειδών χωρισμα, και τυφλό να μην βλέπονται αλλά και με σίδερο να βλεπονται.. Θα ήθελα την γνώμη σας αν τα έχει δουλέψει αυτά κανένας και αν είναι ικανοποιημενος. Επίσης να προσθέσω οτι είναι χτιστο και είναι απο Κίνα, είδα οτι τα χουν σε πολλά pet shop. Ευχαριστω!
 
Καμιά φωτογραφία υπάρχει Κώστα;
 
Δεν σκέφτηκα να βγάλω θα προσπαθήσω να το βρω στο ίντερνετ να σας το δείξω
 
Εγω για το ζευγαρι μου φετος ειχα αυτην
zevgarostra1.jpg

ακομα και οι πορτες ιδιες ειναι, οποτε αυτη ειναι. Σχαρα κατω εχει, και συρταρι προφανως. Το χωρισμα ηταν καγκελο και ειχε και εξτρα πλαστικο αδιαφανες. Την αγορασα το καλοκαιρι, και μολις περασω με το σφουγγαρακι την σχαρα κατω (βγαινει) ειναι σαν καινουργιο. 34Ε την ειχα βρει. Την εχω βολευτει πολυ περισσοτερο απο την παρακατω
16czc_SX170Y170.jpg
η οποια ειναι ενα τσακ πιο μικρη, και δεν εχει συρταρι. Αλλα ειχε 15 Ε.

Μοιαζει η δικια σου με αυτη που εβαλε ο κ. Γιαννης ή εγω;
 
Σαν της Μιράντας είναι και μου έκανε καλή εντυπωση

28€ την βρήκα σε φίλες μου που έχουν petshop
 
Εγω την πηρα απο Σαντορινη 34. Ειμαι πολυ ικανοποιημενη απο την ποιοτητα. Αν την βρηκες και χαμηλοτερα,ωραια. :) Ψαξε μηπως βρεις κατι πιο οικονομικο αν θες και σε βολευει αλλιως τη συνιστω ανεπιφυλακτα.
 
Ευχαριστώ πολύ μιραντα! Νομίζω οτι θα προτίμηση αυτό έχει όλα όσα χρειάζομαι αφού και το καναρίνι μου το έχω έξω οπότε σαν κατασκευή είναι πιο στιβαρή σε σύγκριση με τα αλλά που έχουν να πλαστικά μέρη.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Myra
Το νεο κλουβί αποκτήθηκε! Είναι τελικά το ίδιο με αυτό που μου έδειξε ο Γιάννης. Μετα από σχολαστικό πλύσιμο ο μικρούλης μου είναι ηδη μέσα και αρχισε πάλι τα κελαιδίσματα του! Και φυσικά εγώ πιο χαρούμενος που τώρα τον βλέπω να μπορεί να πετά καλύτερα απο άκρη σε άκρη!
 
Μπραβο! Με το καλο, καλα τραγουδια και καλη διαμονη να εχει στο καινουργιο σπιτι!
 
Κούκλος, φτου φτου φτου!
Το πήρες κιόλας το κλουβί;
 
Μεγεια! Παρε του καποια στιγμη στογγυλες πατηθρες, ειτε ξυλινες ειτε πλαστικες, ειναι καλυτερες απο τα κλαδακια :)
 
Κατάλαβα Μιράντα! Ευχαριστώ Δεύτερα με το καλό θα πάρω ίσιες και διαφορετικού διαμετρήματος, θα δω αν με πέρνει να βάλω αυτές που πιάνουν απο πλευρα σε πλευρα και τις κόβω αναλόγως αλλιως αυτές που μπαίνουν μόνο απο την μια πλευρά.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Myra
Κώστα, πρόσεξε αυτό που σου λέει η Μιράντα:
Παρε του καποια στιγμη στογγυλες πατηθρες, ειτε ξυλινες ειτε πλαστικες
Είναι όντως καλύτερες και όπως αναφέρει παρακάτω είναι καλό να υπάρχουν διαφορετικές διαμετροι ώστε να μην κλείνουν τα δάκτυλα σε μια συγκεκριμένη θέση κάθε φορά.

Επίσης, οι συγκεκριμένες θα σου δώσουν το περιθώριο να κατεβάσεις τη θέση τους κατά περίπου ένα εκατοστό, ασήμαντο αν το σκέφτείς απλά ως διάσταση αλλά αρκετό για να δώσει στο πουλί λίγο ακόμη περιθώριο για να εκτελελει την ελλειπτική τροχιά που χρειάζεται να κάνει ώστε να μπορεί να μετακινείται από τη μια πατήθρα στην άλλη χωρίς προβλήματα.
 
Back
Top