Να ενημερώσω για το κορίτσι μου το όμορφο λοιπόν!
Έχει 15 μέρες και ίσως και περισσότερες που για τρεις μέρες έκανε από ένα αυγό στο πάτωμα κάθε μέρα.. Φωλιά δεν της είχα δώσει ούτε και νήμα για να μην πυρώσει αλλά τελικά πύρωσε και χωρίς τα βασικά...
Τα αυγά τα πέταξα και εκείνη καθόταν κάτω στην γωνία και τα κλωσούσε και το κάνει ακόμα! Της έβαλα φωλιά και νήμα μπας και στρώσει ώστε να μπει εκεί για να μην κάθεται κάτω αλλά εκείνη ασυγκίνητη συνέχισε να κλωσάει κάτω.. Όταν σηκώνεται είναι ζωηρή κελαιδάει όπως ήταν και στη φωλιά.. Κανονική κλώσα δλδ! Εντωμεταξύ κάνει και το χαρακτηριστικό που κάνουν με τα ποδαράκια τους στο "γύρισμα" των αυγών! Τόσες μέρες κάνει το ίδιο.. Δε ξέρω πότε θα αποφασίσει να σταματήσει το εικονικό κλώσημα!
Σήμερα που την κοίταξα από κάτω ο όγκος στην κοιλιά έχει μειωθεί κατά πολύ αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι οι ζάρες που έχει σε όλο της το δέρμα σαν να είναι γριά... Δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό! ☹
Παρολαυτά είναι ζωηρή, τρώει, τιτιβίζει και "κλωσάει"!
Έχει 15 μέρες και ίσως και περισσότερες που για τρεις μέρες έκανε από ένα αυγό στο πάτωμα κάθε μέρα.. Φωλιά δεν της είχα δώσει ούτε και νήμα για να μην πυρώσει αλλά τελικά πύρωσε και χωρίς τα βασικά...
Σήμερα που την κοίταξα από κάτω ο όγκος στην κοιλιά έχει μειωθεί κατά πολύ αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι οι ζάρες που έχει σε όλο της το δέρμα σαν να είναι γριά... Δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό! ☹
Παρολαυτά είναι ζωηρή, τρώει, τιτιβίζει και "κλωσάει"!