Γενικά Αλλαγη χρωματος στον χαλινο της Σαρας

Ελευθερια Ρ

PB New Member
Εγγραφή
13 Μαϊ 2014
Μηνύματα
367
Πόλη
Πάτρα
Πηρα την Σαρα τον Απριλιο με χρωμα ροζ σκουρο στον χαλινο της. Μετα απο ενα μηνα περιπου ο χαλινος της εγινε ασπρος με λιγο γαλαζιο στο κατω μερος. Τωρα τελευταια ο χαλινος της εγινε παλι ροζ με ιχνη απο γαλαζιο και σκουρο ροζ. Επισης το ραμφος της ειναι λιγο σπασμενο. Με εκανε να πιστεψω οτι ειχε ακαρεα ετσι αρχισα την θεραπεια της. Μαλλον τελικα δεν ειχε αλλα εγω επεμενα απο την αγωνια μου. Τσαμπα εκανε τον κοπο ο πατερας μου και τσαμπα του δαγκωνε με αποτελεσμα να εχει πληγες; Μηπως ειναι καποιο ειδος αρρωστιας; Κριμα να πεθανει και αυτη. Μπορω να κανω κατι; Φωτογραφιες μπορει να βαλω το απογευμα.
 
Ασβέστιο να της έχεις πάντα στο κλουβί.
Να μας βάλεις φωτογραφίες κοντινές του ράμφους με τον χαλινό και των ποδιών.
 
Όχι καθόλου περίεργο.
Για να προβληματιστείς θα πρέπει να έχεις και άλλες ενδείξεις. Έχεις;
 
Μαρία και της δικιας μου παπαγαλινας ο χαλινος ειναι ασπρος
 
Δείτε αυτό το θέμα Διαχωρισμος φυλου στα παπαγαλακια Budgie κυρίως το #5# . Το είχε βάλει ο Φώτης και σε άλλο θέμα της Ειρήνης. Είναι πολύ κατατοπιστικό. Γεράσιμε είναι φυσικό, θα αλλάξει όταν έρθει σε αναπαραγωγική διάθεση.
 
Κανενα απο αυτα τα χρωματα στον χαλινο δεν μοιαζει με της Σαρας. Μπορει να καταφερω να βαλω φωτογραφιες το απογευμα να την δειτε. Οσο για το γκρι σωμα της... Δεν εχω ξαναδει γκρι μπαντζι.
 
Ναι υπάρχουν και είναι πανέμορφα. Δεν τα συναντάμε και τόσο συχνά. Βάλε να δούμε.
 
Μια χαρά είναι το πουλάκι και ο χαλινός εντάξει είναι δίχρωμος γιατί δεν έχει ταίρι. Όταν τον Σεπτέμβριο θα πάρεις αγοράκι θα γίνει πιο σκούρος και όλος καφέ.
Το σουπιοκόκκαλο το χρησιμοποιεί; Σαν να έχει μια ελαφρά έλλειψη. Τρίβε της και λίγο μέσα στα σπόρια αν δεν το τρώει.
Πανέμορφη είναι φτου φτου να σου ζήσει!
 
Ευτυχωωως. Το σουπιοκοκαλο θα το βαλω εκει που που καθεται συνηθως. Ευχαριστω και παλι!:D
 
Back
Top