@thunderfck καλημέρα και ευχαριστώ για το υπέροχο μήνυμα.... Άκου να δεις τι συμβαίνει, τον πήγα χτες βράδυ πίσω και μου επέστρεψαν τα χρήματα....
Το κουλό της υπόθεσης είναι ότι με το που μπήκε στο αμάξι του καλοαρεσε και ήταν χαρούμενος, το χτυπούσε ο αέρας κ ήταν πιο δεκτικός σε άγγιγμα.... Αυτό εμένα μου έδειξε ότι το χάρηκε που βγήκε από το δωμάτιο, κάτι όμως που δεν είναι εφικτό, ένα θα σου πω..... Το τι χαρά έκανε με το που πήγε στο πεζοδρόμιο του μαγαζιού..... Απίστευτη απλά....τον φιλούσε κ η κοπέλα που τον είχε εκεί, βέβαια την άρπαξε στο δάχτυλο και λέω, έλεος
Εννοείται πως λυπήθηκα πάρα πολύ αλλά τι να κάνω, αισθάνθηκα ότι δεν θα περνούσα ούτε εγώ καλά ούτε το πουλί.... Μου έκανε τρελές επιθέσεις απέξω από το κλουβί και καθόταν συνέχεια ακίνητος και απλά παρατηρούσε ένα μικρό δωμάτιο 9 τετραγωνικών.
Εμένα αυτό με στεναχώρησε πάρα πολύ γιατί δεν μου έδινε τη δυνατότητα αν θες να χρησιμοποιήσω τη λέξη να το ελευθερώσω σε ένα μεγαλύτερο χώρο και να μπορέσω να ασχοληθώ μαζί του ακόμα περισσότερο, μπορεί να ήθελε και έξι μήνες όλη αυτη εξημερώση που δυστυχώς δεν έχω τέτοιου είδους αντοχές, άλλωστε για αυτό έδωσε 2600 για να γλιτώσω όλο αυτό.
Την έχω πατήσει με πορτ Λίνκολν στο παρελθόν, το μόνο που κέρδισα από όλο αυτό ήτανε μία πίκρα στο να μπαίνω στο δωμάτιο κάθε μέρα και να μου φοβάται όλο και περισσότερο, παρόλο που καθόμουνα μπροστά στον υπολογιστή και έπαιζα και αυτό ήταν δίπλα μου και με κοιτούσε, αντί να με συνηθίσει αυτό έγινε όλο και πιο πολύ τρομαγμένο... Οπότε είπα να μην το ξανακάνω αυτό το κακό ούτε στο ζωντανό ούτε σε μένα..
Το μασκοφόρο που έχω στο σπίτι το έχω τρεις μήνες και είναι δύο χρόνων αλλά είναι τρελό ζωντανο, κάνουμε σχεδόν τα πάντα μαζί σκέψου.
Δεν νομίζω να υπάρχει τώρα ζήλια μεταξύ τους όταν μπορώ να ασχοληθώ και με τα δύο ή τουλάχιστον θέλω να ελπίζω άλλωστε είμαστε και δύο άτομα στο σπίτι και τα αγαπάμε και οι δύο τα ζωντανά πολύ, και τα σκυλιά και το πουλί.
Τώρα όσο για τη διάρκεια της ζωής του αυτό νομίζω ότι είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί κάποιος να κάνει κάτι, καλά να είμαστε για τα επόμενα 10 20 χρόνια και βλέπουμε...
Scarlet macaw τον είδα και είναι φανταστικός αλλά δυστυχώς δεν ξέρω πού μπορώ να βρω ένα τέτοιο πλάσμα και πόσο μπορεί να κοστίζει.... Οπότε θα αρκεστώ στο blue gold ο οποίος είναι πολύ όμορφος και αυτός.
Θα μου το δώσει τεσσάρων μηνών μόλις θα έχει απογαλακτιστεί, φαντάζομαι όπως μου λέει και ο άνθρωπος θα είναι μου λέει πάρα πολύ εύκολο μου λένε τον κουμαντάρεις, μωρό θα είναι θα μάθει τις συνήθειές μου θα μάθω και εγώ τις δικές του και κάπως έτσι φαντάζομαι θα κυλήσει η ζωή μας.
Η μόνη προϋπόθεση που μου είπε είναι ότι δεν χρειαστεί 48 ώρες μόνο, για να ηρεμήσει και αν δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλω να του το επιστρέψω, αλλά μου εγγυάται ότι θα είναι ακριβώς αυτό το πράγμα θα βάζω το χέρι μέσα στο κλουβί και θα με αφήνει να τον πιάσω και να έρχεται πάνω στο χέρι μου.
Μίλησα και χθες το βράδυ σε ένα τηλέφωνο που είχα με ένα παιδί από δω μέσα και μου είπε ότι έχει παραγγείλει από τον ίδιο εκτροφέα και του πήγε ο ζακό έτσι ακριβώς όπως μου το περιέγραψε ήσυχο τον άγγιξε τη δεύτερη μέρα και είναι μαζί χρόνια και περνάνε πολύ όμορφα και οι δύο.
Οπότε και εγώ πρώτη Αυγούστου περιμένω το δικό μου το παιδί στο σπίτι