για πες μερικα.Υπάρχουν υλικά που ακόμη και τα πιο δύσκολα κλουβιά τα καθιστούν απόρθητα κάστρα για τα παράσιτα...
για πες μερικα.Υπάρχουν υλικά που ακόμη και τα πιο δύσκολα κλουβιά τα καθιστούν απόρθητα κάστρα για τα παράσιτα...
για πες μερικα.
Έχω ακούσει για πάρα πολλά υλικά ακόμη και το καθαρό πετρέλαιο.Ναι καλό θα ήταν αν θέλει ο Κύριος Γιάννης να μας προτείνει κάποιο καλό να βάλω και εγώ :)
Δεν έχω δει πιο πρακτικές και καλές πατήθρες για πτηνά... μπράβο σου.Έφτιαξα τρείς πατήθρες απο κέδρο αλλά μάλλον είναι ακατάλληλες σύμφωνα με διάφορα που διάβασα.
Τις παραθέτω δίπλα σε καβίλια 1,3cm, προορίζονται για καναρίνι και καρδερινοκάναρο. Διαφωτίστε με!
View attachment 33629 View attachment 33630
Τότε τα βουτώ σε διάλυμα νερού και sebacile 3gr/litro ή αν είναι μεγάλα τα ψεκάζω για δυο τρεις μέρες κάθε πρωί... Τα αφήνω στη συνέχεια να στεγνώσουν καλά και για 2-3 μήνες δεν παίζει τίποτε...
Προσοχή όμως να στεγνώσουν πολύ καλά.
Την ίδια περίπου αποτελεσματικότητα μικρότερη σε χρόνο αλλά ακίνδυνη για τα πουλιά γίνεται με το Chevitren της Chevita ... Που δρα ακόμη κι αν υπάρχουν πουλιά κοντά.
πολύ καλές νομίζω πως είναι ιδανικές αν δεν κάνω λάθος είναι βαμμένες έτσι. Αν είναι θα είναι πολύ καλά γιατί δεν κολλάνε εύκολα παράσιτα :)
Τα χλωρά ξύλα απαγορεύονται στα πουλιά... (κυρίως στους παπαγάλους)...Αυτό πρέπει να κάνω και εγώ ή αυτο γίνεται στα χλωρά;
καλορίζικο, να το χαίρεσαι!Ευχαριστώ Μιράντα νατος ο γλύκας μου!
View attachment 33585
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας