Foivos Εγγραφή 12 Φεβ 2008 Μηνύματα 16.353 Πόλη Βικτώρια Όνομα Φοίβος 24 Σεπ 2019 #21 Gogopo είπε: Η αντίδραση του μπαμπά αμαζωνα όταν σε είδε ποιά ηταν; Δείτε το υπόλοιπο... Καμία απολύτως. Δεν νομίζω ότι ενδιαφέρεται γενικά για την ύπαρξή μου εκτός αν φτάνει να με δαγκώσει.
Gogopo είπε: Η αντίδραση του μπαμπά αμαζωνα όταν σε είδε ποιά ηταν; Δείτε το υπόλοιπο... Καμία απολύτως. Δεν νομίζω ότι ενδιαφέρεται γενικά για την ύπαρξή μου εκτός αν φτάνει να με δαγκώσει.
G Gogopo Εγγραφή 19 Αυγ 2016 Μηνύματα 43 Πόλη Ελευσίνα 25 Σεπ 2019 #22 Φοίβος είπε: Καμία απολύτως. Δεν νομίζω ότι ενδιαφέρεται γενικά για την ύπαρξή μου εκτός αν φτάνει να με δαγκώσει. Δείτε το υπόλοιπο... . Έχει επιθετική συμπεριφορά και στην νέα του οικογενεια;
Φοίβος είπε: Καμία απολύτως. Δεν νομίζω ότι ενδιαφέρεται γενικά για την ύπαρξή μου εκτός αν φτάνει να με δαγκώσει. Δείτε το υπόλοιπο... . Έχει επιθετική συμπεριφορά και στην νέα του οικογενεια;
Giannis17 Farm & Exotic Birds Expert Εγγραφή 24 Ιαν 2019 Μηνύματα 3.009 Πόλη Αγρίνιο Όνομα Γιάννης 25 Σεπ 2019 #23 Τι πανέμορφη επανασύνδεση! Τα λάτρεψα τα αμαζονακια σου Ανέστη!
Pavlos Kiriakou Εγγραφή 27 Ιουλ 2019 Μηνύματα 549 Πόλη Θεσσαλονίκη Όνομα Παύλος 25 Σεπ 2019 #24 Ανέστη είναι γλύκες. Πανέμορφα, πανέξυπνα και πονηρόφατσες.