Φροντίδα Αγορά νέου κλουβιού

Το μόνο που μένει είναι να πάρω και την κούκλα που θα τον συντροφεύσει! Ποτε λέτε είναι ή καλύτερη περίοδος για να την πάρω ώστε να της κάνω σωστη προετοιμασία για του χρόνου;

Ναι Σταύρο.. Απο την αρχή δεν μου άρεσε αυτή ή ανοδική τάση που έχουν αυτές, θα πάρω τρεις πατίθρες διαφορετικού διαμετρήματος αντί αυτές τις 4 που έχω τώρα. Μια χαμηλά κέντρο και δυο στις άκρες σχετικά για πτήσεις.

Το μόνο που μένει είναι να πάρω και την κούκλα που θα τον συντροφεύσει! Ποτε λέτε είναι ή καλύτερη περίοδος για να την πάρω ώστε να της κάνω σωστη προετοιμασία για του χρόνου;
Οποιαδήποτε στιγμή μέσα στη χρονιά. Καλό θα ήταν γύρω στο Νοέμβριο με Δεκέμβριο που θα αρχίσουν να διατίθενται τα καινούρια πουλιά της χρονιάς.

Ευχαριστώ Σταύρο αυτό διάβαζα μόλις τώρα σε ενα άλλο ποστ εδώ μέσα! Πιστεύω μονο να μην παιζει ρόλο τότε που θα την έχω έξω. Θα ενημερώσω τότε αν έχει κάποιος διαθέσιμο πουλάκι εδώ και να τον προτιμησω απο το να το πάρω απο κάποιον άγνωστο.

Εξαρταται τι θα ψαχνεις. Αν ψαχνεις ρατσες βαλε νωριτερα αγγελια.

Εγω την πηρα απο Σαντορινη 34. Ειμαι πολυ ικανοποιημενη απο την ποιοτητα. Αν την βρηκες και χαμηλοτερα,ωραια. :) Ψαξε μηπως βρεις κατι πιο οικονομικο αν θες και σε βολευει αλλιως τη συνιστω ανεπιφυλακτα.
34 σχεδόν έχουν οι δύο... Τι έρευνα κάνεις;

Ευχαριστώ Σταύρο αυτό διάβαζα μόλις τώρα σε ενα άλλο ποστ εδώ μέσα! Πιστεύω μονο να μην παιζει ρόλο τότε που θα την έχω έξω. Θα ενημερώσω τότε αν έχει κάποιος διαθέσιμο πουλάκι εδώ και να τον προτιμησω απο το να το πάρω απο κάποιον άγνωστο.
Μπορείς μετά το Σεπτέμβρη να βάλεις μια σχετική αγγελία εδώ μήπως και βρεις.

, αλλα ο Κωστας το ειχε πει ιδη:''ειναι ιδια με του Γιαννη. Δεν το προσεξα με τους διαλογους.. Και ειχα μεινει σε αυτο που εγραφε ''σαν της Μιραντας ειναι''
Η Μιραντα ψωνιζει απο Σαντορινη Γιαννη.

Ναι αυτό θα κανω. Αρχές Σεπτέμβρη θα βάλω αγγελία εδώ! Ελπίζω να υπάρχει ολόλευκη θηλυκή μιας και έχει είναι ο καημός της γυναίκας μου! 😀

Κυριε Γιαννη, οταν μου εδωσαν δυο ζευγαρια περσυ το καλοκαιρι, ηταν η ιδανικοτερη λυση. Ακομα και οι μικρες ζευγαρωστρες εκει ειχαν 25 Ε, ενω τουλαχιστον αυτη ηταν ευρυχωρη και ηταν μοναδικο κλουβι δεν ειχε αλλη. Και δυστυχως στα μονοπωλια ετσι παει :)

Αλλα δεν τα μετανιωνω τα λεφτα της, 2 ζευγαρια ειχα μεσα και ειναι πολυ βολικη.

Κυριε Γιαννη, οταν μου εδωσαν δυο ζευγαρια περσυ το καλοκαιρι, ηταν η ιδανικοτερη λυση. Ακομα και οι μικρες ζευγαρωστρες εκει ειχαν 25 Ε, ενω τουλαχιστον αυτη ηταν ευρυχωρη και ηταν μοναδικο κλουβι δεν ειχε αλλη. Και δυστυχως στα μονοπωλια ετσι παει :)

Αλλα δεν τα μετανιωνω τα λεφτα της, 2 ζευγαρια ειχα μεσα και ειναι πολυ βολικη.
Έχεις δίκιο Μιράντα...
Αλλά ακόμη και στη Σαντορίνη οφείλουν σεβασμό στον καταναλωτή...

Ολα ειναι πιο ακριβα, και εγω καιγομουν αμεσα για κλουβι καθως μου τα δωρισαν σε ενα ατομικο κλουβι 4 πουλακια. Δεν ειχα ουτε τη δυνατοτητα online αγορας.

Στρογγυλες για αρχη, και αν γινεται και διαφορετικης διαμετρου για να κλεινουν τα δαχτυλα ομοιομορφα.
Σκεύη κλουβιών και αξεσουάρ

εγω έχω βάλει ένα φυσικό κλαδί απο αμυγδαλιά με πολλές διακλαδώσεις και δημιουργούνται πατήθρες σε διάφορα μεγέθη έχω και άλλες 3 πλαστικές όχι όμως στρόγγυλες τι λετε για αυτό; δείτε και την φώτο
2015-05-25 18.23.43.webp

Ολα ειναι πιο ακριβα, και εγω καιγομουν αμεσα για κλουβι καθως μου τα δωρισαν σε ενα ατομικο κλουβι 4 πουλακια. Δεν ειχα ουτε τη δυνατοτητα online αγορας.

Αν "πιάνουν τα χέρια σου" που λέμε μπορείς πολύ φθηνότερα να φτιάξεις ένα κλουβάκι με υλικά απο μαγαζί με σιδηρικά ! Εγω έφτιαξα το κλουβί που έχω (με διαστάσεις 80*50*40, μήκος*ύψος*πλάτος ) με 10 € :) αλλά προϋποθέτει κάποια τεχνική κατάρτιση να το πω έτσι γιατί αν είναι να ζει μέσα ενα ζωντανό πλάσμα πρέπει να είναι κάλο👍

εγω έχω βάλει ένα φυσικό κλαδί απο αμυγδαλιά με πολλές διακλαδώσεις και δημιουργούνται πατήθρες σε διάφορα μεγέθη έχω και άλλες 3 πλαστικές όχι όμως στρόγγυλες τι λετε για αυτό; δείτε και την φώτο
View attachment 33591
Αν είναι ξερό το κλαδί τότε εντάξει... χρειάζεται όμως και μια προεργασία ώστε να γίνει αφιλόξενο για τα παράσιτα που θα θέλουν να κρυφτούν σ' αυτό.

ναι το ξέρω το πήρα χλωρό και ξεράθηκε πριν πάρω το πουλάκι οπότε μεσα στο σπίτι δεν είχαν την ευκαιρία τα κρυφτούν παράσιτα :)

ναι το ξέρω το πήρα χλωρό και ξεράθηκε πριν πάρω το πουλάκι οπότε μεσα στο σπίτι δεν είχαν την ευκαιρία τα κρυφτούν παράσιτα :)
Δε μιλάω για αυτό που ίσως κουβαλούσε αλλά για τα νέα που δυστυχώς μπορεί να έρθουν...

Δε μιλάω για αυτό που ίσως κουβαλούσε αλλά για τα νέα που δυστυχώς μπορεί να έρθουν...

είναι κάτι σαν το ρίσκο με το ξύλινο κλουβί μπορεί να είναι πιο όμορφο και πιο καλό για τα πουλιά αλλα μπορεί να κρύβει και κινδύνους...

είναι κάτι σαν το ρίσκο με το ξύλινο κλουβί μπορεί να είναι πιο όμορφο και πιο καλό για τα πουλιά αλλα μπορεί να κρύβει και κινδύνους...
Υπάρχουν υλικά που ακόμη και τα πιο δύσκολα κλουβιά τα καθιστούν απόρθητα κάστρα για τα παράσιτα...

Back